Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Největší naivky a důvěřivci zvěrokruhu. Koho druzí utáhnou na vařené nudli?

/
  • (iStock)
    18. října 2023 ● 06:00

    Patříte mezi ty, kteří nevěří vůbec ničemu a nikomu, i když je pravda doslova do očí bijící? Nebo jste lidé, kteří jsou tak důvěřiví, že uvěří snůšce největších lží, žertů, vtípků a polopravd? Důvěřivost je sice velmi cenná vlastnost, ale pokud důvěřujete ostatním až moc, může to být na škodu.

    Důvěřovat neznamená, že budete za každou cenu věřit tomu, co vám řekne ten druhý. Naivita může pramenit z nezkušenosti, ale lehká ovlivnitelnost a důvěřivost může být dána do vínku od narození. Která čtyři znamení patří k přehnaně důvěřivým až naivním?

  • 1.

    Rak

    rak

    Raci jsou empatické a citlivé znamení. Mají silnou potřebu důvěřovat všem kolem sebe a je to jejich celoživotní boj. Protože vědí, že by tak moc důvěřiví být neměli. Raci moc dobře vědí, že jsou kolem nich i špatní lidé, kteří je mohou podvést či napálit. Jenže si zároveň myslí, že je jejich povinností dát i těm špatným druhou (nebo třetí a čtvrtou) šanci. I proto patří mezi největší důvěřivce a naivky zvěrokruhu právě oni.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Rak

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 2.

    Váhy

    váhy

    Váhy milují lidi. Čím více jich kolem sebe budou mít, tím líp se budou cítit. Protože mají rády velkou společenskou bublinu, může se stát (a stává se to), že ve skutečnosti si tyto lidi neprověřují. Váhy jsou opravdu někdy až neuvěřitelně naivní. Vejdou do libovolného obchodu, začnou si povídat s prodavačem nebo dalším zákazníkem, a bum, hned si z nich udělají přátele a pozvou je klidně k sobě domů. Nezřídka tak vznikají toxická přátelství, kterých se nakonec musí s těžkým srdcem zbavit. Být samotné ale Váhy za žádnou cenu nebudou.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Váha

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 3.

    Střelec

    střelec

    Střelci možná nejsou až tak důvěřiví, jako ostatní z tohoto seznamu, ale jen proto, že existují jen určité scénáře, v nich se chovají naivně a důvěřivě. Když se je snaží oklamat přátelé, pravděpodobně se jim to nepodaří. Ovšem pokud jde o cizí lidi, které třeba potkají někde na svých dobrodružných cestách, bohužel právě ti je zřejmě dostanou. Ať už jde o nejapný žert, nebo něco vážnějšího, můžou se dostat do spárů špatných lidí. Nemůžou si ale pomoct, chtějí si jen najít parťáky a kamarády na cestách, aby nebyli sami. Ne každý, koho ale potkají v hostelu kdesi v Horní Dolní, má upřímné srdce.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Střelec

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 4.

    Ryby

    ryby

    Vaší mantrou se velmi často stává věta: Už nikdy víc. Ryby by si rády myslely, že důvěřivost a naivita je minulostí, a že příště se rozhodně nenechají oklamat a nestanou se obětí žertů, podvodů a nepravostí. Pokaždé si řeknou, že se příště poučí a že už je nikdo nedoběhne. Přesto se to stane znova. Bez ohledu na to, jak hlasitě si to samy sobě opakovaly. Pokud jde totiž o lidi, Ryby snadno ztrácí ostražitost, protože jako citlivé duše hledají v druhých obvykle jen to nejlepší. Jejich touha navazovat přátelství je zároveň pozvánkou pro ty, kteří hledají v životě důvěřivce, aby je mohli ranit.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Ryba

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz