Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Nejveselejší znamení zvěrokruhu. Těchto pět bere život z té lepší stránky

/
  • (iStock)
    2. prosince 2022 ● 06:00

    Úsměv je nakažlivý, a dokonce to prokázaly vědecké studie. Není tedy divu, že tíhneme k lidem, kteří mají přirozeně šťastnou a přátelskou povahu. Pokud máte pocit, že ve svém životě potřebujete více této pozitivity, možná se budete chtít obklopit lidmi, kteří takoví jsou.

    Podle astrologů jsou některá sluneční znamení více přátelská a veselá než ostatní. Kdo z dvanácti znamení patří k veselým nebo dokonce neustále sluníčkovým lidem?

    beran

     

    Tito rození vůdci mají schopnost dělat cokoli, i když je zrovna zamračeno. „I když Beran není šťastný, má za všech okolností inspirativní přístup a dokáže čelit výzvám s úsměvem na tváři,“ říká astroložka Stina Garbis. To je vítaná vlastnost nejen u kolegy v práci, ale také u partnera, protože tihle lidé vám mohou pomoci zvládnout těžké časy. Ale mějte na paměti, že s tímto ambiciózním myšlením přichází často i velké ego. „Když někdo věří, že je ve všem číslo jedna, proč by neměl být šťastný?“ vtipkuje astroložka a jasnovidka Tara Bennet. Samozřejmě jen do té doby, dokud zůstanou na prvním místě.

     

    VIDEO: Jak prožívají jednotlivá znamení Vánoce?

    Video
    Video se připravuje ...
    Jak prožívají jednotlivá znamení Vánoce? • Videohub

  • 1.

    Beran

    váhy

    Váhy jsou podle astroložky Lisy Bennet dobře vyvážené a jsou považovány za „udržovače míru zvěrokruhu“. „Udělají vše pro to, aby udržely život na stejné úrovni.“ Tahle povahová vlastnost znamená, že jen zřídkakdy je přepadne „blues“ a dokážou naopak vidět obě strany mince, které by jinak mohly být znepokojivé. Váhy, známé jako milovnice lidí, jsou nekonfliktní ve svém úsilí udržet mír. Nepleťte si je ale s pasivněji-agresivním znamením, jako je Rak. Váhy jednoduše situaci, která přijde, byť je sebetěžší, prostě přijmou a pak ji nechají jít. A to vede k dobré náladě.

     

  • 2.

    Váhy

    blíženci

    Blíženci žijí pro to, aby se stýkali s druhými lidmi. Tohle upovídané znamení je tak temperamentní a otevřené, že i blažená noc na gauči je pro ně ta nejšťastnější událost. Vzhledem k tomu, že jim vládne bystrý a komunikativní Merkur, „mají vždy něco na srdci a pořád mají co říci,“ poznamenává Stina Garbis. Díky tomu je jejich veselá povaha obzvláště nakažlivá, což je velmi příjemné pro nové lidi, kteří by se jinak mohli cítit nervózně nebo trapně. Všimněte si ale, že Blíženci si díky svému uber-extrovertnímu postavení zvykli být středem pozornosti. Když nejsou, jejich úsměv se může rychle změnit v zamračení.

     

  • 3.

    Blíženci

    lev

    Stejně jako Blíženci i Lev miluje záři reflektorů (koneckonců jim vládne slunce). A milují pozornost natolik, že se z nich často stanou komici nebo zpěváci. Mimo jeviště tihle milovníci párty velice rádi baví své přátele a rodinu svými veselými příběhy a zahajují zábavné aktivity, jako je karaoke nebo šarády. Lisa Bennet vysvětluje, že „Lvi se obklopují veselými lidmi, kteří je prostě zbožňují“, takže je pro ně snadné zůstat optimističtí. Pokud se Lev dostane do špatné nálady, nebude to nikdy trvat dlouho. Stačí hupnout do nového dobrodružství a jejich veselé chování je zpátky.

     

  • 4.

    Lev

    střelec

    Astroložka Stina Garbis poznamenává, že Střelcům „vládne šťastný Jupiter, proto mají tendenci být nejveselejší ze všech znamení zvěrokruhu“. Na rozdíl od mnoha jiných znamení věci přehnaně neanalyzují, což znamená, že jsou schopni žít přítomností a zachovat si slunečnou povahu. „Stávají se skvělým přítelem, který vám pomůže zvládnout těžké časy,“ říká Garbis. Lisa Benne dodává, že veselými a šťastnými je činí jejich „touha po dobrodružství a pocitu nezávislosti“. Vždy mají důvod být veselí, ať už plánují svou příští dovolenou nebo vyráží na adrenalinový víkend.

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz