Červenec

V červenci si opravdu zasloužíte dovolenou. Nicméně zvažte, zda letos neuděláte výjimku. Udělá vám lépe, když pravidelnost navštěvovaného místa či stejné skupiny lidí nahradíte jiným, novým, zvláštním. Vůbec nejlepší by bylo, kdybyste si mohli splnit sen a jet tam, kam od dětství toužíte nebo jet sami bez partnera a rodiny či strávit dny na výukovém semináři apod.

Láska/Vztahy

Ve vztazích prožijete vášnivost, náruživost, výbušnost i dramatické výstupy. V partnerství začnete více udávat tón. Nebude-li se chtít partner přizpůsobit, nejspíš vyhledáte jinou spřízněnou duši. Možná se objeví bývalí partneři nebo nová vášeň a pokušení.

Peníze/Práce

Do všeho se vrháte s neskutečnou vervou a odhodláním. Dařit se bude všem, kteří cílevědomě přemýšlí. Přichází nové možnosti, kontakty, obchody. Buďte připraveni chopit se co nejrychleji vhodných příležitostí. Náhlé a nečekané příjmy i výdaje. Proto myslete i na měsíce, kdy bude potřeba použít skryté zásoby. Ale další měsíc je zase dodáte.

Zdraví

Budete-li vykonávat činnosti, které vás nebaví a současný stav vás čím dál více likviduje, pak se to odrazí v blokádách krční páteře a v nohách – budou těžké, oteklé nebo bolavé. Zamyslete se nad touto situací. Chcete tuto kouli táhnout dál? Nejlépe vám udělá moře a volnost pohybu a sport – box, fotbal, běh, tenis… Pokud se ohlásí jakékoli bolesti na pravé straně těla, uvařte si hořký čaj. Také pozor na pohlavní nemoci.