Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Jaké je vaše životní číslo? Vypočítejte si ho z data narození. Co vás čeká?

/
  • (Shutterstock)
    26. listopadu 2016 ● 06:00

    Jak moc je datum narození pro život, který žijeme, důležité? Numeroložka Hilary Carterová říká, že datum narození nevyjadřuje pouze to, kolik nám je a v jakém slunečním znamení jsme se narodili, ale taky odhaluje naši osobnost, naše silné a slabé stránky a také to, kam se budeme ubírat. Víte, jaké je to vaše životní číslo?

  • 1.

    Naučte se porozumět svojí životní cestě

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Existuje jedenáct životních cest, z nichž každá nás učí různým dovednostem a disciplíně. Když objevíte svoji životní cestu, pomůže vám to porozumět i svým problémům, které je potřeba řešit. To vám může pomoci k pokroku. A jak si životní číslo vypočítáte? Napište si datum svého narození, pak sečtěte den, měsíc a rok odděleně a pokračujte tak dlouho, dokud vám nevyjde jedna jediná číslice. Pokud vám vyšla 11 nebo 22, čísla dále nedělte, mají svoje vlastní životní cesty. Například: Máte-li narozeniny 31. 12. 1988, postupujte takto: 31 = 3+1=4, 12=1+2=3, 1988=1+9+8+8 =26, pak 2 + 6=8. Sečtěte jednotlivá čísla: 4+3+8=15, snižte opět do jediné číslice přidáním 1+5=6. Vaše životní číslo je 6.

  • 2.

    Životní číslo 1

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Číslo jedna je o začátcích a svobodě. Mezi klady patří originalita, nezávislost, ambicióznost, aktivita, tvořivost, logika a smělost. Mezi hlavní nebezpečí ale patří sebestřednost a domněnka, že máte vždycky pravdu. Dalšími zápory jsou závislost, bojácnost, tvrdohlavost a lenost.

    Karmické poučení: Máte perfektní schopnost přenést svou energii do života. Pokud se ale věci zkomplikují, nezapomeňte, že vám stačí podniknout jednoduché kroky, abyste to dokázali.

  • 3.

    Životní číslo 2

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Je to číslo vypovídající o dualitě. Vašimi kladnými stránkami jsou přizpůsobivost, vnímavost, družnost, diplomatičnost a trpělivost. Umíte skvěle spolupracovat nejen s blízkými, ale i s kolegy a přáteli. Jen pozor na stydlivost, lhostejnost a přecitlivělost. To by vám mohlo uškodit.

    Karmické poučení: Jste emočně velmi otevření, takže tuhle dovednost rozvíjejte, díky tomu vaše duše poroste. Ale nedávejte potřeby druhých před své vlastní, protože to by vás stresovalo.

  • 4.

    Životní číslo 3

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Číslo tři je o objevování spirituality, takže v tomto životě máte jedinečnou příležitost dozvědět se, že božství není tam venku, ale ve vás uvnitř. Jste šarmantní, dobří, horliví, optimističtí, máte smysl pro humor, ale někdy se vychloubáte a chvástáte, urážíte se a jste povrchní.

    Karmické poučení: Přitahujete k sobě vše duchovní, ale buďte opatrní a snažte se stát i nohama na zemi. Ideální je pro vás cvičení jógy nebo taiči, protože tahle cvičení kombinují duchovní disciplínu s tělesným cvičením.

  • 5.

    Životní číslo 4

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Tohle číslo vypovídá o spořádanosti, organizovanosti, loajálnosti, pragmatismu a praktičnosti, také o zodpovědnosti a přesnosti. Ovšem lidé s tímto životním číslem bývají taky netaktní, skleslí či dokonce hrubí. Musíte se naučit zvládat i tyhle temnější stránky. Duše na této cestě se často nalézá v situacích, ve kterých jste něčím blokováni.

    Karmické poučení: Nesetrvávejte v situacích, které vás nemůžou posunout nikam dopředu. Také se učte naslouchat druhým, to vám pomůže, abyste se stali otevřenější.

  • 6.

    Životní číslo 5

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Číslo pět je o svobodě, o smělosti, progresivitě, nezávislosti a zvídavosti. Vaše duše je připravená prolomit duševní a fyzické překážky, které by vám mohly bránit vyjádřit sama sebe. Lidé s číslem pět jsou někdy pomalí, protiřečí si a podléhají beznaději.

    Karmické poučení: Musíte se snažit najít seznam pěti nejnaléhavějších cílů a těm se pak věnovat. Jakmile je splníte, udržte si to, čeho jste dosáhli.

  • 7.

    Životní číslo 6

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Tohle číslo je o lásce a harmonii. Tahle inkarnace vám nabízí možnost, abyste dávali tuhle energii dál. Lidé s tímto číslem bývají spolehliví, sympatičtí, soucitní, spravedliví a obětaví, ale taky někdy hrdí a spokojení sami se sebou.

    Karmické poučení: Přijměte zodpovědnost. Šestka jsou ti, kteří se na trati někdy ocitnou v situacích, kdy by měli přijmout pomoc od ostatních nebo by měli pomoci oni jim. To by se mělo stát vaší druhou přirozeností, podporovat slabší a zranitelné.

  • 8.

    Životní číslo 7

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Číslo sedm je o vyváženosti vašeho srdce. Vaše duše se snaží sdílet lásku a otevřít své srdce na hluboké úrovni. Sedmičky bývají moudré, mají schopnost vcítit se do druhých, jsou mlčenlivé a duchovně naladěné. Ovšem taky bývají kritické, odbojné a nervózní.

    Karmické poučení: Použijte své dovednosti k tomu, abyste pomáhali druhým. Tento život je asi opravdu spojením s dalšími lidmi. Proč nezkusit třeba nějakou dobrovolnickou činnost? Bude to přínosnější víc, než si myslíte.

  • 9.

    Životní číslo 8

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Osm je o učení, o tom, jak vyvážit vaše potřeby s vašimi touhami. Dávejte si pozor, abyste nebyli moc pohodlní nebo nebyli příliš extrémní. Osmičkám je vlastní síla charakteru, organizační talent, praktičnost, ale taky kritičnost, vychloubačnost a panovačnost.

    Karmické poučení: Míváte často pocit, že vám neustále něco chybí a chcete to mít – to vám dává pocit bezpečí. Neutrácejte tolik, protože máte pocit, že musíte. Než něco koupíte, zeptejte se sami sebe: Potřebuji to skutečně, nebo mám jen touhu to vlastnit?

  • 10.

    Životní číslo 9

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Devítky můžou neuvěřitelně hodně dávat, ale taky jsou občas sobecké. Život není jen o vás, zkuste se učit vcítit do kůže druhých lidí. Devítky jsou na jedné straně štědří dobráci, romantičtí idealisté, ale někdy nezdrženliví a povrchní. Hlídejte se, abyste nebyli neetičtí.

    Karmické poučení: Ocitnete se v situacích, kdy máte jen málo na výběr, ale klíčem je naučit se vzdát se a dávat i nezištnou lásku.

  • 11.

    Životní číslo 11

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Být jedenáctka je jako mít VIP přihrávku do života s ohromujícím štěstím, kdy se všechny vaše sny mohou stát skutečností. Lidé s tímto číslem chtějí inspirovat ostatní, vnést světlo do mas pomocí vědy nebo umění. Pokud tohle číslo neodpovídá vašemu směrování, jste „dvojka“.

    Karmické poučení: V průběhu života budete cítit mnoho výzev ke změnám. Chopte se příležitosti a dokážete mnoho!

  • 12.

    Životní číslo 22

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Dvacet dvojky jsou inspirující osoby plné hloubky a moudrosti. Nejraději by se rozdali pro lidstvo, chtějí být budovatelem v širokém slova smyslu. Chtějí být pány každé situace, mnozí mají potřebu vést velké skupiny lidí a sedí jim to v diplomacii či politice. Nevibrujete s tímto číslem? Pak jste „čtyřka“.

    Karmické poučení: Neztrácejte čas a využijte příležitost, která se vám naskytne. Žijte načisto, buďte k sobě laskaví a vždy zůstaňte pozitivní.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz