Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kdo je vždy středem pozornosti a nemusí se ani snažit? Těchto pět znamení má velké charisma

/
  • (iStock)
    12. března 2024 ● 06:00

    Některá znamení zvěrokruhu mají nepopiratelné charisma, díky kterému přitahují pozornost, ať jdou kamkoli. Tito jedinci mají mají vrozenou schopnost jasně zářit a uchvátit srdce a mysl lidí kolem sebe. Jaká znamení zvěrokruhu mají tuto okouzlující vlastnost?

    Ve zvěrokruhu je pět znamení, která se, jak se zdá, vždy nacházejí ve středu pozornosti a zanechávají ve všech lidech nesmazatelnou stopu, ať se ocitnou kdekoliv. Někteří z nich si na tom zakládají a v reflektorech zájmu si libují, jiní téměř o téhle neuvěřitelné vlastnosti ani nevědí a jen tiše a pokorně přijímají pozornost druhých. Kdo k nim patří?

  • 1.

    Lev

    lev

    Jakmile jde o upoutání pozornosti, Lev se ujímá vždy vedení. Se svou královskou osobností a přirozenými vůdčími vlastnostmi jsou Lvi často hnacím motorem každé společnosti. Jejich magnetické kouzlo, spojené s citem pro drama, znemožňuje, aby je někdo ignoroval. Lvi milují obdiv a jsou známí svou schopností bez námahy upoutat pozornost v jakékoli situaci.

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Lev

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 2.

    Váhy

    váhy

    Váhy jsou mistry sociální harmonie a mají vrozenou schopnost spojit se s ostatními. Jejich okouzlující vystupování a dokonalý vkus je činí neodolatelnými pro své okolí. Váhy prosperují v sociálním prostředí a mají talent, aby se každý cítil zahrnutý, aby se na ně všechny oči dívaly, aniž by zastiňovaly ostatní.

     

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Váha

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 3.

    Střelec

    střelec

    Střelci lidé plní nadšení a neukojitelné zvědavosti. Jejich dobrodružný duch a láska k objevování nových obzorů přirozeně přitahují pozornost. Lidé narození v tomto znamení mají schopnost dodat energii jakékoli společnosti, v níž se nacházejí. Díky tomu jsou vždy středem pozornosti, protože mají charismatickou osobnost, která všechny přitahuje.

     

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Střelec

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 4.

    Beran

    beran

    Berani vyzařují auru dynamiky a odhodlání, kterou je opravdu těžké přehlédnout. Nikdy je nikdo nemůže ignorovat, protože jsou smělí a nebojácní a vynikají v každém davu. Beran nevyhledává pozornost jen kvůli tomu, aby byli středem pozornosti. Naopak je pohání touha něco změnit a zanechat v lidech trvalou stopu. To jim dává sílu, se kterou je potřeba počítat.

     

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Beran

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 5.

    Blíženci

    blíženci

    Blíženci mají neodolatelné kouzlo, které pramení z jejich bystrosti a skvělých komunikačních schopností. Jejich schopnost zapojit se do strhujících rozhovorů ostatní lidi přitahuje. Blíženci jsou přirozeně zvědaví a přizpůsobiví, díky čemuž jsou zběhlí v upoutání pozornosti v různých společenských situacích. Máte-li mezi přátele Blížence, věřte, že vás nesmírně inspirují.

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Blíženec

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz