Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Co říká barva vlasů o vašem sexuálním životě? Zrzky jsou aktivní, blondýny experimentují

/
  • (Shutterstock.com)
    4. listopadu 2016 ● 06:00

    Dámy, je nám líto, ale zdá se, že věda to ví líp než vy samy. Podle některých výzkumů se totiž ukazuje, že odstín vašich vlasů vypovídá i o tom, jaký vztah máte k sexu. Takže, jak je to tedy?

     

  • 1.

    Rusovlásky mají sex nejčastěji

    Autor: profimedia.cz

    Studie Hamburg Research Institute v Německu odhalila poznatky o vztahu  mezi barvou ženských vlasů a jejich sexuálním životem. Ty z vás, které mají ohnivě rudé vlasy, jsou prý sexuálně aktivnější než jejich kamarádky blondýny či brunety. Zrzky jsou rovněž považovány za více sexy a žádoucí pro mužské protějšky, a přestože výzkumníci nevědí, proč tomu tak je, jedním z možných názorů může být ten, že ohnivá barva je známkou plodnosti. Červená je opakem šedé, která mužům signalizuje, že žena už nemůže mít děti. Takže rudovlásky dávají mužům vlastně najevo: Hej, naše tělo je pořád v plodném režimu!

     

  • 2.

    Brunety jsou lepší v posteli

    Autor: Shutterstock.com

    Nechci nic říkat, ale o všech mých kamarádkách, které jsou od přírody brunety, všichni muži vždycky tvrdili, že jsou v sexu fakt dost dobré. Existuje taky několik zajímavých faktů o brunetkách. Autoři studie tvrdí, že brunetky nejdou do postele jen tak s někým. Dotazovaných bylo asi 2500 dívek a žen, a jen třetina šla s mužem do postele hned první noc. Takže pokud s nimi chcete mít sex, musíte na tom zapracovat, abyste je přesvědčili. Když už je ale přesvědčíte, pak to ale stojí za to. Další průzkum zjistil, že 53 procent mužů hlásí, že brunety jsou v posteli nejlepší!

     

  • 3.

    Blondýnky jsou zábavné a rády experimentují

    Autor: shutterstock.com

    Vezměte si takovou Samanthu Jones ze seriálu Sex ve městě. Klasická blondýnka a její experimentální „sexkapády“by vydaly na román! A myslí si to podle průzkumu, kterého se ve Velké Británii zúčastnilo téměř 2 tisíc mužů, většina z dotazovaných. 36% z nich se pak domnívá, že blondýnky jsou v ložnici nejodvážnější. Ženy s blond vlasy mívají také vyšší hladinu estrogenů, což je opět dalším rysem a signálem plodnosti. A co si myslíte vy?

     

     

     

Autor: aši

Klíčová
slova

astročlánky sex barva vlasů

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz