Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kdo ze zvěrokruhu nesnáší nicnedělání a mrhání volným časem? Je to těchto pět znamení!

/
  • (iStock)
    18. srpna 2021 ● 06:00

    Existují lidé, kteří se nezastaví a jsou pořád zaneprázdnění. A to i tehdy, když by měli odpočívat. Možná někoho takového znáte, kdo vlastně pořád jede jako motorová myš, a to i na dovolené. Kdo k nim patří?

    Každé znamení zvěrokruhu z dvanácti je něčím charakteristické. A všechno – od vládnoucí planety až po postavení Měsíce – hraje roli v tom, jak se bude daný člověk ve finále chovat a projevovat. Následujících pět znamení nesnáší nudu a nejraději by pořád něco podnikala. A někteří z těchto lidí jsou doslova workoholici, kteří by na to mohli jednou i doplatit.

  • 1.

    Beran

    Beran

     

    Berani mají vždy spoustu energie

    Jediný způsob, jak udržet krok s Beranem, je jednoduše ho následovat. Kromě horké hlavy a impulzivity musí mnoho lidí narozených v tomto ohnivém znamení každý den něco dělat, například cvičit. Udržování zdravé rutiny je zásadní pro pohodu každého, ale pro Berana může být posilovna místem, kde může vypustit veškerou zadržovanou energii, kterou nosí ve své mysli i těle. Pokud se Beranům nedaří, hledají vzrušení a možnost si stále hrát. Bez pohybu nemohou existovat.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Blíženci

    Blíženci

    Jejich myšlenky jsou nekonečný příběh

    Říct, že Blíženci jsou skvělí, by bylo podhodnocené. Kvůli své intelektualitě a jiskřivému vtipu jsou lidé narození v tomto vzdušném znamení náchylní k tomu, že neustále přemýšlejí. Blížence řídí zvědavý Merkur, planeta komunikačních a myšlenkových procesů; proto mohou být Blíženci také báječní vypravěči a vynikající řešitelé problémů. Uprostřed této mentálně stimulující cesty v jejich mysli je však poslední věc, kterou by chtěl Blíženec udělat, sedět. A když se konečně zastaví a udělá si přestávku, pravděpodobně skončí stejně s telefonem v ruce a brouzdáním po sociálních sítích či čtením e-mailů.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 3.

    Panna

    Panna

    Vždy hledá způsob, jak zůstat produktivní

    Analytičtí, praktičtí a čistotní lidé narození ve znamení Panny mají předem naplánovanou osnovu a nezastaví se před ničím, jen aby splnili všechny své termíny. V jejich očích nikdy nebude dost hodin denně stačit na to, aby se vypořádali se vším, co vědí, znají. Panny jsou schopny všechno dokončit. Ať už jde o jejich kariéru nebo zdraví, osobní život nebo o ty, které vroucně milují, Panny se budou vždy snažit blízké potěšit a úkoly splnit. Proto nikdy nemůžou jen tak polehávat, vždy se budou snažit něco podnikat.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

     

     

  • 4.

    Střelec

    Střelec

    Mají neklidnou mysl, tělo a ducha

    Ti, kteří se narodili v tomto ohnivém znamení, raději tráví svůj volný čas učením, cestováním a objevováním nových věcí. Střelci žijí jen jednou a kolem nich je toho tolik, co se mohou naučit! Někteří lidé sbírají drobné památky z jiných zemí, Střelec sbírá zkušenosti z reálného života. Chvíle, kdy se omylem ztratili uprostřed neznámého města, nebo vzpomínka na to, jak uvízli v dešti se svými nejlepšími přáteli při návratu z výletu, to jsou okamžiky, po kterých Střelci touží. Proto se nikdy nenudí a nicnedělání není pro ně. Chcete s nimi držet krok? Je to jednoduché: žijte přítomností.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 5.

    Kozoroh

    Kozoroh

    Vědí, že žádnou chvíli nesmí promrhat

    Planetární vládce Kozoroha je strukturovaný Saturn a Kozorozi jsou přesně jako on. Tohle zemské znamení má jasně nastavené priority – usilovné řešení dlouhého seznamu úkolů a cílů a také jejich dosažení. Jsou to největší workoholici zvěrokruhu a někdy to může ostatním vadit, protože působí navenek trošku nudně a chladně. Jejich neúnavná snaha uspět z nich dělá pragmatiky, kteří touží po tom, být produktivní, víc než po čemkoli jiném v celém světě. Kozorozi nejsou nikdy hned spokojeni a raději si libují v úspěchu, který pramení z jejich krve a potu. Podle nich se pouze tvrdá práce vyplácí. Chcete s nimi udržet krok? Budete se muset snažit být taky co nejlepší. Nebo se Kozorohům aspoň přiblížit.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Letní horoskop pro jednotlivá znamení od astroložky Boháčové • Videohub

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz