Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jakou máte povahu? Zeptejte se stromů!

/
  • (Shutterstock)
    30. listopadu 2016 ● 06:00

    Máte svůj oblíbený strom? Podívejte se a vyberte si jeden, který se vám nejvíc líbí a přitahuje vás svou energií. Nepřemýšlejte moc dlouho. Co říká vaše volba o vašem nitru? Každý má jinou barvu, konstituci a velikost. Jeden je malý, druhému rostou větve doširoka a taková vrba působí vyloženě smutně. Který strom mluví k vaší duši a tím vás nejlépe vystihuje?

  • 1.

    1. BOROVICE

    borovice
    borovice
    Autor: Shutterstock

    Jste velice zodpovědná a přímá, se smyslem pro spravedlnost. Obhájce slabších a utlačovaných. Nesnášíte přetvářku a intriky. Věříte, že každý je svého štěstí strůjcem. Máte přirozenou autoritu a lidé k vám rychle získávají důvěru.

  • 2.

    2. JEDLE

    Jedle
    Jedle
    Autor: Shutterstock

    Neustále se snažíte zdokonalovat. Nedáváte si malé cíle a většinou myslíte na své blízké. Máte na sebe velké nároky, ale stejně náročná jste i na lidi ve svém okolí a často se je snažíte měnit k obrazu svému. Proto si někdy vaši blízcí mohou myslet, že není jednoduché s vámi vyjít. Vy pro ně máte pochopení, dokud vás někdo z nich opravdu nezraní.

  • 3.

    3. VRBA

    Vrba
    Vrba
    Autor: Shutterstock

    Máte emotivní a hloubavou povahu. Dokážete se vcítit do lidí kolem sebe, což vám může někdy dost komplikovat život. Vaše rozhodnutí jsou ovlivňována především intuicí, nikoliv rozumem. I proto se můžete někdy ostatním jevit tajemně a nepředvídatelně. Na druhou stranu jsou to právě vaše předtuchy nebo nejasné pocity, které dají mnoha vašim přátelům další a vysoce ceněný pohled na věc.

     

  • 4.

    4. TŘEŠEŇ

    Třešeň
    Třešeň
    Autor: Shutterstock

    Jste šťastná a vyrovnaná osobnost, která bývá spokojená s tím, co má. Ale zároveň si kladete i realistické cíle do budoucnosti. Váš život se skládá z mnoha ostrůvků radosti – v práci, v rodině, ve volném čase. Dokážete naslouchat lidem kolem sebe. Máte pro ně pochopení, ale nikomu nic nenalháváte. Víte, že co vás nezabije, to vás posílí, a totéž z vás cítí i vaše okolí. 

  • 5.

    5. JAVOR

    Jste přemýšlivý typ. Snažíte se mít teorii na všechno a na každého. Nemáte rádi nedořešené věci. Při debatách postupujete systematicky, s přáteli při běžných rozhovorech neradi skáčete z tématu na téma. Dokážete bravurně analyzovat všechna pro a proti a kvůli tomu si vás vaše okolí cení.

  • 6.

    6. LÍPA

    Lípa pod Ticholovcem
    Lípa pod Ticholovcem
    Autor: Petr Francán

    Jste laskaví, je pro vás důležité se všemi dobře vycházet. Máte mnoho přátel, kteří se na vás s důvěrou obracejí. Věříte v dobro i ve chvíli, kdy ostatní víru ztrácejí. Jste hotový poklad v zaměstnání, kde je potřeba naslouchat lidem a pečovat o jejich tělo i duši.

  • 7.

    7. LÍSKA

    Líska
    Líska
    Autor: Shutterstock

    Jste kreativní a zajímavá povaha. Každý, kdo vás zná, řekne, že jste jedineční. Máte touhu poznávat nové věci, místa i lidi. Život s vámi je jedno velké dobrodružství. Máte mnoho zájmů, přesto se pro vás vždy najde něco dalšího, co stojí za prozkoumání. Pokud se do toho pustíte, děláte rychlé pokroky.

  • 8.

    8. BŘÍZA

    Bříza
    Bříza
    Autor: Shutterstock

    Jste zábavná a okouzlující osobnost. Vaši přátelé vědí, že žádnou legraci nezkazíte, a mnohé kousky sami vymýšlíte. Dokážete také odhadnout, co lidi z vašeho okolí potěší a co na každého platí. Přátelé vás vyhledávají pro pozitivní energii, která z vás tryská.

  • 9.

    9. DUB

    Dub
    Dub
    Autor: Profimedia.cz

    Jste člověk, který je velice pevný ve svých názorech. Pokud vás někdo jednou zklame, je pro něj velice těžké od vás dostat další šanci. Věříte, že úspěch přinese jen každodenní poctivá a vytrvalá práce. Své názory neměníte, i když vám to přináší problémy.

  • 10.

    10. PLATAN

    Platan
    Platan
    Autor: Shutterstock

    Jste sebevědomá a energická bytost. Přesně víte, co chcete, a nebojíte se za tím jít. Na cestě za vaším snem se nestaráte o to, co vašemu chování říká okolí. Jste odolní vůči stresu, ve chvíli, kdy si stanovíte prioritu, jsou ostatní věci nedůležité.

     

     

Autor: Brigita Zemen

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz