Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Ničí si lásku přílišnou závislostí na partnerovi: Která znamení to jsou?

/
  • Která znamení příliš visí na partnerovi?
    Která znamení příliš visí na partnerovi? (istock.com)
    24. října 2023 ● 06:00

    Všichni známe někoho, kdo bez svého partnera prostě nemůže žít (ani minutu). Společně chodí na procházky, společně jedí a nikdy nemohou svého partnera pustit do světa samotného. Citová závislost ale může vztah zničit. Podle astrologie existují znamení zvěrokruhu, která jsou až příliš citově závislá na svém partnerovi.

  • 1.

    Štír

    ...
    Zrozenci ve znamení Štíra jsou extrémně citliví, a proto se snadno stanou na partnerovi závislými. Lidé s tímto znamením zvěrokruhu jsou nesmírně soucitní, věrní a intenzivní a totéž příliš očekávají od svého partnera. Když se jim toho nedostává, cítí se zranění a mohou být žárlivý, majetničtí a manipulovat.

     

     

     

  • 2.

    Rak

    ...
    Jedno z nejcitlivějších znamení zvěrokruhu, lidi ve znamení Raka lze velmi snadno zranit. Vždy jsou ve střehu a splní vše, co po nich partner chce. Zrozenci Raka jsou lidé, kteří své pocity sdílejí pouze se svým partnerem a mohou být tak emocionální, že někdy žárlí na partnerovu svobodu.

     

     

     

  • 3.

    Beran

    ...
    Jako živel ohně působí Berani ze své osobnosti silně a divoce, ale pod jejich robustním zevnějškem se skrývá nesmírně citlivý a emocionální člověk, který potřebuje hlubokou lásku. Jakmile najdou lásku, opravdu o ni usilovně o ni bojují a stávají se na ní zcela závislí, aby vše fungovalo. Časem se pro ně partner stane celým světem.

     

     

  • 4.

    Ryby

    ...
    Ryby jsou měkkosrdcatá stvoření a někdy mohou být velmi emocionální. Tito lidé všechno intenzivně prožívají, snadno se k někomu připoutají a nedokážou brát věci na lehkou váhu, zejména vztahy. Ryby jsou vstřícní lidé a od svých blízkých chtějí jen lásku a pochopení. Když se jim nedostává opětování úsilí a zbožňování od jejich blízkých, začnou hodně přemýšlet a vybíjet si zlost a frustraci, což jejich vztah ničí.

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz