Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Mačové zvěrokruhu. Tahle znamení vyzařují silnou mužskou energii a charisma

/
  • (iStock)
    11. srpna 2023 ● 06:00

    Určitě znáte nějakého takového, který je na první pohled „mačo“. Drsňák s vůdčí povahou, odvážný samec, který někdy může až moc poukazovat na svou mužnost. Mačové vyzařují mužskou energii, která je nepřehlédnutelná. Mačové budou vždy vyčnívat z davu.

    Ve zvěrokruhu najdete několik znamení, z nichž se často rekrutují mačové, kteří vyzařují silnou a výraznou mužskou energii. Nemáte takového doma? Jen pozor, někdy je jejich mužská energie až moc silná, takže se mohou chovat nadměrně asertivně, nebo dokonce agresivně.

  • 1.

    Štír

    štír
    Autor: shutterstock.com

    Štíři jsou intenzivní a tajemní. Vládne jim Pluto, planeta transmutace a síly. I proto mají hlubokou a intenzivní povahu. Jejich magnetická osobnost přitahuje ostatní, zejména ženy, protože z nich vyzařuje aura síly a odvahy. Štíři jsou nebojácní bojovníci díky své bystré schopnosti ponořit se do všech emocí. Štírův machismus pochází z jejich neochvějného odhodlání a schopnosti vystoupit z popela jako skutečný nebeský válečník.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Štír

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 2.

    Lev

    lev
    Autor: shutterstock.com

    Lev, sebevědomý král, je dalším znamením zvěrokruhu, které vyzařuje mužskou auru. Lvi, kterým vládne Slunce, planeta vitality a síly, vyzařují charismatickou a vůdčí energii. Jejich sebejistota je odlišuje od davu, protože se s pýchou vyhřívají ve světle reflektorů. Jejich vrozený talent pro drama a divadlo přispívá k jejich mužské přitažlivosti. Machistická povaha Lvů spočívá v jejich královském a impozantním chování, které z nich dělá zuřivé ochránce těch nejbližších.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Lev

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 3.

    Kozoroh

    kozoroh
    Autor: shutterstock.com

    Kozoroh je horlivý a sám k sobě je velmi přísný. Tohle znamení je známé svým neochvějným nasazením a mužností. Kozorozi, kterým vládne Saturn, planeta disciplíny a odpovědnosti, jsou strozí a odhodlaní. Jejich silný smysl pro zodpovědnost je žene k dosažení cílů a mění je v houževnaté bojovníky v honbě za úspěchem. Kozorohové mají realistický a fundovaný pohled na život, což přispívá k jejich mužské přitažlivosti. Machismus Kozoroha spočívá v jejich odolnosti a neochvějném odhodlání překonávat překážky.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 4.

    Beran

    beran
    Autor: shutterstock.com

    Beran je divoký a dynamický a je nejmužnější ze všech znamení zvěrokruhu. Mars, planeta akce a asertivity, vládne Beranům. Díky tomu vyzařují Berani drsnou a nebojácnou energii, která z nich dělá přirozené vůdce. Jejich sebejistota a ambice je nutí převzít velení v jakékoli situaci a proměnit je v nelítostné a soutěživé válečníky. Bohužel často i v romantickém vztahu, což brzo zjistíte, pokud s Beranem žijete. Beranům se daří v obtížných prostředích a mají neochvějné odhodlání překonávat překážky. Beran je díky své odvaze a nedostatku strachu nejimpozantnějším nebeským bojovníkem zvěrokruhu.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Beran

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 5.

    Býk

    býk
    Autor: shutterstock.com

    Býk je uzemněný a spolehlivý a je dalším mužským znamením zvěrokruhu. Býkům vládne Venuše, planeta smyslnosti a odhodlání, díky čemuž jsou tito muži neuvěřitelně spolehliví. Jejich rozhodná a trpělivá povaha z nich činí nejspolehlivější nebeské bojovníky. Býci mají silný smysl pro loajalitu a ochranu svých milovaných. Machismus Býka spočívá v jejich neochvějné loajalitě a odhodlání držet se pevně svých zásad za všech okolností. Někdy ale právě to může ve vztahu způsobit drobné rozepře.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Býk

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 6.

    Střelec

    střelec
    Autor: shutterstock.com

    Střelec je svobodomyslný a odvážný. Je známý svou macho vitalitou a vášní pro poznávání a prozkoumávání. Střelcům vládne planeta Jupiter, což je planeta rozvoje a expanze. I proto jsou Střelci odvážní a dobrodružní. Při honbě za poznáním a novými zkušenostmi z nich odvaha a radost dělají doslova hrůzostrašné nebeské válečníky. Touha Střelců po nezávislosti a touha objevovat svět přispívá k jejich mužské přitažlivosti. V romantickém vztahu je jejich touha neustále objevovat často zdrojem konfliktů a někdy i vášnivých rozchodů. Podstata machismu Střelce spočívá v jejich nebojácné honbě za dobrodružstvím a ochotě akceptovat neznámé.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Střelec

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz