Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Komu nikdy nevidíte do hlavy? Tahle čtyři znamení jen těžko přečtete

/
  • (iStock)
    1. června 2023 ● 06:00

    Některá znamení nosí své emoce doslova na rukávu, takže ani nemusíte hádat, co si myslí. Ale některá znamení může být mnohem obtížnější prokouknout. Jsou to lidé, kteří se ne vždy chtějí vždy podělit o to, co mají na mysli, natož aby se rychle druhým otevřeli. Díky tomu mohou vyzařovat tajemné vibrace.

    Důvody, proč někomu nevidíte do hlavy, bývají složité. Ovšem pokud se podíváte na to, co říká astrologie, pak důvodem může být primární energie znamení, kterou je buď oheň, vzduch, země nebo voda.  někoho obtížné číst, mohou být složité, ale pokud vezmete v úvahu astrologii, může to mít hodně společného s primární energií jejich znamení, kterou bude buď oheň, vzduch, země nebo voda. Stává se tedy, že někteří lidé se otevřou jen tehdy, když budou připraveni, a pokud ne, budou vzpurní, zvláště když na ně budete tlačit.

  • 1.

    Býk

     

    býk

    Jako zemské znamení je Býk docela tvrdohlavý. To, co vám Býci říkají, nemusí být úplně to, co si skutečně myslí. Chvíli trvá, než to zjistíte, protože Býk se pohybuje velmi pomalu. Pokud má něco na srdci, pravděpodobně to hned nevyjádří nahlas, ale místo toho to v sobě bude držet co nejdéle to půjde a bude vás držet v napětí. I když vládne Býkům Venuše, planeta lásky, Býk má tendenci zadržovat náklonnost ke svým partnerům, což přispívá k jejich tajnůstkářství. Jsou něžní a zakrývají to odvahou, což může ztěžovat schopnost je prokouknout.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 2.

    Lev

     

    lev

    Jako ohnivé znamení může být Lev nejobtížněji čitelný z celého zvěrokruhu. Vládne mu Slunce, i proto má Lev pověst extrémního extroverta, vždy připraveného vyrazit na večírek nebo se postavit doprostřed jeviště. Ve skutečném životě jsou však Lvi často stydliví a nedovolí jen tak někomu, aby jim pronikl do hlavy. Září na veřejnosti, ale potřebují překvapivě spoustu času na to, aby se skutečně otevřeli. K tomu jim často postačí dostatek samoty. Pozor tedy na to, i když se zdají společenští, neznamená to, že všem hned dovolí proniknout do jejich nitra.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 3.

    Štír

     

    štír

    Štíři jsou vodní znamení, a proto jsou doslova přeplněni tajemstvím. Mají pověst emocionálně hlubokého člověka. I když je to většinou pravda, pravda taky je, na Štíra nemůžete tlačit. Pokud něco nechtějí udělat, nikdy to neudělají. A možná vám o tom nikdy neřeknou. Štír má silné city, ale často je všechny schovává uvnitř. I když jsou emocionálně inteligentní a chtějí se spojit, také si dvakrát rozmyslí, než se otevřou. Je matoucí a těžké číst někoho, kdo je na jedné straně emocionálně hluboký, ale na straně druhé se dokáže na hony vzdálit a nikoho k sobě nepustit. Tohle znamení totiž neustále očekává zradu, takže abyste je přiměli se otevřít, musíte vytvořit silné důvěryhodné pouto, aby se cítili bezpečně. Pak vás možná do své hlavy pustí.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 4.

    Vodnář

    vodnář

    Vodnář je vzdušné znamení, které je těžké přečíst. Vodnáři vládne Uran, takže jsou hraví a zábavní, přesto rádi věci do úmoru analyzují, jen aby mohli něco zlepšit. Namísto toho, aby přijali své vztahy a otevřeli se, mívají problém pustit si lidi dovnitř a raději se soustředí na svůj vlastní svět. Jsou výstřední a vynalézaví, což je také odlišuje a působí tajemně. Vodnáři též vyžadují změnu a neustálou stimulaci a mohou se bouřit proti rutině. Vodnáři potřebují především dostatek prostoru, aby se otevřeli. Kvůli jejich prioritám a způsobu, jakým komunikují s ostatními, mohou být někdy o něco obtížněji čitelní. To ale neznamená, že je nemůžete nikdy pochopit.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše? • Videohub

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz