Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zlatokopky horoskopu. Znamení, kterým láska bez peněz nefunguje

/
  • Loví nejen lásku, ale i majetek
    Loví nejen lásku, ale i majetek (shutterstock)
    29. září 2022 ● 09:34

    Bohatství je pro mnoho lidí úzce spojeno se štěstím. Bez ohledu na to, zda svého partnera zbožňují, nebo ne, někteří lidé mají tendenci zamilovávat se do boháčů. Kterým znamením majetek rozbuší srdce?

  • 1.

    Býk

    ...
    Kdyby si Býk mohl vybrat mezi láskou a bohatstvím, vybral by si peníze. Navzdory svému intenzivnímu romantismu nedokážou žít nepohodlně. Býci s větší pravděpodobností vystoupí ze své komfortní bubliny, pokud jsou v sázce peníze nebo možnost peněžního prospěchu z milostného vztahu, přestože jsou tvrdohlaví a neústupní.

  • 2.

    Kozoroh

    ...
    Aby toto zemské znamení otevřelo své srdce, musí se vždy cítit finančně zabezpečené. Kozorozi jsou ochotni vzdát se krátkodobých odměn ve prospěch dlouhodobých cílů, z nichž některé mohou zahrnovat peníze. Peníze a láska jdou pro praktickou duši, jako je Kozoroh, ruku v ruce. Nejsou romantičtí  a peníze i postavení pro ně hrají velkou roli.

  • 3.

    Štír

    ...
    Pokud jde o peníze, bývají poněkud pragmatičtí. Mají nekonečnou vášeň pro luxus. Při dosahování finančních cílů dbají na opatrnost a obětavost. Ačkoli je Štír velmi tajnůstkářské znamení, budou rádi, když najdou trvalý vztah, a dokonce je potěší, když náhodou získají i nějaké další odměny přicházející spolu s partnerem.

  • 4.

    Střelec

    ...
    Střelec je ohnivé znamení, proto je pro ně důležité objevování nových míst a hledání dobrodružství. Jednoduše proto, že ve svém životě touží po akci a zábavě, mohou se do někoho zamilovat kvůli penězům, pokud jim splní jejich touhy po cestování, a pokryje jejich velké finanční výdaje. Je pravděpodobnější, že půjdou za penězi, láska totiž u nich stejně není na prvním místě.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz