Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tarotový horoskop na rok 2017: Co vám předpovídají karty?

/
  • (Shutterstock)
    29. prosince 2016 ● 06:00

    Příští rok bude nejen rokem Ohnivého Kohouta, ale také rokem jedničkovým. Znamená to, že to bude rok nových začátků a výzev, ke kterým se budeme muset postavit čelem. Co nám všechno přinese?

     

  • 1.

    Rok 2017 bude rokem rodiny

    Video
    Video se připravuje ...
    Co nám přinese rok 2017 podle kartářky Dagmar Kludské? • 

     

    Nový rok bude rokem, kdy budeme muset trochu víc bojovat. Ohnivý Kohout, který bude roku 2017 vládnout, je bojovník, který si myslí, že všechno zná a ví. Na druhou stranu má rád určitý řád, takže věci, které nás tíží, by se měly srovnat. A i když to někdy nebude jednoduché, nakonec vše se obrátí k lepšímu. Velký význam bude mít rodina, protože Kohout, když se převrátí do evropské astrologie, představuje Pannu, která je rodinně založená a má ráda pořádek. Pozor jen na ohnivost Kohouta. A co nám říkají karty?

  • 2.

    Beran (21. 3. – 20. 4.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Berani, v novém roce se nevrhejte do ničeho moc po hlavě. Nezabývejte se zbytečnými malichernostmi, ztráceli byste kvůli nim drahocenný čas a přitom sešli z cesty, kterou jste si do budoucna vytyčili. Některé záležitosti vyřešíte mnohem snáz, vyměníte-li bojovnost za diplomacii a vlídnost. Vnitřní nejistota ve vás vyvolá pochybnosti o smyslu vaší existence, což může vést až k tomu, že se necháte snadno ovlivnit názory druhých lidí. Vyhýbejte se jakýmkoli finančním rozhodnutím, neuváženým jednáním byste si mohli způsobit nepříjemnou ztrátu.

     

     

  • 3.

    Býk (21. 4. – 21. 5.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Býci by neměli v roce 2017 nikam moc spěchat. Pozor na červencový úplněk, kdy vám hrozí střet s nějakou důležitou osobou, kterou byste mohli urazit. Budete potřebovat obrovskou dávku odvahy a nasazení, jinak při tom velkém třesku skončíte zavaleni v hlubinách vlastních iluzí. Chcete očistit své já? Najděte ve svém podvědomí démony, kteří vám neustále otravují život, a vyzvěte je na souboj. Čeká vás sice krutá bitva, ale nakonec z ní vyjdete jako morální vítězové.

     

     

  • 4.

    Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Ocitnete se v roli nezávislého pozorovatele, který sice bedlivě sleduje, co se kolem něj děje, ale sám do ničeho nijak nezasahuje. Uvědomíte si, jaké role zastávají lidé kolem vás a jakou pozici v tomto dramatu přisoudil život vám. Konečně pochopíte, že některé záležitosti se mnohem lépe vyřeší samy. Nalezení vnitřního klidu patří k největším metám lidského života. Pokud ho naleznete, dosáhnete štěstí. Pozor na květen, kdy planetární konstelace Slunce, Jupitera a Neptuna prověří vaše morální zásady.

     

     

  • 5.

    Rak (22. 6. – 22. 7.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    V novém roce vstoupí do vašeho života určité komplikace, které vás nemilosrdně přinutí k tomu, abyste si uvědomili, v čem vlastně spočívá váš životní cíl. Důležité je, abyste byli neustále aktivní a nenechali se zlomit drobnými nezdary. Neúspěch při řešení jisté úřední záležitosti ještě neznamená definitivní prohru, váš čas teprve přijde. Nepokoušejte se kritizovat druhé a hledat na nich nějaké chyby, mohla by jim dojít trpělivost. Pozvání na večírky využijte, čeká vás tam příjemné překvapení a pravděpodobně i nová láska. Tu byste mohli potkat v letních měsících.

     

     

  • 6.

    Lev (23. 7. – 23. 8.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Nový rok vám přinese úspěch v materiální i milostné oblasti. Neberte bohatství a majetek jako samozřejmost a věnujte se také duchovním otázkám, jinak se velmi rychle ocitnete ve stavu stagnace. Díky radosti z dosažených úspěchů vám narostou křídla, na nichž se budete vznášet vysoko nad ostatními. Vyvarujte se však toho, abyste se dívali spatra na lidi, kteří neměli tolik štěstí jako vy. Dejte si pozor, abyste se v euforii zbytečně nezahltili povinnostmi, které nakonec nedokážete splnit.

     

  • 7.

    Panna (24. 8. – 23. 9.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Už v roce 2016 jste učinili první kroky tím správným směrem, proto se v tom novém můžete radovat, bavit a odpočívat. Pokud se rozhodujete pro změnu zaměstnání, neváhejte a udělejte první krok do neznáma. Časem se ukáže, zda to byla dobrá volba. V rodině můžete řešit i nějaké méně příjemné záležitosti, obejde se to ale bez větších konfliktů. Bude se vám dařit při studiu i při vyhledávání nejrůznějších informací. Pracujete-li tvůrčím způsobem, dočkáte se inspirace, na jakou už dlouho čekáte.

     

     

  • 8.

    Váhy (24. 9. – 23. 10.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Zdá se, že v novém roce budete potřebovat realizovat nějakou důležitou změnu a získat nové zkušenosti. Zatoužíte po dobrodružství, zláká vás volání tajemných dálek, zalíbí se vám svět viděný naivníma dětskýma očima. Snažte se ale vyvarovat lehkomyslného a nerozvážného jednání. Nepodceňujte vážnost situace, do kterých byste se mohli dostat, mohlo by vám to přinést zbytečné ztráty.

     

     

  • 9.

    Štír (24. 10. – 22. 11.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Do vašich životů mohou vejít pohromy, takže buďte nesmírně pozorní a obezřetní, jen tak dokážete zmírnit důsledky všech nepříjemných událostí, další chyby a omyly by se vám v této situaci nemusely zrovna dvakrát vyplatit. Neznamená to ale, že byste se v novém roce museli připravit jen na nepříjemnosti. Mnozí z vás se osvobodí ze značně tíživé záležitosti. Vaše já bude raněno natolik krutě, že tento zásah osudu přežijí bez sebemenších následků jen ti nejsilnější z vás. Nepřehánějte to s riskováním a dělejte vše poctivě.

     

  • 10.

    Střelec (23. 11. – 21. 12.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Chcete-li mít všechno hned, musíte počítat s tím, že nejspíš ničeho podstatného nedosáhnete. Kvalitní výkony můžete odvádět pouze tehdy, naučíte-li se být maximálně trpěliví a vytrvalí. Zbytečný spěch vede k chybám z nepozornosti a snižuje vaši důvěryhodnost. Obdržíte důležitou informaci, která vyjasní vaše majetkové otázky. Vypadá to, že byste se v novém roce konečně mohli dočkat peněz, o něž se už nějakou dobu soudíte. Aktivnějším jedincům přinese nový rok nějaké vzrušení.

     

  • 11.

    Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Tak dlouho jste přehlíželi četná varování od vyšších sil, až jim došla trpělivost, a tak vás zasypou v novém roce lavinou potíží. Někdo z vašich známých vás přesvědčí, abyste se ním pustili do realizace nápadu, který od začátku provází spousta nejasných pochybností. Tato společná akce skončí naprostou katastrofou, kvůli extrémně hektickému tempu se ocitnete v takovém stresu, že to prostě nedokážete ustát. Raději se stáhněte stranou a počkejte, než komplikovaná situace sama vyústí v nějaké rozumné řešení. Rozhodně věřte sami sobě a nesnižujte se k ničemu nízkému. V červnu vás pak čekají příležitosti na poli lásky, tak se nebraňte.

     

  • 12.

    Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Nepokoušejte se v novém roce vyrovnat ostatním lidem kolem vás, i když se vám zdá, že jsou v mnoha směrech daleko lepší než vy. Uvědomte si, že jste jedinečná osobnost, která nepotřebuje nikoho kopírovat, a vydejte se svou vlastní cestou. Žádný člověk není dokonalý a ten, koho tak bezmezně obdivujete, může mít nakonec mnohem víc nedostatků než vy. Přílišná sebekritičnost vám rozhodně nic dobrého nepřinese, měli byste se zamyslet nad tím, v čem vynikáte, a následně tyto schopnosti patřičným způsobem rozvíjet.

     

  • 13.

    Ryby (21.2. - 20.3.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    V tomto roce vás čeká volba mezi dvěma stejně zásadními skutečnostmi a také můžete řešit srdeční záležitosti. Budete stát na důležité životní křižovatce a musíte si vybrat, kterou z nabízených cest se vydáte, což může být někdy provázeno obrovským citovým napětím. Není čas na špatná a zbrklá rozhodnutí, pečlivě zvažujte všechna pro a proti, než si vyberete to, co považujete za správné.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz