Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Milují partnery, kteří na nich visí: Která znamení vyhledávají "liány"?

/
  • Od svého partnera se prakticky neodloučí
    Od svého partnera se prakticky neodloučí (Profimedia)
    15. listopadu 2022 ● 06:00

    Pro někoho je to, že by měl svého partnera stále v patách, noční můra, ale jiní po tom zas touží. Která znamení preferují závislé a oddané partnery, kteří k nim vzhlížejí? 

  • 1.

    Býk

    ...
    Býci touží po partnerovi, který bude stát při nich a bude jim nablízku, ať se děje cokoli. Rádi se svým milencem neustále komunikují a chtějí na oplátku stejnou míru oddanosti. Od přírody jsou velmi majetničtí a dávají přednost tomu, aby jim byl partner neustále nablízku.

  • 2.

    Rak

    ...
    Raci bývají velmi domáčtí a oceňují partnery, kteří při nich stojí, i když to není nutné. Osobní prostor pro ně není pojem, který by uznávali. Rádi se cítí žádaní a nevadí jim zapojit partnera do všeho, co dělají. Raci mají tendenci být svým partnerům až příliš oddaní a chtějí je mít vždy nablízku.

  • 3.

    Lev

    ...
    Lvi potřebují vědět, že si jich jejich partner váží a zbožňuje je. Proto jsou náchylní k tomu, aby se dostali do vztahu s velmi závislou osobou. Očekávají, že je partner bude za všech okolností podporovat a podle potřeby posilovat jejich ego a hrdost. Chtějí vědět, že jsou jedinou osobou, pro kterou si jejich partner schovává svou vášeň.

  • 4.

    Kozoroh

    ...
    Kozorozi si se zamilovaností dávají na čas a o vztahu budou uvažovat jen s někým, kdo má potenciál k dlouhodobému závazku. Když se však zamilují, chtějí, aby jim jejich partner zůstal věrný po celou dobu vztahu. Jsou ochotni opustit své přátele a trávit kvalitní čas se svým partnerem, ale vyžadují to a víc než to i po něm.

  • 5.

    Váhy

    ...
    Váhy pro své partnery rády dělají víc než jen to, že jim projevují velkou náklonnost. Proto očekávají, že se k nim jejich partneři budou chovat stejně. I krátká doba o samotě je může zneklidnit. Jsou raději, když jejich partneři neustále kontrolují, kde se nacházejí, a jsou s nimi v kontaktu, protože se pak cítí chráněni a cenní.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz