Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kdo ze zvěrokruhu má dvě tváře? Těchto pět je proslulých tím, že mají dvojí osobnost

/
  • (iStock)
    7. srpna 2023 ● 06:00

    S většinou lidí obvykle víte, na čem jste. Nemusíte se obávat toho, že by vás po pěti minutách překvapili svým chováním. Ovšem existuje pět znamení, která jsou známá svou duální povahou. Jak se to projevuje a na co si dát pozor?

    Mít dvě tváře může být velice obtížné zejména pro nejbližší, kteří s těmito lidmi přicházejí do styku. Jak s nimi jednat? A jak to, že v jednu chvíli se chovají tak a v další sekundě zase jinak? V jeden okamžik jsou roztomilí a v další moment jsou odtažití? Kdo patří do této pětice?

  • 1.

    Blíženci

    blíženci

    Blíženci, symbolizovaní dvojčaty, jsou na špici tohoto seznamu jako nejvíce dualistické znamení ve zvěrokruhu. Blíženci mají výjimečné komunikační schopnosti, přizpůsobivost a intelektuální schopnosti. Jejich dualita pramení už z jejich symbolu, který odráží schopnost bez námahy přepínat mezi různými osobnostmi. Toto vzdušné znamení proto může vykazovat kontrastní vlastnosti, takže v jednu chvíli působí tito lidé společensky a přátelsky a v další chvíli vzdáleně a odtažitě. Blíženci jsou známí svou všestranností a přizpůsobivostí, což přispívá k jejich tajemné povaze.

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Blíženec

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 2.

    Váhy

    váhy

    Váhy, reprezentované váhami, hledají harmonii a rovnováhu ve všech aspektech svého života. Toto hledání rovnováhy však může vést ke dvojí osobnosti. Váhy oceňují spravedlnost a férovost, ale někdy mohou mít problémy s rozhodováním. Mohou prezentovat různé stránky sebe sama v závislosti na situaci, často s cílem potěšit všechny zúčastněné. Tato touha po harmonii může mít za následek nerozhodnost nebo nedůslednost, což vede k tomu, že mají Váhy pověst lidí dvou tváří.

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Váha

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 3.

    Štír

    štír

    Štíři jsou intenzivní a vášniví, ale někdy mají dvojí povahu, protože se vyznačují silnou intuicí a hlubokými emocemi. Bez velké námahy můžou přecházet mezi chladným, vyrovnaným zevnějškem a intenzivním emocionálním světem. Tato dvojí povaha často pramení z jejich touhy chránit se a udržet si kontrolu nad svou zranitelností. Dávají si opravdu pečlivě pozor, kterou část svého já druhým odhalí, což ovšem vede k pověsti tajemných osob se dvěma tvářemi.

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Štír

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 4.

    Ryby

    ryby

    Ryby jsou intuitivní a empatické vodní znamení, která se vyznačuje soucitem a kreativitou. Jejich dvojí osobnost vychází z jejich hlubokého spojení s duchovní a emocionální sférou. Ryby tak velmi často oscilují mezi svým éterickým a snovým „já“ a praktičností. Když procházejí složitostí svého bohatého vnitřního světa a požadavky vnějšího světa, dochází u nich k dualitě. Jejich citlivá povaha přispívá k záhadnosti a rysům lidí s dvěma tvářemi.

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Ryba

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

  • 5.

    Střelec

    střelec

    Střelci jsou známí dobrodružným duchem, optimismem a láskou ke svobodě. Toto ohnivé znamení však může také vykazovat dualistické tendence. Střelci mají i filozofickou stránku, která touží po neustálém poznávání, ale zároveň mohou kvůli tomu působit nekonzistentně. Jejich dvojí povaha vychází tedy z jejich neustálého hledání nových zkušeností a touhy po osobním růstu. To může vést ke konfliktnímu chování, zvláště když touží po stabilitě a zároveň mají nutkání přijmout změny.

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Střelec

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz