Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Numerologický test: Co říká příjmení o vaší rodině?

/
  • Jaká je vaše rodina? Jste snílci, nebo supermani?
    Jaká je vaše rodina? Jste snílci, nebo supermani? (profimedia.cz)
    6. února 2017 ● 12:00

    Rodina v mnohé určuje nás život. Co do nás vloží, to v sobě neseme až do smrti. Chcete zjistit, jaké je vaše rodinné moto?  Co o vás říká vaše rodinné číslo?

  • 1.

    Jak zjistit rodinné číslo?

    Přiřaďte k písmenům čísla podle tabullky, sečtěte a pokud vám vyjde dvouciferný výsledek, znovu sečtěte čísla výsledku tak, aby vám nakonec vyšlo jen jednociferé číslo. To je vaše číslo rodiny.

     

    numerologie
    numerologie
    Autor: archiv

     

  • 2.

    číslo 1

    Kdo nic neriskuje, nic nezíská. Takto by se dala ve zkratce shrnout filozofie vaší rodiny. Vlastnosti, které si u vás lidé nejvíce cení, jsou energie, odvaha a tvrdá práce.

     

    Můžete čekat přednášku od otce a smutné pohledy, či dokonce slzy od maminky, když přinesete ze školy špatné známky. A i když jste to sami nenáviděli, pravděpodobně budete svým dětem dělat totéž. Díky tomu jste člověkem, který si umí zorganizovat čas, zná své hodnoty a nebojí se výzev.

     

    Rodinné motto: Bez práce nejsou koláče.

     

  • 3.

    číslo 2

    Rodinné cennosti u vás nejsou stříbro po babičce nebo dům po pradědečkovi. To, na čem u vás záleží nejvíce, jsou upřímnost, skromnost, schopnost stát nohama pevně na zemi a především loajalita.

     

    Máte velmi vyvinutý smysl pro spravedlnost a soucit s ostatními. Jakmile si osvojíte nějaké zásady, víru nebo životní filozofii, už nikdy z nich neustoupí. Máte velmi silné rodinné vazby a málokdy si do rodiny někoho pustíte. Váš partner nebo budoucí partneři vašich dětí to s vámi ze začátku rozhodně nebudou mít jednoduché.

     

    Rodinné motto: Chudoba cti neztratí.

     

  • 4.

    číslo 3

    Základním stavebním kamenem vaší rodiny je komunikace, naslouchání a možnost vyjádřit vlastní názor. Pravděpodobně s údivem zjistíte, že až podezřele velké množství členů vaší rodiny pracuje v umělecké, politické nebo mediální sféře.

     

    Přestože se většinou vymyká všem standardům a normám, jste velmi veselými lidmi s bystrým úsudkem a přirozenou inteligencí. Občas je ale třeba si uvědomit, že váš život není jedna dlouhá nekončící se párty a že se nedá jednoduše "vykecat" z každého problému, který vás potká.

     

    Rodinné motto: Veselá mysl, půl zdraví.

     

  • 5.

    číslo 4

    Vaše rodina je svými zásadami a hodnotami velmi podobná starým aristokratickým rodem. Tím nejdůležitějším je pro vás totiž osobní důstojnost a odpovědnost a snad nic si na lidech necení více. Okolí vás i na základě toho většinou velmi respektuje a cení si vaše rady.

     

    Jako dítě jste pravděpodobně nenáviděli, že si musíte úkoly dělat hned po příchodu ze školy, i když se všichni vaši spolužáci ještě hrají venku, nebo že jste naopak museli na rodinnou procházku, i když venku pršelo. I když jste se ale v pubertě snažili revoltovat a přísahali si, že takoví nikdy nebudete, od svých potomků budete pravděpodobně vyžadovat totéž.

     

    Rodinné motto: Neříkej hop, dokud si nepřeskočil.

     

  • 6.

    číslo 5

    Jste hotová rodina cestovatele. Neustále potřebujete poznávat nové kraje, ochutnávat exotická jídla nebo se alespoň zaposlouchat do tradiční hudby, na hony vzdálené té naší. Kdykoliv se nebezpečně přiblížíte každodenní rutině, berete nohy na ramena a vrhnete se do dalšího dobrodružství.

     

    Na druhou stranu potřebujete objevovat úplně všechno a nesnášíte, když se lidé baví o něčem, o čem nic nevíte. Je pak jedno, zda jde o jaderný reaktor nebo o to, která z vašich kolegyň je těhotná. Také díky tomu budete pro vaše okolí zřejmě často za drbnu.

     

    Rodinné motto: Všude dobře, doma nejhorší.

     

  • 7.

    číslo 6

    Ve vaší rodině s největší pravděpodobností nikdy nezažijete žádnou drama. Nehádáte se o peníze nebo názory, nic si nevyčítá a nekřičí na sebe. Všechny spory a neshody se u vás řeší v klidu, věcně a při šálku kávy. Co by pro někoho mohla být trochu nuda, je pro vás zenová zahrada uprostřed stresového světa kolem vás.

     

    Organizovanost a plnění svých povinností máte v krvi a nikdo vám je nemusí připomínat. Pravděpodobně máte na lednici tabulku, do které si zapisujete, kdy má kdo splnit jaké domácí práce. Na scény nereagujete - třískání dveřmi považujete za nepříjemný zvuk, který nechcete poslouchat, a proto ho okázale ignorujete.

     

    Rodinné motto: Psí štěkot na měsíc neplatí.

     

  • 8.

    číslo 7

    Pokud je o někom vůbec možné říci, že je kreativní, pak je to vaše rodina. Jste volnomyšlenkářští, nezávislí, nonkomforní a potrpíte si na styl a originalitu. Už vaše prababička byla pravděpodobně feministka a váš bratr byl zřejmě jediným, kdo na základní škole nepodlehl vlně pokémonů.

     

    Musíte být za každou cenu originální a raději byste zemřeli, než abyste splynuly s davem. Přesto rozhodně nejste povrchní a máte velmi stabilní osobnost. Cesta, kterou se vydáte, vás nakonec vždy úspěšně dovede k cíli, i kdyby byla jakkoli trnitá.

     

    Rodinné motto: Zakázané ovoce nejlépe chutná.

     

  • 9.

    číslo 8

    I když vám to pravděpodobně nikdo nemusí říkat, jste rodina perfekcionisty. Dokud nejste stoprocentně spokojeni s výsledkem, nikdy od práce neodejdete - ať už se připravujete na zkoušky na vysoké, kupujete nové auto nebo pouze grilujete oběd přátelům. Ke všemu přistupujete s maximální zodpovědností.

     

    Máte rádi vše rozplánováno do posledního detailu, ale i přesto si občas zahrajete na "rebelů" a snažíte se chovat spontánně. Naštěstí vám ale vžitá organizovanost pomáhá vyhnout se obloukem bláznivým nápadem. Pravděpodobně vás také nikdy nečeká finanční nouze nebo existenční problémy.


    Rodinné motto: Dvakrát měř, jednou rež.


  • 10.

    Číslo 9

    Pravděpodobně toho moc nenamluvíte a raději jednáte. Alespoň takové jsou rodiny, jejichž číslem je devítka. Neplýtváte energií na zbytečnosti a raději se soustředíte na to, co vás opravdu zajímá. Nejoblíbenější činnost? Jednoznačně čtení knih! V žádném případě ale nejste nudnými patrony. Záleží jen na tom, na co se právě zaměříte.

    Baví vás vaše zaměstnání? Vaše kariéra půjde pravděpodobně strmě nahoru. Jdete s přáteli pařit? Ve vypitých skleničkách vám nikdo nebude stačit! Ale pozor, snadno by se mohlo stát, že se ponoříte tak hluboko, že se z vás stane workoholik nebo alkoholik.

     

    Rodinné motto: Cvik dělá mistra.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz