Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Anděl s ďáblem v těle: Tato znamení vypadají nevinně, ale dokážou vám pěkně zatopit!

/
  • Anděl s ďáblem v těle!
    Anděl s ďáblem v těle! (istock.com)
    20. června 2023 ● 06:00

    Někdy zdání klame. A i když je první názor na člověka jistě důležitý, nemusí se zakládat na pravdě. Zejména u těchto čtyř znamení se vám může klidně stát, že se v nich pěkně spletete. Vypadají jako neviňátka, přitom vám dovedou pěkně zatopit. O kom je řeč?

  • 1.

    Ryby (21. 2. — 20. 3.)

    Znamení zvěrokruhu

    Ryby ve skrývání špatných vlastností skutečně vedou. Není to pro ně nic těžkého, protože jsou přirozeně introvertní. Jejich okolí od nich proto automaticky očekává slušnost a nevinnost. Tak to ale ne vždycky musí být. Ryby dovedou být rýpavé a pasivně agresivní. Neříkají toho mnoho, ale když už promluví, umí být značně jízlivé. A někdy to i zabolí. Každopádně tak či tak mají Ryby mnoho myšlenek a názorů, se kterými se nikomu nesvěřují. Proto až se odváží vám je jednoho dne říci nahlas, můžete být nepříjemně překvapeni. Ryby si rády dělají vše po svém, jsou tak trochu konzervy a přes jejich názory nejede vlak. Nevyplácí se snažit se je přesvědčit o své pravdě, která vám v očích Ryb akorát ještě ubere sympatie.

     

    Jaká přátelství jsou nejlepší podle znamení? Podívejte se na video:

    Video
    Video se připravuje ...
    Přátelství podle znamení • Videohub

  • 2.

    Beran (21. 3. — 20. 4.)

    Čtyři znamení zvěrokruhu čeká jaro plné romantiky

    Berani jsou zářným příkladem anděla s ďáblem v těle. Bývají hodně sobečtí a umínění. Když se pro něco rozhodnou, spřádají klidně lstivé plány jenom pro to, aby toho dosáhli. Jsou jako malé děti, kterým nikdo nesmí vzít jejich oblíbenou hračku. A když to udělá, získají ji zase zpátky, ideálně nenápadně, aby vše vypadalo jakoby vůbec nešlo o součást promyšleného rafinovaného plánu. Zahrávat si s Berany se zkrátka nevyplácí. Udělají všechno pro to, abyste vy z případného souboje vyšli jako poražení a dokážou k tomu použít skutečně mocné zbraně…

     

  • 3.

    Rak (22. 6. — 22. 7.)

    Znamení zvěrokruhu

    Raci jsou podobně jako Ryby pasivně agresivní. Neumí se moc chovat, proto společnost raději moc nevyhledávají. A když už se v ní ocitnou, jsou pořádně neomalení. Možná vás překvapí, co z jejich úst vypadne na vaši adresu, pokud se vymykáte jejich názorům a ideálům. Je klidně možné, že si vyslechnete, že děláte všechno špatně. Nehledě na to, jak vás popudlivý a jízlivý Rak pomluví za vašimi zády. Rak je zkrátka příkladným prototypem toho, že tichá voda břehy mele.

     

  • 4.

    Váhy (23. 9. — 23. 10.)

    Čtyři znamení zvěrokruhu čeká jaro plné romantiky

    Váhy jsou v podstatě milé osobnosti. Tedy jen do té chvíle, dokud se jim a jejich potřebám všichni ostatní podřizují. Pokud to tak není, je zle. Váhy jsou rády, když to, co se jim nechce, mohou přenechat druhým. Nejspokojenější jsou tehdy, když za ně ostatní všechno zařídí a udělají a na ně zbývá jen to, co je baví a co jim nevadí. V tom jsou tak trochu nevypočitatelné a zákeřné, protože se na okolí tváří jako andílci se smyslem pro spravedlnost. Mají ale tak trochu vlastní měřítko toho, co je a co není spravedlivé, samozřejmě při tom zohledňují převážně vlastní prospěch.

     

  • 5.

    Štír (24. 10. — 22. 11.)

    Kdo bude v květnu náchylnější k hádkám podle znamení zvěrokruhu?

    Štíři jsou záhadní a nevyzpytatelní. I když to navenek nemusí být poznat, uvnitř sebe pečlivě ukrývají své druhé temnější já. Mohou mít z ničeho nic nebezpečné nápady a nebojí se nebezpečí. Klidně vás bez obav neváhají ohrozit — a to vše jenom pro svůj vlastní prospěch. Jsou to totiž především mazaní a mistrní manipulátoři, kteří si jdou za svým nehledě na překážky. Štíři rádi šplhají vysoko v kariérním žebříčku a o úspěchy, moc a peníze jim jde především. Proto se nemůžete divit, když vás kamarád Štír mazaně připraví o plánované povýšení nebo lepší plat. Nikdy nevíte, co si zrozenci tohoto znamení doopravdy myslí. Tak či tak se to vyplatí raději nezkoušet zjistit, mohli byste být nepříjemně překvapeni.

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz