Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pro svou lásku obětují cokoli: Která znamení to jsou?

/
  • Udělá, co vám na očích vidí?
    Udělá, co vám na očích vidí? (istock.com)
    15. srpna 2022 ● 06:00

    Všichni sníme o vztahu, ve kterém nás partner miluje snad více, než samotný život. Takovou lásku však lidé zažívají jen zřídka. Přesto existují šťastlivci, kteří jsou ve vztahu s hvězdnými znameními schopni nesmírné oběti a zároveň mají neuvěřitelně láskyplnou povahu.

  • 1.

    Býk

    ...
    Býci jsou obětaví a v lásce mají tendenci udělat pro svého partnera něco navíc. V každodenním životě, i kdyby jejich milenec odmítal hnout prstem v domácnosti, by Býk ve vztahu přinesl každou oběť, aby svého milence potěšil. Ve většině případů to ovšem funguje oboustranně, protože Býkův dobrý smysl pro odhad zajistí, že si vyberou partnera, který dokáže jejich úsilí opětovat a plně otevřít své srdce tomuto zemskému znamení Býka. 

  • 2.

    Panna

    ...
    Na začátku vztahu si lidé vzájemně dávají lásku a náklonnost bez zábran. Proto se Pannám v tomto období daří a krásně rozkvétají. Postupem času však posedlost Panny svou neochvějnou systematičností někdy vrazí klín mezi ni a jejího partnera. I když se partnerovo úsilí může ve vztahu snížit, toto zemské znamení přesto nadále dělá pro svého partnera vše, co je v jeho silách.

  • 3.

    Rak

    ...
    Mnoho Raků se na určité úrovni potýká s nejistotou, což z nich dělá lidi, kteří jsou příjemní. I poté, co je milenec citově zraní, láska Raka nadále přetrvává, což pro tato citlivá vodní znamení není vždy zdravé. Od drahých dárků pro své milence až po přijetí dvou zaměstnání, aby financovali podnikání svého partnera; toto vodní znamení pro svého partnera udělá prakticky všechno.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz