Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Signály vesmíru se nevyplácí ignorovat: Co vám naznačuje kruh a další symboly, na které narážíte?

/
  • Žena a kruh
    Žena a kruh (iStock)
    14. dubna 2023 ● 06:00

    Narážíte neustále na ty samé tvary či obrazce? Není radno je přehlížet. Nejspíš se vám tím vesmír snaží něco říct. Co znamená symbol křídel, kříže, srdce nebo kruhu? Tahle znamení, která se vás snaží v životě někam nasměrovat, raději nepodceňujte...

    Je normální, že čas od času někde zahlédnete nějaký obrazec či magický symbol. Co ale značí, pokud na něj z ničeho nic začnete narážet v jednom kuse? Je možné, že se vás vesmír snaží navést na správnou cestu nebo vám alespoň poradit.

  • 1.

    Kruh je symbolem ženskosti

    Kruh

     

    Kruh je v magii pradávným symbolem nekonečné energie, života a ženskosti. Ve starém Řecku byl kruh považován za nejdokonalejší tvar. Nemá začátek ani konec. Pokud ho často potkáváte, možná se vám snaží příroda sdělit, že v sobě potlačujete ženskou stránku. Nechte se vést svojí intuicí a konečně v sobě probuďte sebevědomí a energii. Je možné, že se už dlouho odhodláváte udělat velký krok, který neustále odkládáte. Vyžaduje odvahu a sílu, kterými disponujete, jen se musíte zbavit strachu je v sobě objevit. Kruh také znamená ochranu a sounáležitost. Raději se proto zamyslete nad tím, zda s druhými skutečně jednáte jako se sobě rovnými.

     

    Video: Podívejte se, jak se vydat na cestu za magickými zážitky podle kněžky Lilie Khousnoutdinové:

    Video
    Video se připravuje ...
    Kněžka Lilia Khousnoutdinova: Cesta za magickými zážitky • Videohub

  • 2.

    Trojúhelník značí příchod něčeho nového

    Trojúhelník

     

    Magický symbol trojúhelníku je spjatý s číslem tři. Symbolizuje tři životní období – dětství, dospělost a stáří a také tři členy rodiny (matka, otec, dítě) nebo období dne a roku – ráno, odpoledne, večer — probouzení k životu, dozrávání a uvadání. Jestli ho vídáte častěji než kdy předtím, jde o znamení, že se máte v životě někam posunout. Je pravděpodobné, že do vašeho života brzy přijdou nějaké pozitivní novinky a změny. Vrchol trojúhelníku symbolizuje šipku, která má nasměrovat k člověku energii. Oproti tomu obrácený trojúhelník (špičkou dolů) energii nedodává, ale ubírá.

     

  • 3.

    Přes křídla s vámi komunikují andělé

    Křídla

     

    Viděla jste opakovaně znamení křídel? Mohlo to být na kamarádčině řetízku, zamlženém okně nebo třeba jen vídáte často hejna ptáků. Jde nejspíš o snahu andělů s vámi komunikovat. Andělé jsou ve svých sděleních velice opatrní a nejčastěji komunikují prostřednictvím čísel, symbolů a jiných znamení. A právě křídla jsou jedním z nich. Jde o symbol andělské ochrany, takže jste se možná zrovna ocitla v nebezpečí a andělé vás chtějí ubezpečit, že vás chrání a budou vám stát dále po boku. Obecně jde o dobré znamení, které vám říká, že vše nakonec zvládnete i přes možná rizika a nepříjemnosti. A funguje to i opačně. Snažíte se přivolat si na pomoc anděla? Pak si pořiďte přívěsek nebo řetízek s jeho křídly, pro ochranu domácnosti si kupte celou sošku anděla. Křídla jsou mimo jiné považovány i za symbol svobody a volnosti. Jestliže je zaznamenáváte hojně ve svém okolí, možná je na čase, abyste vyšla ze své komfortní zóny, přestala dělat to, co nechcete a zaměřila se více na to, co vás činí spokojenou.

     

  • 4.

    Spirála vás vyzývá k sebepoznání

    Spirála

     

    Spirála, kterou potkáváte, věští cestu. Ať už životní nebo duchovní. Je na čase, abyste se více ponořila do vlastního nitra, a poznala sama sebe. Dejte se na cestu seberozvoje, moudrosti a sebevzdělávání. Vesmír se vás přes úkazy spirál nejspíše snaží přimět, abyste se zjistila, co vlastně chcete, kým jste a kam směřujete. Jaké jsou vaše cíle, sny a touhy? Učiňte další velký krok k jejich naplnění. Spirála je také odpradávna považována za směr energie. Ale pozor, zda jde o pozitivní či negativní vliv závisí na směru jejího zatočení. Levotočivá spirála energii odčerpává, proto se jí přisuzuje ničivá moc. Naopak pravotočivá spirála energii přitahuje a načerpává, proto se jí přisuzuje zázračná tvořivá síla. Pro energetickou rovnováhu jsou oba typy důležité a prospěšné.

     

  • 5.

    Srdce je znamení odvahy, laskavosti a statečnosti

    Srdce

     

    Říká se, že v případě, že často vídáte obrázek srdce ve svém okolí, schází vám láska a skutečné pouto. Není to ale tak jednoznačné. Může to být i přesně naopak. Pokud vás podvědomí neustále nabádá obdivovat, kreslit nebo preferovat symbol srdce, znamená to, že jste opravdový romantik. Potrpíte si na velká romantická gesta a ráda sledujete zamilované filmy se šťastným koncem. Skutečně se dojímáte nad každým příběhem o lásce a toužíte ve svém životě také takový prožít. A možná, že už ho zrovna nyní zažíváte. Jste dobrosrdečný člověk, který by se pro druhé rozdal a vesmír vám přes symboly srdcí říká, že to děláte správně. Máte silnou osobnost a nechybí vám odvaha ani laskavost. Do všeho jdete naplno, jste upřímná a loajální. Když někoho milujete, tak celým svým srdcem.

     

  • 6.

    Kříž symbolizuje ochranu

    Kříž

     

    Potkáváte všude kříž? Jde o nejsilnější symbol náboženství. Rovnoramenný kříž symbolizuje také plus a setkávání dvou protikladů, kterým vzniká něco nového. Kromě toho kříž dodává duchovní ochranu a značí, že po překonání možných překážek nebo vykonání důležitých rozhodnutí do vašeho života přijde něco nového. Když je pootočený do tvaru písmena X varuje před nebezpečím. Pokud tedy objevíte ve své blízkosti tento znak, jde o ochranu před negativní mocí, zákaz zlu, aby vstoupilo do vaší domácnosti a blízkosti. Kříž s odlišně dlouhými rameny je symbolikou spojení dvou protikladů, keltský kříž (s kruhem) je znakem mužské a ženské energie, mezi nimiž vzniká vzájemný soulad a harmonie stejně jako v případě symbolu jing a jang.

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz