Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Po čem prahne vaše duše? Tyhle magické symboly vám napoví!

/
  • Po čem prahne vaše duše? Tyhle magické symboly vám napoví!
    Po čem prahne vaše duše? Tyhle magické symboly vám napoví! (istockphoto.com)
    12. prosince 2022 ● 06:00

    Alchymie v sobě skrývá obrovský potenciál. Propojuje prvky fyziky, chemie i medicíny a zároveň tajemnou magii a astrologii. Pracuje s mystickými symboly, které, pokud je umíte použít, dokážou odkrýt tajemství vaší duše. Dnes vám jedno z tajemství poodhalíme. Zadívejte se krátce na pět symbolů starověkých alchymistů a intuitivně vyberte jeden, který vás nejvíce osloví. Ten pak vypovídá o tom, co si žádá vaše duše...

  • 1.

    Lev

    Po čem prahne vaše duše? Tyhle magické symboly vám napoví!

     

    Tento symbol je zdrojem vnitřní síly, moci a nadvlády. Lev je králem mezi zvířaty, jejich vládcem, který určuje pravidla, podle nichž by se měli ostatní řídit. Pokud jste si ho vybrali, ukazuje to, že takoví jste i vy. Toužíte po tom měnit věci a ovládat svůj osud. To ale nemusí vždy dělat dobrotu a někdy se to obrátí proti vám. Máte tendenci náhle a bez vysvětlení opustit vše, co jste si dlouho budovali. Spoustu času a energie jste vložili do něčeho, v co jste věřili, ale těsně před dokončením jste se cítili jako zavření v kleci. Chcete se vymanit, ale nedaří se a boj vypadá jako marný.

     

    Co vám pomůže? Je důležité ubrat ze své impulzivnosti a problémy více analyzovat. K tomu může pomoct meditace, díky které byste měli najít vnitřní soulad. Pomoci mohou také mantry. Tím, že se zklidníte, se vám podaří posunout se dopředu. Nemějte ale zbytečné obavy. Pokud si půjdete za svým cílem a budete se držet toho, co si umanete, bude se vám dařit a dosáhnete splnění svých snů.

     

    Jak si užívají Vánoce jednotlivá znamení? To se dozvíte ve videu:

    Video
    Video se připravuje ...
    Jak prožívají jednotlivá znamení Vánoce? • Videohub

  • 2.

    Přesýpací hodiny

    Po čem prahne vaše duše? Tyhle magické symboly vám napoví!

     

    Pokud jste si vybrali symbol přesýpacích hodin, pak jste uvízli v nekonečném cyklu času. Vaše duše volá po vymanění, chce se dostat ven. Znamená to, že jste v minulosti prošli těžkým životním obdobím, nebo jste zažili něco, co vás hodně poznamenalo. Z této situace se neumíte odpoutat a cítíte se, jako byste stále dokola prožívali minulost. Utápíte se v tom, co bylo, což vás vyčerpává. Častokrát můžete mít pocit, že jste zajatcem svého vlastního těla. Je třeba defi nitivně uzavřít kapitoly z minulosti a udělat krok vpřed.

     

    Co vám pomůže? K tomu, co se ve vašem životě odehrálo, už se nevracejte a žijte jen přítomností. Zkuste fungovat tady a teď a začněte věřit, že v budoucnosti bude líp. A to se stane, pokud o tom nebudete pochybovat. Musíte přijmout tok času a jeho nevyhnutelnost. Začněte věřit, že ubíhající čas je váš přítel, jinak se dál neposunete. Je důležité znát i svou karmu, případně si ji nechat vyčistit.

     

  • 3.

    Měsíc

    Po čem prahne vaše duše? Tyhle magické symboly vám napoví!

     

    Měsíc není jenom symbolem noci, ale skrývají se v něm také mnohé emoce a vnitřní pravda. Pokud jste si jej vybrali, trápí vás nepříjemné pocity a možná i tajemství, které nechcete prozradit. Obojí vás užírá a kvůli tomu nemůžete volně dýchat. Máte problém se spánkem, protože nemůžete nalézt vnitřní klid. Pokud si jej přejete nalézt, je třeba, abyste v sobě pocity netutlali, ale dostali je ven.

     

    Co vám pomůže? Se svými pocity se svěřte rodičům, kamarádce, případně psychologovi. Je nezbytné zbavit se veškerého strachu, který v sobě máte, a dokázat se o něj s jinými podělit. K dosažení klidu je nutné pročistit svou duši. Neuzavírejte se sami do sebe, a naopak si najděte někoho, komu věříte. Je to důležitější, než si myslíte. Pokud se vám podaří ze sebe setřást problémy, dodá vám to další energii a chuť do života.

     

  • 4.

    Klíč

    Po čem prahne vaše duše? Tyhle magické symboly vám napoví!

     

    Vybrali jste si symbol klíče? Pak jste silná osobnost, která se nespokojí s málem. Máte jasnou představu o vlastním životě a umíte jít i hlavou proti zdi – prosadíte si věci, které by jiní nezvládli. Vaše duše ale pátrá po odpovědích na hodně otázek, zoufale hledáte pravdu a stále ji nemůžete nalézt. Přejete si otevírat 13. komnaty a dozvědět se víc než ostatní. Lákají vás tajemství, nejste povrchní člověk. Naopak ve všem chcete proniknout do hloubky. Pokud jste si vybrali klíč, berte to jako znamení, jakým směrem se máte ubírat.

     

    Co vám pomůže? Začněte na sobě pracovat, rozšiřujte si obzory, učte se novým věcem. Vrátí se vám to časem jako bumerang a pomůže v osobním i pracovním životě. Je vhodné rozšířit si své vlastní hranice a možnosti. Cestujte, poznávejte nové lidi a věci, se kterými jste se dosud nesetkali. Jen tak najdete odpovědi na otázky, které si neustále kladete, ale jejichž tajemství neznáte.

     

  • 5.

    Ruka Fatimy

    Po čem prahne vaše duše? Tyhle magické symboly vám napoví!

     

    Jde o tajemný symbol a jeho výběr značí, že povědomě toužíte po ochraně. Bojíte se, že neobstojíte, že vám někdo ublíží a nebude se vám dařit. Obavy vás vnitřně sžírají, máte strach ze všeho a všech. Pravděpodobně jste se dostali do nepříliš dobré situace a je jedno, zda svou vinou, nebo jestli za vším stojí jiná osoba. Pochybujete o všem, co uděláte, nevěříte si. Ruka Fatimy ukazuje ochranu nad vším negativním kolem vás a zároveň vám radí – to, abyste se dostali na výsluní a zase se vám dařilo, máte jen ve svých rukou.

     

    Co vám pomůže? Nejpodstatnější je začít na sobě pracovat a postupně se zlepšovat. Přestaňte se bát, dělejte to, co vám jde, jen tehdy se vám podaří vymanit se z vnitřní pasti. Najděte si víc času na sebe, relaxujte, udělejte si radost. Ideální jsou vycházky do přírody, které vás nabijí energií. Naučte se odpouštět nejen sobě, ale i ostatním, protože tak se dostanete ze zlých vlivů.

     

Autor: Monika Brabcová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz