Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejlepší manželé a životní partneři. Těchto pět znamení patří k těm nejspolehlivějším

/
  • (iStock)
    12. dubna 2023 ● 06:00

    Kdo by nechtěl najít perfektní bytost, se kterou prožije celý život. Hledáme lidi, kteří jsou kompatibilní s našimi názory a kteří nás něčím upoutají. Někdy je ale těžké přiznat si, že dokonalý nikdo není. Výběr životního partnera může být ošemetný a je důležité zvážit všechny možné aspekty – nejen názory, ale taky profesi, vztahové preference i životní sny a touhy.

    Partneři se stejnými základními hodnotami vynahrazují někoho výjimečného, koho jste vždy hledali. V takovém kontextu mohou být znamení zvěrokruhu dobrým způsobem hodnocení člověka a mohou pomoci při hledání vašeho životního partnera. Proto jsme sestavili 5 znamení zvěrokruhu, která jsou těmi nejlepšími partnery.

  • 1.

    Býk

    ...

    Býk je nejspolehlivější znamení z celého zvěrokruhu, protože má vlastnosti, které jsou pro životního partnera zásadní. Když se Býk k něčemu zaváže, jde do toho naplno a po hlavě. Udělá cokoli, aby vztah fungoval a nebojí se ani krizí. S ním se také můžete těšit na životní požitky, jako je dobré jídlo, víno, krásný a útulný domov, pěkné oblečení. Býci moc rádi své partnery rozmazlují a chtějí pro ně to nejlepší. Nejlepší věci, nejlepší zážitky, nejlepší restaurace, nejlepší dovolené. Partnerský život s mužem ve znamení Býkem je luxusní. Býk je také známý svou vytrvalostí a vynalézavostí. Pokud něco potřebujete udělat, bez obav se na něj můžete obrátit.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Býka: Jaké znamení se k němu hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Býka: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Rak

    ...

    Citlivý a starostlivý: to jsou základní dvě slova, která charakterizují muže, kteří se narodili ve znamení Raka. Vždy jednají v souladu s potřebami ostatních a upřímně chtějí, aby jejich partneři byli šťastní a cítili se milovaní. Raci mají také rádi rutinu a stabilitu. Mnohem raději zůstanou doma a dívají se s vámi na film, než aby šli do města nebo pracovali přesčas. Možná to není ideální, pokud máte ráda rychlý život (pokud ano, zvažte randění s Beranem nebo Blížencem), ale pokud chcete jistotu a stabilitu, Rak pro vás bude skvělý manžel.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Raka: Jaké znamení se k němu hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Raka: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Střelec

    ...

    Optimistický, zábavný a dobrodružný, takový je Střelec a takový bude i život s mužem, který se narodil v tomto znamení. S ním budete mít jednu jistotu. Nikdy to nebude nuda. A i když někdy život přináší náročné okamžiky a chvíle, Střelci moc vážně život neberou. Můžete se tedy spolehnout na to, že i mezi mraky uvidí kousek slunečních paprsků a vždy vám dokážou aspoň trošku pro partnerský život.

     

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Střelce: Jaké znamení se k němu hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Střelce: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Lev

    ...

    Lvi milují tvrdě a intenzivně, a když se odhodlají k tomu, že se zavážou s někým žít, dají ze sebe všechno. Charisma a sebevědomí Lva jsou nakažlivé, takže díky tomu se dostanete i na tuto úroveň a odhalíte svoje skryté stránky. Lvi také milují život a jsou plní vášně, takže je velmi inspirující být v jejich blízkosti. Když vás miluje, bude Lev zuřivě loajální a ochranitelský. Rodina je pro něj nade vše. A ačkoli je známý tím, že je občas trochu sebestředný, zároveň je nesmírně štědrý, ať jde o jejich čas, energii či peníze.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Lva: Jaké znamení se k němu hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Lva: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 5.

    Ryby

    ...

    Sladké a citlivé Ryby dávají do vztahu svá celá srdce a duše. Muž narozený ve znamení Ryb bude neustále pozorný k vašim potřebám a může je dost často stavět i nad své vlastní. Muži ve znamení Ryb jsou přirozeně sympatičtí a vnímaví, takže vaše srdce s nimi bude v bezpečí. Jejich zvídavý a téměř dětský duch je také osvěžující a udržuje vztah živější a zábavnější. Mimochodem, z Ryb jsou také úžasní otcové, takže pokud vybíráte partnera i podle této vlastnosti, vybírejte mezi Rybami.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Ryby: Jaké znamení se k nim hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Ryby: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz