Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kdo se umí obdivuhodně přizpůsobit v každé situaci? Je to těchto pět znamení

/
  • (iStock)
    14. října 2023 ● 06:00

    Někteří lidé mají pozoruhodnou schopnost přizpůsobit se v každé situaci a jsou flexibilní při řešení životních výzev a změn. Právě schopnost adaptovat se podle aktuálních okolností je v současném rychlém světě velmi ceněná devíza.

    Umění přizpůsobit se změnám, naslouchat požadavkům třeba zákazníků, kolegů, přátel či těch nejbližších, otevřít se novým možnostem, je pro některá znamení zvěrokruhu bližší. Kterých pět znamení patří k těm, kteří se nebojí vyjet ze zajatých kolejí a bez problémů se přizpůsobí dané situaci?

  • 1.

    Blíženci

    blíženci

    Na prvním místě pomyslného seznamu jsou Blíženci. Je to vzdušné znamení, kterému vládne Merkur, který je spojován s dobrou flexibilitou. Symbol Blíženců – dvojčata, dokonale reprezentuje jejich povahu a taky schopnost přizpůsobit se různým okolnostem. Blíženci jsou všestranní lidé, kteří si dokonce libují ve změnách a rozmanitosti. Mají vynikající komunikační schopnosti, rychlé přemýšlení, takže jim nedělá problém přizpůsobit se bez potíží novým nápadům a situacím. Změnu berou jako příležitost k růstu a baví je objevovat nové aspekty života. Jsou flexibilní v přístupu k výzvám a často patří k těm, kdo jako první přicházejí s inovativními řešeními.  

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 2.

    Střelec

    střelec

    Střelec je ohnivé znamení, kterému vládne Jupiter. Je to planeta, jež poskytuje příležitost a štěstí pro všechny, které ovlivňuje. Jupiter dává Střelcům do vínku nebojácnost, dobrodružného ducha a lásku ke změnám. Střelci jsou od přírody průzkumníci, kterým se daří hlavně díky novým zážitkům a rozšiřování obzorů. Mají hluboce zakořeněnou touhu po svobodě a nezávislosti, což podporuje jejich schopnost přizpůsobit se. Jsou to životní optimisté, kteří mají pozitivní pohled na život, což jim pomáhá přizpůsobit se různým okolnostem, a to s nadšením. Nebojí se riskovat a vystoupit ze své komfortní zóny. Každou výzvu vnímají jako šanci k růstu a expanzi.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 3.

    Váhy

    váhy

    Váhy jsou vzdušné znamení ovládané Venuší. Je to znamení, které usiluje o rovnováhu a harmonii. Váhy mají přirozený talent přizpůsobovat se různým společenským situacím a nacházet společnou řeč s ostatními. Jsou to rození diplomaté, takže celkem snadno procházejí životními vzestupy a pády. Prosperují hlavně díky spolupráci, zvládají skvěle umění kompromisu, což je klíčová vlastnost pro to, aby se mohly přizpůsobit různým okolnostem. Jsou spravedlivé a poctivé. Tento morální kompas je provází všemi situacemi, kde se musí nějak rozhodnout, a který jim usnadňuje jakékoli změny.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 4.

    Vodnář

    vodnář

    Vodnář je vzdušné znamení, kterému vládne Uran. Zrozenci Vodnáře mají jedinečný a prozíravý přístup k životu. Jsou to přirození inovátoři, kteří změny vítají s nadšením a berou je jako příležitost k vytvoření lepší budoucnosti. Mají silnou touhu vymanit se z konvencí a přijímat nové myšlenky. Jsou velice otevření, pokud jde o nekonvenční řešení, nebojí se vstupovat do situací, které se zdají být neřešitelné. Mají totiž úžasnou vlastnost vidět věci z nadhledu a vnímat je komplexně. Jejich vizionářské myšlení jim dává schopnost přizpůsobit se změnám s radostí a nadšením.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 5.

    Ryby

    ryby

    Ryby jsou vodní znamení ovládané Neptunem. Jsou hluboce citlivé a intuitivní. Mají přirozenou schopnost propojit se s emocemi druhých, díky čemuž jsou vysoce empatické a přizpůsobivé zejména v mezilidských vztazích. Jejich okolí je považuje za mírotvorce a léčitele zvěrokruhu. Ryby jsou snílci, kteří změny přijímají často jako prostředek k tomu, aby mohly prosadit tvůrčí a duchovní cíle. Zvládají překvapivě dobře procházet složitými emocemi s grácií a soucitem. Jejich schopnost přizpůsobit se spočívá především v tom, že umí porozumět pocitům a potřebám druhých lidí a vcítit se do nich.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz