Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jsou to čarodějky? Ženy v těchto 4 znameních mají schopnosti předtuchy

/
  • Některá znamení mají silnější schopnost předtuchy než ostatní
    Některá znamení mají silnější schopnost předtuchy než ostatní (iStock)
    16. května 2023 ● 06:00

    Některé ženy vám dokážou s přesností říct, co se stane, aniž by nad tím musely dlouho přemýšlet. Disponují totiž intuicí a šestým smyslem, který z nich dělá vědmy s nadpřirozenými schopnostmi. Kterým čtyřem znamením zvěrokruhu dala příroda do vínku silnou předtuchu?

  • 1.

    Blíženci (22. 5. — 21. 6.)

    Znamení zvěrokruhu

    Blíženci patří mezi nejintuitivnější znamení zvěrokruhu. Jejich náladovost bývá do jisté míry zapříčiněná zvýšenou senzitivitou, která k nim neodmyslitelně patří. Jsou vnímaví a dokážou dopředu poměrně dobře odhadnout, co se stane. Jestli se o některém znamení dá s jistotou říct, že má šestý smysl, pak jsou to právě Blíženci. Do druhých se zvládnou vcítit a nechybí jim empatie. Díky svému výbornému odhadu nadcházejících situací a událostí jsou vyhledávaní svými přáteli a známými s prosbou o pomoc. Zajímavé je, že tomuto vzdušnému živlu jejich nadpřirozené schopnosti umožňují spíše pomáhat druhým než sobě samotným. Je to dáno i roztěkaností a nesoustředěností Blíženců, která jim většinou komplikuje soukromí.

     

    VIDEO: Co čeká jednotlivá znamení v roce 2023? Podívejte se:

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop na rok 2023 • 

  • 2.

    Rak (22. 6. — 22. 7.)

    Znamení zvěrokruhu

    Když Raci zahodí všechny své společenské předsudky, objeví v sobě nezkrotnou intuici. Raci mívají občas tendenci uzavírat se do sebe a svého nitra. Když se ale otevřou druhým a začnou jim konečně víc naslouchat, objeví v sobě skrytý talent vnímat i věci, které ostatním unikají. Jejich srdce a instinkt vede ženy narozené ve znamení Raka k tomu dělat vždy správná rozhodnutí. A s tím pomáhají i lidem okolo sebe. Nejlépe se mají příbuzní a potomci starostlivého Raka, protože rodič v tomto znamení nejlépe vytuší, co zrovna potřebují i co je pro ně nejlepší. Je díky tomu chápavým a tolerantním rodičem a na své děti nijak netlačí.

     

  • 3.

    Panna (23. 8. — 22. 9)

    Znamení zvěrokruhu

    Panny jsou rození snílci. I když jsou do určité míry velkými stydlivkami, druhým umějí dost pomoci. Jejich neustálé přemýšlení je zčásti vedené vesmírem a možná také vyšší mocí. Panny jsou schopné propojovat přízemní logické uvažování s nadpřirozeným světem a jevy. Někteří jedinci jsou proto schopní nejenom vycítit přítomnost ducha i neznámých entit, ale i s nimi komunikovat. Tak či tak Panny dlouho dopředu vědí, jak některé věci dopadnou. Napojují se na svůj šestý smysl, který jim dává znamení, jestli se budou zrovna ubírat tím správným, nebo naopak špatným směrem.

     

  • 4.

    Váhy (23. 9. až 23. 10.)

    Čtyři znamení zvěrokruhu čeká jaro plné romantiky

    Váhy v sobě mají zakořeněný smysl pro spravedlnost. Dalo by se říct, že schopnost, kterou v tomto směru mají, je až magická. Pomyslná vnitřní ručička neustále vede Váhy k vyvažování dobra a zla i k hledání spravedlnosti. Vnitřní kompas směřuje Váhy vždy nejlepším možným směrem. Pokud se Váhy odchýlí ze směru svého vlastního pocitového ukazatele, nevěští jim to obvykle nic dobrého. Hrozí, že se jim přestane dařit. Když neposlouchají svou intuici, nebo ji dokonce začnou zneužívat, mívá to pro ně negativní důsledky.

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz