Červen

Už na počátku měsíce byste nejraději někam odjeli. Nejspíše budete cítit únavu z přemíry povinností nebo řešení životních událostí. Proto bude nutné přemýšlet, počítat a správně investovat, ať se jedná o finanční či energetické výdaje. Bezmyšlenkovité rozdávání se nevyplatí. K naladění se a srovnání pomůže chůze, cvičení jógy nebo obyčejná chůze. Ve stravě se zaměřte spíše na jednodušší a lehčí jídla.

Láska/Vztahy

Ve vztazích zažijete spoustu nenadálých překvapení i zvratů. Je to proto, že více času budete chtít trávit o samotě, přemýšlet a uzavírat různé životní kapitoly. Je možné, že doma s partnerem se už cítíte vyprahlí, buď znovu najdete zalíbení nebo začnete podvědomě hledat toho pravého – tu pravou. Emoce budou převládat, ozvěte se dávným přátelům a sejděte se s nimi. Staré křivdy a rány mohou být zapomenuty a urovnány.

Peníze/Práce

Ideální měsíc na řešení dávno odložených finančních nebo právních problémů. Pokud je to možné, zaplaťte všechny dluhy, vše je potřeba dát administrativně do pořádku. Zamyslete se, zda něco neopomíjíte, co by si zasloužilo pozornost. Nepřepínejte své síly, červen nemá v popisu práce výkonnost a dravost. Raději začněte s někým spolupracovat, abyste se o něj mohli opřít. Není vhodná doba ani na půjčky, hypotéky.

Zdraví

Červen disponuje samovolnými schopnostmi zregenerováním sil. Využijte volný čas spíše k péči o tělo než o domácnost. Přepracovaná hlava dokáže znásobit svou hmotnost a mohla by vás pak zbytečně bolet páteř, ramena a trápit nespavost, migrény či bolesti zubů. K doplnění energie, klidu a dalšího myšlenkového nasměrování vám pomůže meditace, jóga, moře, záhadná a tajemná místa, botanická zahrada apod.