Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nenechte se oklamat: Jaké signály shůry vám napoví, že jeho city nejsou opravdové?

/
  • Tajemné signály, že to s vámi nemyslí vážně
    Tajemné signály, že to s vámi nemyslí vážně (iStock)
    2. března 2023 ● 06:00

    Máte nový idol, ale nejste si jistá, že to s vámi myslí vážně? Malujete si společnou budoucnost, i když některé pochyby stále přetrvávají? Napovědět, jestli je váš vztah opravdový, vám může vesmír a příroda. Na jaké signály se máte zaměřit?

    Má váš přítel potenciál na to, aby vám byl životním partnerem? Je jasné, že si přejete, aby tomu tak bylo. Cítí to však stejně i váš protějšek? Že tomu tak není a pomýšlí na útěk, na to vás kromě jeho zvláštního chování upozorní následující magická znamení.

  • 1.

    Rychle vadnoucí květiny

    Znamení zhůry, že to s vámi nemyslí vážně

     

    Dostala jste od svého objevu květiny, pyšně jste je umístila do vázy, ale ony hned druhý den zvadly? A co hůř, stalo se okamžitě to samé i s rostlinou v květináči? Je možné, že to s vámi partner nemyslí upřímně. Říká se totiž, že květina z lásky darovaná nejen rozkvete, ale zároveň vydrží dělat radost obdarované co nejdéle. Pochopitelně nemůžete tak usuzovat pouze z jedné květiny. Pokud se to ovšem stane s několika kyticemi po sobě, mějte se na pozoru a ověřte si, jak to s vámi protějšek ve skutečnosti zamýšlí.

     

    Odkud se vzala pověra o pátku třináctého? Podívejte se na video:

    Video
    Video se připravuje ...
    Kde se vzala pověra o pátku třináctého? • Videohub

  • 2.

    Přepadají vás negativní pocity

    Znamení zhůry, že to s vámi nemyslí vážně

     

    Míváte po setkání s novým přítelem z ničeho nic bezdůvodné negativní pocity? Přepadá vás strach nebo úzkost, a nedokážete si to vysvětlit? Je možné, že se vám vaše intuice snaží sdělit, že pro vás není právě on ten pravý. V dalším případě se vás může vesmír pokoušet varovat před některým jeho nežádoucím chováním, jež vás trápí.

     

  • 3.

    Dárek od něj jste ihned ztratila

    Znamení zhůry, že to s vámi nemyslí vážně

     

    Dal vám váš drahý řetízek, ale zanedlouho vám záhadně zmizel přímo z krku? Darovaný náramek se vám zase hned roztrhl a spadl z ruky? Vzpomínáte si, že vám dal roztomilého plyšáka, ale už ho nemůžete najít? Jestli často ztrácíte věci, které vám dal protějšek, může jít o znamení, že nejsou darované od srdce.

     

  • 4.

    Jako by se proti vám celý svět spiknul

    Znamení zhůry, že to s vámi nemyslí vážně

     

    Když jste spolu, máte pocit, že se proti vám spiknul celý svět? Co si naplánujete, nevychází nikdy podle vašich představ a často se společně dostáváte do úzkých? Někdy může jít jen o zkoušení vašeho vztahu osudem. Pokud máte ale problém se společně kamkoliv vydat, protože vždycky po naplánování společné procházky namísto slunce padají kroupy, všechny vstupenky na plánované divadelní představení jsou vyprodané a oblíbená restaurace beznadějně obsazená, může jít o pokus vesmíru naznačit vám, že společně strávené chvíle pro vás nebudou moc přínosné.

     

  • 5.

    Domácí mazlíček ho nemůže vystát

    Znamení zhůry, že to s vámi nemyslí vážně

     

    Zvířata mají mnohem silněji vyvinuté instinkty než lidé. Přirozeně vycítí, když někdo není hodný nebo má postranní úmysly. Ještě více se tyhle vlastnosti projevují přímo u vašeho vlastního mazlíčka, který se vás intuitivně snaží chránit. Reaguje na vaši novou známost opakovaně podrážděně? Pak od svého objevu raději utíkejte na míle daleko, nebo alespoň zvyšte ostražitost. Určitě o něm něco podstatného nevíte.

     

  • 6.

    Stará dobrá kopretina

    Znamení zhůry, že to s vámi nemyslí vážně

     

    Pamatujete si ještě na hru s trháním okvětních lístků kopretiny, na kterou jste si hrála jako dítě? Budete se divit, ale květiny se o tom, zda vás má váš protějšek rád, nebo nikoliv, mnohdy nemýlí. Proto i další signály vesmíru s nimi souvisí. Samozřejmě kopretiny v zimě nekvetou, proto je můžete nahradit jakoukoliv jinou kyticí. Ideálně však tou, kterou dostanete přímo od svého partnera. Otrháním jejích kvítků lístek po lístečku se známou říkankou: „Má mě rád, nemá mě rád…“ se můžete hodně dozvědět. Celou věštbu alespoň třikrát zopakujte. Častější výsledek vám většinou napoví, jak se věci opravdu mají.

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz