Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

10 věcí, které nikdy nezvedejte ze země! Co vám hrozí?

/
  • Co nezvedat ze země?
    Co nezvedat ze země? (istockphoto.com)
    30. ledna 2023 ● 06:00

    Stává se, že jdete po ulici a najednou vám na zemi padne do oka nějaký předmět. Drobnost, kterou někdo ztratil. Zaujme vás, zvednete ji a strčíte do kapsy či kabelky. Donesete ji domů a necháte ležet. Vůbec si ale neuvědomujete, že s malým a zdánlivě nevinným předmětem jste si mohli přinést nejen negativní energie, ale i smůlů, neštěstí, nebo dokonce nemoc...

    Existují věci, které jsou více než jiné schopny absorbovat energie svého majitele, ať už pozitivní, nebo negativní! To, že se pak objeví na ulici, není náhoda. Jejich majitel se totiž toho zlého potřebuje zbavit a předat to dál. Pokud si takový předmět odnesete, pak riskujete, že se negativa přenesou na vás. Proto následující věci, pokud je na chodníku uvidíte, raději nezvedejte, ani se jich nedotýkejte. Traduje se dokonce, že pokud si přivlastníte věc někoho, kdo byl nemocný, jeho choroba na vás přeskočí…

  • 1.

    Křížek

    Co nezvedat ze země?

     

    Nejsilnější talisman. Ať už má náboženské pozadí, nebo ne, je velmi silně spjatý s osudem svého majitele. Dokonce se říká, že pokud od někoho přijmete kříž, berete na sebe jeho osud a vaše jsou i všechny jeho neduhy a hříchy. Křížku na ulici se je proto lepší vůbec nedotýkat. Pokud ho však již zvednete, odneste ho do kostela. V žádném případě si jej nenechávejte doma a nenoste jako osobní šperk na krku.

     

    Jak se bude letos dařit všem znamením zvěrokruhu na poli lásky? Na to se podívejte ve videu:

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký horoskop lásky na rok 2023 • Videohub

     

  • 2.

    Mince

    Co nezvedat ze země?

     

    Kovové peníze velmi dobře nasávají energii. Pokud je v nich ukryta ta pozitivní, je velmi nepravděpodobné, že byste je našli na ulici. Takové mince se mění v talisman a zůstávají u svého majitele. To, co můžete nalézt, jsou takové, z nichž sálá energie negativní. Tou jsou nabité, a pokud si je dáte do peněženky, přenesete její negace na sebe. Zvažte proto dobře, jestli se vám vyplatí riskovat kvůli koruně nebo pětikoruně, že ztráta od původního majitele nebyla náhoda.

     

  • 3.

    Klíč

    Co nezvedat ze země?

     

    Již odpradávna byl klíč spojován s objevováním tajemství. Jenže pokud nepatří vám a vy si jej necháte, nic s ním neodemknete. Naopak se na vás může přenést neštěstí jeho majitele. Do vašeho domu se totiž klíčem může dostat energie z místa, odkud pochází, a do vašeho příbytku přinést neštěstí.

     

  • 4.

    Šperky

    Co nezvedat ze země?

     

    Také zlaté a stříbrné šperky jsou schopny absorbovat energii svého majitele. Platí pro ně tedy to samé, co pro kovové peníze. Například snubní prsten, který byste uviděli na chodníku, může znamenat, že se jeho vlastník vyrovnává s problémy v osobním životě, které byste si na sebe určitě přenést nechtěli!

     

  • 5.

    Hodinky

    Co nezvedat ze země?

     

    Symbolizují neúprosný čas, který běží a nezastaví se, stejně jako přechod z jednoho břehu na druhý. Byly už od dávných dob symbolem pomíjivosti. Lidové pověry říkají, že pokud si je přivlastníte, přebíráte na sebe okamžitě čas a život jejich vlastníka. Riskujete, že se na vás přenesou jeho nemoci a obtíže, které ho trápily.

     

  • 6.

    Jehly

    Co nezvedat ze země?

     

    Jehly, špendlíky a vše, co je spojené s šitím, rozhodně ze země nezvedejte. Může se stát, že byste spolu s nimi převzali i veškeré negace, neboť právě jehly bývají spojené s energetickými útoky. Pokud je uvidíte na ulici, znamená to také, že bývalý majitel ztratil své kouzlo – vy ho ale od něj nezískáte. Je také dobré pamatovat na to, že jehly jsou spojené i s rituály, od kterých je lepší se držet dál, například s voodoo.

     

  • 7.

    Panenky a figurky

    Co nezvedat ze země?

     

    Tady dejte velký pozor. Může se zdát, že panenku, figurku či hračku ztratilo dítě. Vy ji zvednete, otřete a dáte tomu svému. Ano, mohlo to tak být, ale… Často se stává, že na ulici byly zahozeny úmyslně. Panenky totiž do sebe umějí pohlcovat nejen negace, ale i neduhy a nepřejícnost toho, komu patřily. Zvlášť, pokud nějakou najdete na nečekaných místech vzdálených od lidských obydlí, na křižovatkách a podobně, nedotýkejte se jich. Je víc než pravděpodobné, že se jejich majitel chtěl zbavit toho zlého. Navíc tu platí to, co u jehel. Nemůžete vědět, zda panenka nebyla spojena třeba s voodoo rituálem.

     

  • 8.

    Bavlněné náramky

    Co nezvedat ze země?

     

    Každá barva, kterou kolem zápěstí nosíme, pokud nás něco trápí, má svůj význam. Tyto náramky se neztrácejí náhodou… Takže pokud na chodníku uvidíte například červenou nit, která dřív byla na zápěstí někoho jiného, nechejte ji ležet. Konkrétně tyto náramky se dávají na ruku proti uřknutí, a tak nasávají jen negativní emoce. Jakýmkoli látkovým náramkem, který najdete a dáte si na ruku, na sebe přebíráte vše od jeho majitele. A věřte tomu, že jen málokdy to bude pozitivní…

     

  • 9.

    Zrcátko

    Co nezvedat ze země?

     

    Zvlášť pro ženy může působit lákavě, pokud někde najdou kosmetické zrcátko v krásném obalu. Třeba na veřejné toaletě. Nikdo se k němu nehlásí a vy si říkáte, že by byl hřích ho tam nechat. Zkuste tomuto pocitu odolat. Povrch zrcadla má totiž schopnost absorbovat vše z lidí, kteří se do něj dívali. Energii, události, neštěstí. Může to být velmi nebezpečné, proto pokud toužíte po zrcátku, volte výhradně nové, které si sami vyberete.

     

  • 10.

    Hřeben

    Co nezvedat ze země?

     

    Je sice velmi nepravděpodobné, že by někdo zvedl cizí, použitý hřeben ze země, ale není to nemožné. Když už pominete hygienické hledisko, jsou to právě hřebeny, do nichž se ukládají původní myšlenky toho, kdo se s ním česal, a ty se přenesou na kohokoli jiného.

     

Autor: Monika Brabcová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz