Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Co nás čeká v lásce příští rok podle astroložky Martiny Boháčové?

/
  • (shutterstock.com)
    21. prosince 2016 ● 06:00

    Jak na tom budeme v novém roce s partnerskými vztahy a erotikou? Čeká nás štěstí, pohoda, vyřešení dlouhodobých problémů nebo se dostaneme do situace, kdy se budeme muset rozhodnout, zda dosavadního partnera opustíme a vydáme se jinam? Jak to vidí astroložka a spisovatelka Martina Blažena Boháčová?

  • 1.

    Vybudujte si hlavně vztah sami k sobě

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky na rok 2017 podle astroložky Martiny Boháčové • 

     

    Partnerské vztahy a láska budou v roce 2017 velmi důležité. Boom začal již v roce 2016 a k velkým vztahovým změnám dojde od 1. října do 10. října 2017. Spousta lidí si bude muset udělat ve svých vztazích pořádek, hodně lidí opustí své dosavadní partnery a řada z nich si konečně začne uvědomovat svoji hodnotu. Jak říká Martina Boháčová: „Aby vám vztahy fungovaly, abyste byli v těchto vztazích spokojení, musíte si nejprve vybudovat vztah sami k sobě.“

  • 2.

    Beran (20. 3. – 20. 4.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Berani budou po celý nový rok řešit zejména vztahy. A protože na tuhle oblast bude působit Jupiter, je to vhodné období na lásku. Osamělí Berani mohou najít kvalitní vztah, Berani, kteří jsou ve vztazích, si mohou ujasnit, jak to vlastně je. Vytvořit si takové podmínky, aby jim vyhovovaly. Nefungující vztahy se ukončí. Dobrá zpráva pro Berany: V roce 2017 si mohou užít spoustu erotických zážitků, a to hlavně ve druhé polovině roku.

  • 3.

    Býk (20. 4. – 21. 5.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Do života Býků vstoupili už v roce 2016 noví sexuální partneři. Užívat si mohou Býci po celý rok 2017. Objeví se lidé, kteří probudí jejich libido a Býci si najednou uvědomí, jak jsou krásní. Důležité ale je vnímat téma věrnosti a pevných vztahů. Někteří Býci poznají na vlastní kůži, jaké je to prožít nevěru. I když se jich třeba nebude týkat osobně, určitě to budou řešit u někoho z okolí. Jestli budou nevěrní Býci, vrátí se jim to. Ve druhé polovině roku čeká osamělé Býky nový vztah.

  • 4.

    Blíženci (21.5. – 21. 6.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Blíženci se budou muset zaměřit na vztahy na osobní úrovni. Ti, kteří jsou sami, dostanou možnost a najdou si nového partnera. U zadaných projdou vztahy zkouškou. Blíženci, musíte se narovnat, vztyčit hlavu a odejít ze všech vztahů, které vás omezují ve vašem životě. V říjnu bude období vhodné pro lásku. Milujte a buďte milováni. Někteří Blíženci ukážou své dvě tváře a budou prožívat více paralelních vztahů. Budete se muset ale rozhodnout. Pozor, je také možné, že flirtovat začnou vaši partneři. Bezdětní budou plodní, takže můžete očekávat přírůstek.

  • 5.

    Rak (21. 6. – 22. 7.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Důležité téma, na které se Raci v roce 2017 mají zaměřit, je téma rodiny. Když člověk žije v krásném a útulném domově, když je obklopen šťastnou rodinou, když má svůj dům bezpečný, pak se tam bude držet štěstí. Když bude štěstí doma, bude štěstí i v jiných oblastech. Raci by si měli udělat pořádek ve vztazích se ženami rodu. Jestli jsou v ženské linii nějaké problémy, v roce 2017 přinese možnosti, jak vše napravit. Babička, tchyně, dcera, matka, to jsou velmi důležité vztahy a není nad to, když spolu všichni dobře vycházejí. V novém roce budete taky probírat vztahy se svými partnery a potomky. Nezadaní najdou novou lásku, největší šance bude ve druhé polovině roku.

  • 6.

    Lev (22. 7. – 23. 8.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Lvi budou muset zvládnout hlavně téma vztahů. Někteří Lvi se už v roce 2016 rozešli se svými partnery a ukončili nefunkční vztahy. Nebojte se, ve vesmíru je pro každého člověka připravená velká spousta nových příležitostí a taky velká spousta různých vztahů. Je jen potřeba být ve správnou chvíli na správném místě. Rok 2017 může přinést osamělým Lvům nový vztah nebo vyčištění toho původního. Je ale potřeba uvědomit si, že do našeho života přicházejí takoví lidé, kteří zrcadlí vnitřní téma každého člověka. Zeptejte se sami sebe, proč si do svého života přitahujete právě tyto osoby? Budete také řešit vztahy s dětmi, a to nejen se svými, ale dětmi obecně.

  • 7.

    Panna (23. 8. – 23. 9.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    V roce 2017 musí Panny pokračovat v tom, aby napravily vztahy v rodině. Aby dobře vycházely se ženami svého rodu. Je možné, že nějaká žena působí problém. Matka? Tchyně? Dcera? Teta či sestra? Ženské energie budou vládnout a bude potřeba je zpracovat. Mnoho jedinců si bude muset položit také otázku, které hodnoty jsou pro ně důležité. Rodina, hojnost, přátelství nebo práce? Ve druhé polovině roku se v životě odehraje nějaká důležitá rodinná událost. A právě nový rok prověří tyto jedince, jak jsou schopni vycházet se svými sourozenci, sousedy atd.

  • 8.

    Váhy (23. 9. – 23. 10.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Rok 2017 bude pro Váhy rokem pohybu, přesunů a cest. Váhy se narodily s karmickým úkolem zvládat vztahy v rodině. Některé se tedy mohou dostat do konfliktů se sourozenci nebo jinými rodinnými příslušníky. Pohlídat byste si měli taky vztahy se sousedy, vyhýbejte se zbytečným sporům. Vesmír vám bude přát, zejména od 1.10. do 10.10. Tohle období přichází jednou za 12 let, tak toho musíte využít. Definujte si, v čem jste spokojení a co byste chtěli naopak změnit.

  • 9.

    Štír (23. 10. – 22. 11.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    V roce 2017 budou mít Štíři jeden velký úkol. Budou hodnotit své partnery podle toho, co vlastní. Uvědomí si, že peníze a láska spolu souvisí. Když jsou peníze, láska se drží, a naopak. Dva roky ale dostávali Štíři lekce od svého okolí, že partner není majetek. A někteří jedinci díky partnerům přišli o majetek nebo o něj přijdou. Někteří jedinci budou tohle téma prožívat jinak, budou mít partnera, který si je kvůli komplikované majetkové situaci bude držet od těla. Štíři, nedržte nikdy partnera v hrsti kvůli majetku. Rok 2017 taky vytáhne na povrch nevyřešené problémy z minulosti.

  • 10.

    Střelec (22. 11. – 22. 12.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Střelci se budou v novém roce stěhovat, měnit místa a měnit práci. K jejich prospěchu. Osobní život Střelců se zharmonizuje. Platí to jen pro ty jedince, kteří si ujasní, co chtějí a koho chtějí. V roce 2017 Střelci dokončí mentální úklid svého osobního života. Vyhází vše staré a nepotřebné a obklopí se tím, co je praktické. Do jejich života vstoupí mnoho nových lidí. Střelci budou mít rok 2017 nabitý lidmi, kteří jim můžou pomoct dostat se tam, kam chtějí. V druhé polovině roku je může zklamat někdo, komu věřili, v tomto období také může dojít k odhalení nějakého tajemství.

  • 11.

    Kozoroh (21. 12. – 31. 12.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Kozorozi si budou muset ujasnit, s kým chtějí být a v jakých životních situacích se chtějí nacházet. I Kozorozi si budou muset vyčistit svůj život, a to i v osobní sféře. Nebude to pro ně lehké, nemají rádi změny a touží po stabilitě. V osobním životě ale neslevujte. Měli byste mít volné ruce ke změnám, které vás čekají. Jestli něco skrýváte, praskne to. Pozor na úplněk v červenci, kdy budete muset udělat osudové rozhodnutí a něco zásadního se změní ve vašich vztazích. Myslete na to, aby mohly proudit do vašeho života nové situace, musejí se nejdřív ukončit ty staré.

  • 12.

    Vodnář (19. 1. – 19. 2.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Někteří Vodnáři změnili od roku 2015 téměř všechno, a to od základů, dokonce i partnerské vztahy. A ti Vodnáři, kteří své vztahy udrželi, museli na tom hodně pracovat. Po celý rok 2017 budou tyto změny i nadále pokračovat a Vodnáři je budou muset dokončovat. Budou si muset udělat také představu o správném partnerovi. Ten by měl fungovat přesně v té oblasti, která ho zajímá. A když to je jinak, zkusí se naučit s ním spolupracovat. Dostane totiž návod, jak spojit více činností dohromady.

  • 13.

    Ryby (19. 2. – 20. 3.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    V roce 2017 bude pokračovat pro Ryby velmi silné období. Budou si také muset zpracovat komplex nízkého sebevědomí. Ryby, které na nevědomé nebo vědomé úrovni pracují s tím, že je nikdo nemá rád, si k sobě budou přitahovat partnery, kteří jim to budou potvrzovat. Jen ty Ryby, které se vzpamatují a vytvoří ze sebe jedince, jichž si okolí váží, tak ty si přivolají vztahy, ve kterých budou nejen dávat, ale také dostávat. Ty, které mají partnerský vztah, budou muset přemýšlet, jak si ho udržet, protože změny jejich osobnosti budou velmi razantní. U některých Ryb se budou řešit partneři z minulosti.

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz