Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Rozvádějí se a znovu žení: Která znamení to jsou?

/
  • Věční lovci a hledači... která znamení to jsou
    Věční lovci a hledači... která znamení to jsou (iStock)
    18. srpna 2022 ● 06:00

    Téměř každý vstupuje do manželství s představou a nadějí, že vydrží navždy. Nicméně ne vždy tomu tak je a existuje celá řada důvodů, proč se lidé rozejdou nebo odcizí a rozhodnou se hledat lásku jinde. Některá znamení zvěrokruhu však mají tendenci pociťovat v milostném životě větší nespokojenost než jiná.

  • 1.

    Vodnář

    ...
    Vodnář je jedním z nejchápavějších a nejdisciplinovanějších partnerů, které můžete ve vztahu očekávat. Přesto, když s tímto jedincem vstoupíte do manželství, vyžaduje prostor a pocit svobody, který mu každý není ochoten, anebo schopen nabídnout. Toto vzdušné znamení se v manželství brzy začne cítit stísněné a někdy se rozhodne ho ukončit. Zpravidla si pak hledá dalšího partnera už opatrněji.

  • 2.

    Lev

    ...
    Lev je ohnivé znamení zvěrokruhu a miluje lásku. Ať už je to krize středního věku, která na jejich cestě vyvolá rozvod, nebo smrt manžela či manželky, která je donutí uvažovat o jiném partnerovi; vždy jsou ve hře o to, aby do svého života přivedli někoho výjimečného. Lev neustále hledá u svých partnerů potvrzení a lásku, proto nezůstává dlouho svobodný a určitě se nejednou ožení.

  • 3.

    Štír

    ...
    Bez ohledu na to, jak věrný je jejich partner nebo jak oddaný je vztahu; Štír má tendenci mít toulavé boty. Na určité úrovni nemohou přestat srovnávat svého současného partnera s každým potenciálním milostným zájmem, na který narazí. To způsobuje, že snadnou sklouznou k nevěře, což vede k rozpadu jejich manželství. Určitě se znovu ožení, nicméně úspěšnost jejich dalších manželství je poněkud nejasná.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz