Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kdo by nikdy neměl chovat kočky? Těchto pět znamení by si to mělo raději rozmyslet

/
  • (iStock)
    16. srpna 2023 ● 06:00

    Astrologie ovlivňuje naše životy možná víc, než si myslíme. Víte, že sluneční znamení, v němž jste se narodili, může mít vliv i na to, zda jste od přírody vhodní chovatelé koček nebo psů? Následující znamení by podle astrologů raději kočky chovat nikdy neměla. Proč?

    Důvodem jsou především vlastnosti, které ovlivňují kompatibilitu člověka s konkrétními domácími zvířaty. Pro některá znamení je skutečně velice obtížné chovat kočky. Kočky jakožto mystifikující a nezávislá stvoření nemusí být vhodné pro každého. Kdo patří k těm, kteří se mohou potýkat s problémy v chovu koček, pokud se pro ně přece jen rozhodnou?

  • 1.

    Panna

    panna

    Vzhledem k tomu, že Panny jsou velice praktické, analytické a jsou zaměřené na detaily (a navíc jsou posedlé hygienou), mohou být pro ně svobodomyslné a spontánní kočky poněkud těžký oříšek. Nepředvídatelnost koček bývá často v rozporu s potřebami lidí narozených ve znamení Panny, kteří preferují řád a organizovanost. To s kočkami prostě nejde.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 2.

    Beran

    beran

    Berani jsou dynamičtí a mají smysl pro dobrodružství. Kočkám tedy nemusí vyhovovat vysoce energetický potenciál Berana a jeho životní styl, a to navzdory skutečnosti, že Berani bývají velice aktivní, pokud jde o aktivity s domácími mazlíčky. Na to se ale víc hodí psi, protože kočky preferují klidnější a stabilnější prostředí, což bývá pro Berany obtížné trvale zajistit.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 3.

    Blíženci

    blíženci

    Blíženci jsou symbolizovaní dvojčaty, takže jejich povaha je značně duální. Dvě tváře nejsou pro tyto zrozence nic zvláštního. Jsou ale společenští a komunikativní, takže neustálá interakce může být pro nezávislé kočky poněkud problém. Kočky se jednoduše nechtějí pořád „bavit“. Pokud tedy kočičí mazlíček hledá samotu nebo se nezapojuje do her, které Blíženec vymýšlí, je jasné, že člověčí páníček bude velmi frustrovaný.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 4.

    Kozoroh

    kozoroh

     

    Kozorozi jsou velice cílevědomí a ambiciózní jedinci, pro které může být obtížné nabídnout kočkám čas a prostor, který potřebují. Kočky jsou láskyplné, přestože se říká, že jsou falešné, pravdou je opak. Kočky vyžadují pravidelné spojení, které jim workoholik Kozoroh nemůže nabídnout.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 5.

    Střelec

    střelec

    Střelci jsou nezávislí a milují dobrodružství. Ano, kočky jsou taky nezávislé a rády dělají jen to, co samy chtějí. Ale Střelec potřebuje vzrušení, poznávat nová místa, cestovat. Kočky jako teritoriální zvířata neustálé změny nemusí a ani je nevyhledávají. Z toho samozřejmě vyplývá, že kočky jsou méně kompatibilní se životem Střelce.

     

     

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz