Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jejich snem je velká rodina: Znamení, která touží po potomstvu

/
  • Děti jsou pro ně nade vše
    Děti jsou pro ně nade vše (istock)
    11. května 2023 ● 06:00

    Děti jsou roztomilé, ale spousta lidí jich má dost, jakmile se začnou vztekat, nebo plakat.  Někteří se ovšem nenechají odradit, chtějí mít děti od mládí a chtějí jich mít hodně. Která znamení jsou nadšenými a pečlivými rodiči?

  • 1.

    Rak

    ...
    Rak je nesmírně soucitný, a to ještě více, pokud jde o děti. Díky sklonu k citové vnímavosti se toto znamení zamiluje do každého malého drobečka, na kterého narazí. Rak je předurčený k tomu, aby se stal rodičem, ale často o své schopnosti být dobrým rodičem pochybuje. Na rozdíl od račí nejistoty však budou jejich děti těmi nejšťastnějšími na světě. Toto znamení zvěrokruhu je také přirozeným vychovatelem. Jeho rodičovství tedy bude jemné a láskyplné. Můžete si být jisti, že Raci udělají vše pro to, aby vychovali šťastné a hodné děti.

  • 2.

    Panna

    ...
    Kdykoli do místnosti vstoupí dítě, veselá Panna se zcela změní. Obvykle to bývají oblíbení strýcové a tety, kteří svým neteřím, a synovcům nakupují dárky. Toto děti milující znamení zvěrokruhu má slabost pro všechny děti, nejen pro své vlastní. Doufá, že s ideálním partnerem založí rodinu a budou mít skvělé děti, které budou zbožňovat, opatrovat a zuřivě střežit. Pokud už děti mají, užívají si každou etapu rodičovství. Bez ohledu na to, kolik bezesných nocí prožily při péči o své dítě, touží Panny projít stejným procesem znovu. Své děti vychovávají v respektu k okolí a vštěpují jim morální hodnoty.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Je trochu překvapivé, že se na tomto seznamu objevují i Blíženci, ale ve skutečnosti právě tohle znamení s dětmi skvěle vychází. Blíženci to s dětmi umí báječně, protože si jasně pamatují, jak dobře se k nim chovali, když byli mladší. A díky zkušenostem, které jako děti zažili, se snaží být ke svým dětem ještě lepší. S kojenci jsou naprosto srozuměni. Blíženci jsou rodinně orientovaní a těší je představa velké rodiny s mnoha dětmi, které si hrají na zahradě. Lidé ve znamení Blíženců jsou známí svou vyspělostí. Vědí, jak dětem ve svém okolí zpříjemnit a zpestřit život, a zároveň jsou trpěliví, starostliví a obětaví. Především však dbají na to, aby se z jejich dětí stali svědomití dospělí, kteří nikdy nehází flintu do žita.

  • 4.

    Ryby

    ...
    Toto astrologické znamení má přirozené nadání pro výchovu dětí. Proto mají Ryby neukojitelnou touhu popadnout dítě do náruče a věnovat mu spoustu lásky, kdykoli ho potkají v obchodě, restauraci nebo na druhé straně ulice. Jsou také velmi pečující a často se o své děti starají. Toto vodní znamení se chce ujistit, že dobře jedí, jsou u vhodných chův a mají všechny hračky, které by si kdy mohly přát. Ryby touží založit rodinu. Protože Ryby chtějí zajistit, aby jejich děti byly řádně vychovány, nebudou zrovna tím, co byste nazvali velmi pohodovými rodiči. Děti milují až fanaticky jsou však ale také přísní vychovatelé.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz