Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šťastná čísla pro každé znamení. Tahle si zapamatujte a plánujte podle nich!

/
  • (iStock)
    15. září 2022 ● 06:00

    Vědět, jaká čísla v kalendáři vám můžou pomoci v tom, abyste získali třeba lepší práci nebo potkali osudovou lásku, není od věci. Numerologové vám potvrdí, že čísla jsou propojená s našimi osobnostmi, pocity a také se zvěrokruhem. Jaká čísla jsou tedy ta šťastná pro vás?

    Nemusíte si samozřejmě okamžitě vsadit Sportku, ale můžete upřednostnit čísla, která pozitivně působí na váš osud. Pak lze taková čísla využít ve váš prospěch.

  • 1.

    Beran

    Beran

    6, 24 a 64

    Ačkoli jsou Berani tvůrci vlastního štěstí a osudu, tohle jejich bohatství se může znásobit, pokud budou mít po svém boku šťastná čísla. Podle numerologů jsou šťastná čísla pro Berana 6, 24 a 64. Berani by se však měli ujistit, že tato čísla nepoužívají pro účely hazardu.

     

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Býk

    Býk

    6, 11 a 17

    Šťastná čísla pro osoby narozené ve znamení Býka jsou 6, 11 a 17. Pokud je vídáte ve svém každodenním životě často, znamená to, že jste obdařeni pozitivní energií, a tak pokračujete v tom, v čem jste započali. Tato šťastná čísla mohou podle numerologů také přispět k vašemu profesnímu růstu a úspěchu.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    3 a 5

    Je opravdu těžké vybrat pro Blížence šťastné číslo. Důvodem je, že tito lidé neradi dlouho plánují a brzo se začnou nudit. Stejně tak, jako časem mění svoje názory, mění se i jejich šťastná čísla. Pro Blížence jsou ovšem podle numerologů nejšťastnější čísla 3, 5 a všechna další čísla, která vám vyjdou po sečtení těchto čísel, tedy 5+3=8, 5+5=10 a tak dále.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 4.

    Rak

    Rak

     

    24, 1 a 58

    Raci se řídí svými emocemi a podle toho se taky rozhodují. Podle numerologů je pro Raky šťastným číslem 24, 1 a 58. Tato čísla pomáhají Rakům, aby si udrželi kontrolu nad svými emocemi, které je někde mohou dostat na špatnou cestu.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 5.

    Lev

    Lev

    9, 19 a 49

    Štěstí přináší Lvům číslo 9, ale také číslice 9 v jakémkoli jiném čísle, například 19, 39, 99, přičemž nejpříznivější čísla jsou 9, 19 a 49. Jakákoli práce, při níž se objeví tato čísla, může přispět k dobré věci a vždy vám umožní dosáhnout pozitivních výsledků. Chcete-li si naplánovat rande, pak jedině na 9. nebo aspoň v 9 hodin.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 6.

    Panna

    Panna

    0, 14 a 49

    Panna patří k zemským znamením. Jako prvek Země jsou Panny ovlivňovány svými vlastními činy a také činy ostatních. Proto se často snaží ovlivnit své okolí a přesvědčit je o správnosti své cesty. Aby se jim to dařilo, k tomu jim pomohou jejich šťastná čísla, kterými jsou 0, 14 a 49.  

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 7.

    Váhy

    Váhy

    8, 2 a 77

    Váhy touží najít rovnováhu ve všem, co dělají. Nesnášejí konfrontace a milují harmonii. Každé dvojciferné číslo se stejnou číslicí (například 11, 77, 88, 99, 66) má pro ně tedy velký význam a přinese jim štěstí. Pokud jde o jednociferná čísla, pak nejpříznivější jsou pro Váhy čísla 8 a 2.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 8.

    Štír

    Štír

    5, 18 a 69

    Štíři bývají velmi zvědaví a často se utápějí v sebelítosti ze života. Tuto úzkost jim pomohou snížit nebo odstranit číslice 5, 18 a 69. Tato čísla jsou pro ně šťastná. Pokud v tyto dny začnete jakoukoli práci, šance, že to pro vás dopadne víc než dobře, je vysoká.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 9.

    Střelec

    Střelec

    5,7, 15 nebo 28

    Střelci jsou tajnůstkáři. Mají rádi svobodu a nesou v sobě energii Býka. Mnohdy je pro ně obtížné navázat dlouhodobá pouta. A i kdyby ano, toto pouto by nebylo pravděpodobně víc než „jen“ přátelství. Takže pokud Střelec touží po lásce a spřízněné duši, měl by ji hledat v těch osobách, jejichž datum narození je 5, 7, 15 nebo 28, protože to jsou jejich šťastná čísla.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh

    3, 5, 14 a 95

    Lidé narození ve znamení Kozoroha najdou úspěch, pokud je budou obklopovat čísla 3, 5, 14 a 95. Na základě těchto čísel si slaďte svoje cvičení, návštěvy lékaře a podobně. Zvláště pokud je spojení například 5:14, to vám pomůže lépe sladit vaše čakry. Správné načasování podle šťastných číslic vede i k lepší produktivitě a relaxaci.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář

    2,17, 77 a 35

    Vodnáři mají tendenci dobře skrývat své emoce. Ale opravdu to chtějí? No, stejně jako každý z nás, i oni hledají nějaké rozmazlování, lásku a péči. A hádejte, kdo jim může tento luxus dopřát? Každý, kdo má v datu narození 2 a 17. Další šťastná čísla pro Vodnáře jsou 77 a 35.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 12.

    Ryby

    Ryby

    5, 7 a 8 a 18

    Lidé narození ve znamení Ryb těží pozitivní energii z čísel 5 a 7. Stejně jako ostatní vodní znamení se i Ryby vyznačují silnou intuicí a mají sklon k duchovnu. Nezastupitelné místo má pro ně i číslo 8, které jim pomáhá v boji s negativní energií. Spolu s 8 jim dodávají sílu čísla 78, 88 a 18.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz