Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Bylinky pro štěstí: Kopr vrátí do vztahu erotiku, zázvor přinese úspěch v práci

/
  • (Shutterstock)
    16. listopadu 2016 ● 06:00

    Vše, co je zelené a roste, je plné energie. Ať jsou to tráva, stromy nebo rostliny a květy. V magii se rostliny používají různými způsoby – dají se drtit, pálit, sušit. Pak je můžete dát do sáčků a nosit u sebe. Pomůžou vám získat to, co chcete, nebo vás ochrání.

  • 1.

    Ochrana před čímkoli

    Kapradina japonská
    Kapradina japonská
    Autor: Profimedia.cz

    Každou sobotu si vyrobte kytičku z bylinek. Do vázy dejte rozmarýn, bazalku, petržel a mátu. Pak přidejte pár listů kapradí. Vázu dejte na hlavní stůl v obýváku. Budete pak chránění před vnějšími vlivy. Každý týden kytici ale vyměňte.

  • 2.

    Jak být přitažlivá

    vanilka
    vanilka
    Autor: Shutterstock

    Noste s sebou tři vanilková semínka, budete připadat každému muži přitažlivá! Pokud si chcete přivábit lásku, pak snězte jablko a sesbírejte jadérka. Ta dejte na bílou látku a nechte je uschnout. Pak je posypte levandulovou drtí a dejte pod polštář.

  • 3.

    Jak zjistit, že vás miluje

    a
    a
    Autor: profimedia.cz

    Nejste si jistá, že vás opravdu chce? Napište jeho jméno na kousek papíru, pak dejte na papír hromádku kaštanů. Dotyčná osoba vám brzo řekne, co opravdu cítí – a vy budete mít konečně jasno.

  • 4.

    Uzdravení zlomeného srdce

    Jilm
    Jilm
    Autor: Shutterstock

    Zlomil vám nějaký muž srdce? Najděte jilm a obejměte ho. Pak si přejte, aby vás uzdravil z nešťastné lásky. Na místě nechte u jilmu nějakou minci.

  • 5.

    Navrácení erotiky do vztahu

    Kopr
    Kopr
    Autor: Shutterstock

    Potřebujete okořenit váš partnerský vztah? Zkuste podrtit pačuli s koprem a dvě hodiny před spaním posypte tímhle práškem prostěradlo. Budete se divit, co to s vaším partnerem udělá.

     

  • 6.

    Pro bohatství a udržení peněz

    pekanové ořechy
    pekanové ořechy
    Autor: Shutterstock.com

    Ke vstupním dveřím dejte mísu s pekanovými ořechy. Nesmíte je ale sníst, jinak byste snědli své finance. Pro získání peněz pak nasypte mezi bankovky muškátový oříšek, peníze by se vám měly rozmnožit.

  • 7.

    Pro úspěšné podnikání

    sezam
    sezam
    Autor: Shutterstock

    Chcete být úspěšnější? Pak dejte za dveře své firmy nebo kanceláře misku se sezamovými semínky posypanou troškou zlaté barvy.

  • 8.

    Ochrana před zloději

    Kmín
    Kmín
    Autor: Shutterstock.com

    Bojíte se, že vás někdo okrade? Pověste na zadní dveře ve svém bytě červený látkový sáček se stahovací stužkou a naplňte ho kmínem. Ten vás ochrání!

  • 9.

    Ochrana před pomluvami

    Rozmarýn se skvěle hodí k masu i do nádivek.
    Rozmarýn se skvěle hodí k masu i do nádivek.
    Autor: Profimedia.cz

    Aby vás lidé nepomlouvali, dejte do černého látkového sáčku hrst neuvařené rýže a trochu rozmarýnu. Sáček pak vezměte do ruky a vizualizujte si, že pomluvy se k vám už nikdy nedostanou.

  • 10.

    Ochrana dětí

    Bobkový list
    Bobkový list
    Autor: Shutterstock

    Aby byly vaše děti v bezpečí, dejte jim pod polštář bobkový list a představujte si ochranu, o kterou žádáte. Můžete vzít také trochu fenyklu a rozdrtit ho v hmoždíři. Pak fenykl hoďte dětem do bot. Aniž o tom budou vědět, budou chráněny.

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz