Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce milují čokoládu. Hořkou, mléčnou nebo bílou?

/
  • 5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce milují čokoládu. Hořkou, mléčnou nebo bílou?
    5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce milují čokoládu. Hořkou, mléčnou nebo bílou? (istockphoto.com)
    17. října 2023 ● 06:00

    Kdo by nemiloval čokoládu! Kakao, kakaové boby nebo různé druhy čokolády jsou silně návykové, a to takřka srovnatelně s alkoholem či cigaretami. Která znamení zvěrokruhu na čokoládě nejvíce ujíždí a jaké druhy kdo preferuje? Máte raději hořkou, mléčnou, bílou či oříškovou?

  • 1.

    Býk

    Znamení zvěrokruhu

    Býk si potrpí na vybrané lahůdky a ujíždí i na čokoládě. Volí luxusní druhy čokolády, miluje mléčnou, oříškovou i hořkou, ale co ho opravdu přivede do varu, je nepochybně čokoláda s marcipánem. Kromě oblíbeného marcipánu mu velice chutnají různé druhy nugátu, zejména bílý mandlový nugát. Býka zaujmou též čokolády s chutnými likéry, nebo klasické čokoládové bonboniéry, které lákají svou pestrostí až oči přecházejí. Pro Býka budou také vhodné Mozartovy koule.

     

    Jakou barvu vám předurčuje vaše znamení zvěrokruhu? 

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše? • Videohub

  • 2.

    Rak

    Znamení zvěrokruhu

    Raci patří mezi opravdu nejmlsnější znamení. Proto je pro ně čokoláda něco naprosto úžasného, co je uklidňuje a dodává jim pocit pohody. Může jít o různé druhy čokolády, ale nejvíce je láká lahodná mléčná čokoláda, čokoláda s oříšky, anebo bílá čokoláda. Někteří Raci zvládnou také hořkou, ale nad 75 % kakaa už většina Raků nejde. To, co je opravdu dostává do varu, je čokoláda se slaným karamelem.

     

  • 3.

    Váhy

     

    Čtyři znamení zvěrokruhu čeká jaro plné romantiky
    Váhy milují sladkosti všeho druhu a rády navštěvují cukrárny a kavárny. Nepohrdnou čokoládovým zákuskem se šlehačkou, makronkou, anebo třeba kvalitní hořkou čokoládou a klidně si troufnou i na vyšší procento kakaa. Váhy jinak velice ocení i různě zdobené originální čokolády s mnoha zajímavými přísadami, určitě by je uchvátila bílá čokoláda s kokosem, bílý mandlový nugát, nebo mléčná čokoláda s lyofilizovanými jahodami, malinami či jedlými květy.

     

  • 4.

    Kozoroh

    Kozoroh
    Kozoroh je velkým milovníkem kvalitní hořké čokolády a kakaových bobů. Právě on dokáže zvládnout s velkým potěšením konzumovat vegan fair trade čokoládu s 85%, 92%, anebo dokonce 99% či 100% kakaem. Nepohrdne ani temným čokoládovým nugátem z lískových oříšků, nebo mandlemi v hořké čokoládě.

     

     

     

  • 5.

    Vodnář

    Znamení zvěrokruhu
    Vodnář si je dobře vědom toho, že kakao a kakaové boby patří mezi potravu bohů a jejich chuť i účinky jsou neskutečně lákavé k rozšiřování vědomí. Pro Vodnáře je čokoláda žádanou pochoutkou, kterou vyhledává při každé vhodné příležitosti. Ať už jde o klasický kakaový nápoj se solí či kořením, anebo o kvalitní vysokoprocentní čokoládu s různými přísadami, například kardamomem, chilli, nebo drcenými kakaovými boby, které hezky křupou mezi zuby.

     

Autor: Taťána Kročková

Klíčová
slova

astročlánky astrologie

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz