Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tihle muži to s vámi nemyslí vážně. 4 znamení zvěrokruhu, která se nechtějí vázat

/
  • (iStock)
    15. května 2023 ● 06:00

    Ne každý muž se chce vázat. Někteří dávají přednost příležitostnému randění před dlouhodobými závazky, protože milují svobodu a nezávislost. Což možná nechcete, pokud hledáte vážnější vztah. Není vedle vás někdo takový, kdo s vámi randí čistě ze sobeckých důvodů a třeba jen kvůli sexu?

    Některá znamení zvěrokruhu nemají tendenci brát vztahy vážně, což ve finále druhým ubližuje. Zvláště pokud máte docela jiné představy o tom, jak by se mělo randění dál vyvíjet. Ve chvíli, kdy začnete mluvit o tom, že by se bezstarostné chození mohlo přehouplo do něčeho vážnějšího, můžete tvrdě narazit. Na která znamení si musíte dávat pozor?

  • 1.

    Beran

    ...

    Berani jsou prostě Berani. Rádi soutěží a předhánějí se. Je tedy velmi nepravděpodobné, že by hned na začátku hledali oddaný vztah. I když s vámi začne Beran chodit, pořád v nich bude přežívat touha po dobrodružství, což vede k tomu, že se budou chtít hlavně bavit. Počítejte s tím, že pokud s Beranem začnete randit, není připraven na nic smysluplného a že randění pro něj znamená sex, cestování a zkoušení nových věcí.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Berana: Jaké znamení se k němu hodí?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Berana: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Blíženci

    ...

    Blíženci jsou jako motýl, který přelétá z jedné květiny na druhou. Muži v tomto znamení hoří touhou poznat každého člověka na světě. Nemůžete se tedy divit, že když s ním začnete chodit, kromě vás bude ještě zaneprázdněn dalšími deseti aktivitami (a někdy i někým dalším). Příležitostné randění je pro ně možnost k tomu, aby mohli prozkoumávat nová zákoutí. Velmi brzo se proto začnou nudit a raději se poohlédnou po někom dalším. Pro Blížence platí, že za plotem je tráva vždy zelenější.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Blížence: Jaké znamení se k nim hodí?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Blížence: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Váhy

    ...

    Váhy milují krásné věci a pokud s nimi začnete randit, zjistíte, že jsou vřelé a velice hravé. Volí příležitostné randění, protože mají rády příjemné a nevážné složky sociální interakce. Dávají si vždy na čas, než se plně oddají vztahu, a krátkodobé vztahy považují za dostatečně silné a hodnotné. Najít někoho, s kým jim bude fajn, není těžké, protože jsou přirozeně charismatičtí, ale hlavně po nich nechtějte po dvou týdnech, aby vám řekli, že vás bezmezně milují.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Váhy: Jaká znamení se k nim hodí?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Váhy: Jaká znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Střelec

    ...

    Co můžete očekávat od svobodomyslných Střelců, že. Milují dobrodružství a pocit svobody je pro ně naprosto klíčový. Proto preferují příležitostné randění, protože si dávají čas na to, aby se s někým usadili. Mají dobrodružného ducha a vždy si vybírají cestu, která jim umožní objevit něco nového a zajímavého. Rutina je jim cizí a jejich impulzy jim říkají, že k životu potřebují nová setkání a eskapády. Pokud tedy začínáte randit se Střelcem, mějte na paměti, že nesnášejí omezení a upřednostňují vztah bez nátlaku.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Střelce: Jaké znamení se k němu hodí?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Střelce: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz