Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Falešní přátelé zvěrokruhu. Na tyhle zrádce si dejte pozor, klidně vás podrazí

/
  • (Shutterstock)
    29. května 2023 ● 06:00

    Setkali jste se ve svém životě s lidmi, kteří se vydávali za vaše přátele, ale neustále narušovali vzájemnou důvěru? Jsou ale znamení zvěrokruhu, která mají tendenci nasazovat si falešnou masku přátelství, ale uvnitř jsou schopní vás kdykoli bodnout do zad.

    Přátelství je v našich životech důležité a svět by byl bez přátel hodně smutný. Existuje řada výhod, proč je fajn obklopit se přáteli. Potěší nás, inspirují nás a pomáhají definovat priority. A zajímavým bonusem je i zdravotní přínos, zejména u žen. Bohužel, ne každý je stvořený k tomu, aby byl opravdovým a důvěryhodným přítelem. Některá znamení k tomu nejsou stvořená a spíše se z nich stávají falešní přátelé.

  • 1.

    Štír (24. října – 21. listopadu)

    ...

    První na seznamu je Štír. Tohle tajemné vodní znamení je známé svou loajalitou, ale tu si vyhrazuje jen pro své nejbližší vztahy. Pokud do jejich úzké bubliny nepatříte, vztah s nimi může být jízdou smrti. Jako přátelé dokážou být velmi obtížní, zvláště pokud jste udělali něco, co je naštvalo. Mají sklon chovat v sobě zášť, a pokud je nějak zradíte, nikdy na to nezapomenou. Jsou také neuvěřitelně tajnůstkářští, což znamená, že před vámi mohou skrývat různé informace nebo vám budou lhát přímo do očí. Jsou také známí intenzivní žárlivostí, což znamená, že můžou sabotovat jiné vaše vztahy nebo váš úspěch. Ví se o nich, že skvěle manipulují se svými přáteli ve vlastní prospěch, a jsou schopní vás kdykoli vyhodit jako včerejší odpadky. Jejich zrada ve vás zanechá pachuť na hodně dlouho, takže si na ně dejte pozor.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 2.

    Blíženci (21. května – 21. června)

    ...

    Dalšími na seznamu falešných přátel zvěrokruhu jsou Blíženci. Blíženci se mohou zdát jako úžasní parťáci, s nimiž můžete projít životem jako na večírku, ale nenechte se zmást jejich kouzlem. Blíženci v sobě mají dvě osobnosti, a tedy lidé dvou tváří. Jsou typem přátel, kteří vás budou za vašimi zády pomlouvat, a přitom se vám budou smát do tváře. Jejich postoj k přátelství bývá povrchní, protože se starají pouze o to, co mohou takovým spojením získat. Mohlo by se zdát, že jsou na vaší straně, ale vždycky jim jde nakonec jen o sebe. Mají talent překrucovat pravdu a mrknutím oka zradí vaši důvěru. Blíženci jsou také nespolehliví, takže se s vámi na něčem domluví a na poslední chvíli to zruší. Pokud hledáte věrného přítele, Blíženec není tím pravým ořechovým.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 3.

    Beran (21. března – 19. dubna)

    ...

    Třetím falešným znamením je Beran. Tohle ohnivé znamení je známé svou impulzivitou a neschopností nejdřív myslet, pak jednat. Beran se sice zdá, že je nejlepší přítel, s nímž zažijete zábavu a dobrodružství, ale dokáže se proti vám hodně rychle obrátit, zvláště když je ohroženo jejich beraní ego. Berani bývají sebestřední a netrpěliví, což vede k tomu, že jsou v přátelství nespolehliví. Mají tendenci upřednostňovat své vlastní potřeby před ostatními, což není ideální vlastnost pro skutečné přátelství. Pravděpodobně tu pro vás budou, když se budou věci dařit, ale když narazíte na nějaký problém, raději utečou jinam. I Beran má také sklon k žárlivosti, což znamená, že se s vámi bude snažit soutěžit, místo aby vás podporoval. S Berany se tedy můžete bavit, ale z dlouhodobého hlediska se na ně moc nespoléhejte.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 4.

    Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

    ...

    A jak jsou na tom Střelci, svobodomyslní lidé, kteří mají dobrodružného ducha? S jejich přístupem k životu ale nečekejte, že z nich budou ideální přátelé. Je to hlavně proto, že mají Střelci problém se závazky. Nedokážou zůstat na jednom místě moc dlouho, natož udržovat trvalé přátelství. Střelci si neskutečně váží svobody a nezávislosti, takže je velice snadno frustrují lidé, kteří se na ně spoléhají. Považují to za zbytečnou přilnavost, proto preferují vztahy, které jsou založené na vzájemném respektu a rovnocennosti. Jako ohnivé znamení jsou Střelci náchylnější k impulzivitě a bezohlednosti. Na první pohled to působí přitažlivě, ale ne na dlouho. Něco jste si naplánovali a oni to na poslední chvíli zrušili? Nedivte se, na světě je spousta důležitějších věcí k prozkoumání než posilování přátelských vztahů.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz