Březen

Měsíc nabitý energií. Otevřete se všemu novému,  objevujte to, co vám doposud unikalo nebo vám to nebylo dovoleno. V první polovině se objeví opravdu zvláštní situace i lidi, aby vám bylo ukázáno, co je ve vás a nepoužíváte nebo máte k dispozici určité možnosti, ale bráníte se jim. Poslední týden se opravdu v ničem neomezujte. Můžete i zdravě riskovat. I když uděláte skok do neznáma, do budoucna se vám vyplatí.

Láska/Vztahy

Toužíte objevovat nové možnosti, chcete se opět cítit jako teenager. Letní romance již na vás čeká. Vše bude vzhůru nohama, vztahy, domácnost, spoustu novinek a jiný rytmus. Vy však pocítíte touhu po vlastní nezávislosti, vymanit se a aby vás nikdo neomezoval. Stáváte se pro okolí rebelem.

Peníze/Práce

Aktivním přístupem a optimistickou náladou dokážete vytěžit ze všeho. Nenecháte se odradit ani případnými neznalostmi. Můžete posunout svou kariéru, navázat velké množství obchodních vztahů či užitečných kontaktů. Projevujte se a experimentujte. Pozor na hádky z důvodu pocitů nespravedlnosti a nesvobody. Penízky se kutálí k vám, ale i od vás. Proto opatrně zvažujte, do čeho investujete.

Zdraví

Přílišnou ohnivou silou se rvete do každé situace, ale někdy si uvědomte, že opravdu nemusíte. Z přetížení sil organizmu  by došlo k oslabené imunitě, častějšímu nachlazení, bolestem hlavy, nadýmání, kožním projevům, špatnému spánku. Východisko je snadné – práci a povinnosti prokládejte takovou činností, kde si hrajete a nic neřešíte.