Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Znamení zvěrokruhu, která věří svým přátelům více než milencům

/
  • ...
    ... (profimedia)
    16. května 2022 ● 06:00

    Tenhle boj je věčný.  „Pals berfore gals“ říkají Američané a v kostce tak popisují záhadu vztahu. Mnozí a mnohé vkládají velkou důvěru ve své nejlepší kamarády a vždy by věřili jejich radám více než slovům milence.

  • 1.

    Býk

    Býk
    Nelze popřít, že přátelství zaujímá v srdci Býků zvláštní místo, protože milují hodiny strávené s přáteli. Jejich protějšek se však může cítit dotčený, když si uvědomí, že si Býk cení a upřednostňuje přátelství z dětství nebo nejlepší přátele před vztahem.

  • 2.

    Lev

    Lev
    Lev vždy hledá společenské uznání, možná proto jsou jeho přátelství s kolegy a dokonce i se známými vysoce ceněna. Přítelkyně nebo manželský partner Lva si  často stěžují, že se nikdy neřídí jejich radami, přesto Lev rychle jedná podle návrhů a doporučení přátel. Částečně je to proto, že Lev se chce zavděčit lidem ze svého společenského okruhu, ale přitom si necení rodinných příslušníků.

  • 3.

    Beran

    Beran
    Beran je rád středem pozornosti. Být oceňován a chválen za pomoc přátelům a spolupracovníkům je něco, co ho nesmírně baví. Když tedy do jejich života vstoupí milenec, musí nápadník často soupeřit s přáteli Berana o jejich pozornost a náklonnost, což pro něj může být vyčerpávající.

  • 4.

    Blíženci

    Blíženci
    Nejjednodušší způsob, jak popsat Blížence, je nazvat je společenským motýlem. Rozhodně  si pracovních a přátelských vztahů cení stejně jako vztahů milostných. Jsou proslulí jako spolehliví kamarádi, kteří jsou duší večírku, ale protože jejich přátelství je hluboké, často svým přátelům důvěřují mnohem více než někomu, s kým chodí.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz