Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Barva šatů dokáže změnit náladu! Modrá vás zklidní, oranžová přiláká muže vašich snů

/
  • (Shutterstock)
    12. listopadu 2016 ● 06:00

    Potřebujete se cítit líp, zlepšit si náladu, zbavit se špatné energie nebo toužíte po tom, aby se po vás muži otáčeli? Změňte barvu oblečení, které nosíte! Budete se divit, co taková maličkost, jako je barva šatů, dokáže s vaším životem!

  • 1.

    Modrá barva

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Cítíte intuitivně, že byste měla vyměnit červený svetr za modrý? To není špatné znamení. Modrá je barva míru a zklidnění. Oblečení v této barvě dovede uklidnit vaši rozháranou duši. Tuhle barvu má i nebe, moře, takže se zhluboka nadechněte a hurá ven. Pokud vás čeká náročný den, určitě si oblékněte něco do modra, ideálně ve světlém odstínu nebo v podobě nějakého doplňku, jako je šátek, náušnice a podobně.

  • 2.

    Červená barva

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Rudá je barva, která se o vás postará ve chvíli, kdy vám dochází síla nebo vám chybí sebedůvěra. Jakmile cítíte, že potřebujete rozvíjet sebe sama a začít si věřit, noste červené oblečení. Jistě, chce to odvahu, nosit právě tuhle barvu, ale nemusíte být přece úplně celá v červeném – stačí boty, sako nebo šátek.

  • 3.

    Zelená barva

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    V téhle barvě budete blíž k přírodě a budete se taky tak cítit, mnohem volněji a svobodněji. Je to ideální volba na víkend, když si budete chtít odpočinout a jít na dlouhou procházku. Ovšem hodí se i v pracovní dny, pokud chcete, abyste v tom šíleném zmatku a hektickém chaosu nalezla oázu klidu. Pozor jen, abyste si vybrala odstín, který lahodí vaší pleti, některé odstíny zelené by vám mohly přidat roky.

  • 4.

    Oranžová barva

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Toužíte po výzvách a dobrodružství? Nebo chcete získat muže, na kterého myslíte? Noste oranžové oblečení! V případě, že je právě to vaším cílem, bez oranžové vůbec nevycházejte. Tuhle barvu ale zvolte i tehdy, když chcete, aby byla vaše aura otevřená novým možnostem a příležitostem. Stačí kabelka, svetr nebo kapesník.

     

  • 5.

    Fialová barva

     

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Obyčejně lidi přitahuje fialová v okamžiku, kdy chtějí, aby všichni kolem věděli, že děláme to, co opravdu chceme. Nemusíte hned milovat fialový odstín v případě, že máte stabilní vztah a rodinu. Pokud chcete, aby vás někdo viděl jako někoho, kdo je silný a kdo v sebe věří, měli byste nosit něco fialového. Navíc tahle barva podporuje kreativitu.

  • 6.

    Mix různých barev

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Chcete se dostat nahoru a být ještě víc kreativní? Zkuste si obléknout něco, co je fialovo-červené, může být i jantarové. Hledáte klid a mír? Oblékněte si kombinaci modré a zelené. No, a pokud máte den, kdy chcete být „in“ a žádoucí, až bláznivá, jiskru vám dodá oblečení v oranžovo-zlaté kombinaci.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz