Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Singles, které je těžké dostat do chomoutu

/
  • Někdy je fajn být single.
    Někdy je fajn být single. (Shutterstock.com)
    10. října 2023 ● 06:00

    Tato hvězdná znamení mohou upřednostnit svou kariéru, koníčky nebo osobní cíle před romantickým vztahem a vůbec toho nelitují. Svou svobodu si cení nade vše.

  • 1.

    1. Rak

    ...
    Raci jsou známí svou obětavou povahou ve vztazích. Odrazuje je však, když jim milovaná osoba nebo kamarád neopětuje stejnou míru náklonnosti. Mají citlivé srdce a nejšťastnější se cítí, když žijí každý den sami pro sebe. Proto se často přistihnou, že jsou rádi, že jsou svobodní. Prostě existují ve stavu spokojenosti a naplnění, nedotčeni představou, že romantický partner je nezbytný k doplnění jejich života. Domnívají se, že v klidné náruči samoty se skrývá cesta sebepoznání. To motivuje Raky k tomu, aby vnímali osamělost jako úrodnou půdu pro osobní růst. Navíc, když chybí romantické vazby, jsou jejich přátelství živější a trvalejší. Mnozí Raci proto po této fázi svého života touží.

  • 2.

    2. Štír

    ...
    Jedinci ve znamení Štíra jsou známí svou individualitou a silnou vůlí. Mohou dávat přednost svobodě. Rádi vyhledávají vzrušení a často mají touhu po dobrodružství a osobním hledání. Přestože Štíři mají rádi relativně krátké vztahy, které jim přinášejí spoustu rozkoše, a raději se rozhodnou pro rozchod, než aby trávili čas s někým, s kým si nerozumí. Navzdory své hluboké romantické povaze si často přejí zůstat svobodní, pokud mají potíže s přizpůsobením se partnerovi. Proto si Štíři cení svého svobodného stavu, protože věří, že jim umožňuje prosazovat své jedinečné zájmy a cíle bez kompromisů. Díky tomu se Štíři soustředí na další úsilí o profesní úspěch a na budování užších vztahů s kamarády.

  • 3.

    3. Býk

    ...
    Býci jsou rádi nezávislí., Díky tomu se chtějí vyhnout potenciálním citovým výzvám nebo konfliktům, které mohou vzniknout v partnerstvích. Jsou přesvědčeni, že svobodný život jim poskytuje možnost najít  vlastní směr bez kompromisů. Každé rozhodnutí se pro Býky stává plátnem pro osobní vyjádření, které není omezováno očekáváním nebo přáním druhého. Jak tito Býci rostou a vyvíjejí se, mohou se jejich preference přiklánět k tomu, že chtějí, aby bylo po jejich. To může ztěžovat hledání vhodného partnera. Jsou však spokojeni s tím, že jsou svobodní, a jsou ochotni trpělivě čekat na tu pravou osobu, která sdílí jejich smýšlení.

  • 4.

    4. Beran

    ...
    Jedinci ve znamení Berana jsou prudce nezávislí. Věří, že trávení času o samotě podporuje pěstování citové soběstačnosti. Mohou si tedy přát být po značnou část života svobodní kvůli svým vysokým nárokům a potřebě prostoru. Mnozí Berani si v soukromém životě cení své autonomie. Rádi se rozhodují a realizují své zájmy, aniž by museli brát ohled na preference partnera. Svobodný život pro ně může být příležitostí k osobnímu růstu a sebepoznání. Když nejsou ve vztahu, rádi se více soustředí na sebe, své cíle a svůj rozvoj. Přestože touží po společnosti, mohou se z různých důvodů rozhodnout pro rozchod, a to i poté, co se ze všech sil snaží, aby milostný svazek fungoval.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz