Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kdo rád plánuje a organizuje? Tahle znamení si na to potrpí!

/
  • (iStock)
    8. září 2021 ● 06:00

    Určitě znáte někoho, kdo má svůj pracovní stůl perfektně uklizený a všechno má zorganizováno tak, že se nestačíte divit. Barevné samolepicí papírky na knihách a složkách, výrazné poznámky v diáři a vaření přesně podle receptu. Která znamení mají sklon k perfekcionismu a organizaci?

    Astrologie vám na to dá celkem snadnou odpověď. Ve zvěrokruhu existují tři znamení, která patří k těm nejorganizovanějším a někdy je jejich touha po perfektním pořádku a organizaci čehokoli až nesnesitelně dokonalá. Kdo k nim patří? Nejste to náhodou vy?

  • 1.

    Panna (23. srpna – 22. září)

    Panna

    Pomocnice

    Panny jsou často přirovnávány k šílencům zvěrokruhu, pokud jde o organizaci a perfekcionismus. V jádru je Panna odhodlaná pomáhat druhým, ale vždy se bude snažit být ještě lepší, než je. Neustále bude vylepšovat váš recept na citronovou bábovku, aby byla ještě zdravější, když je potřeba, upraví váš motivační dopis a přeskupí nábytek v celém bytě, aby v něm lépe proudila pozitivní energie.

     

    Panna jako zemské znamení se věčně ptá: „Jak to mohu zlepšit?“ A pokud jde o organizaci, Panna, která je posedlá detailem, ví, že podlaha může být vždycky ještě čistší. Panny, kterým vévodí Merkur, což je planeta symbolizující učení a myšlení, horečně promýšlejí všechny možné aspekty svého dne do detailů. Jejich vnitřní život je plný plánovanými outfity a gramaticky dokonalými seznamy úkolů. A když si chtějí odpočinout, i hodinu jógy si musí naplánovat.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 2.

    Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

    Kozoroh
    Muž činu

    Překvapení! Další zemské znamení patří na seznam organizačních profesionálů. Kozoroh se snaží být vždy efektivní, a proto moc dobře ví, že úspěch začíná rozsáhlým plánováním. Proč ztrácet čas spánkem, když se můžete probudit v 5 hodin ráno, dát si snídaňové smoothie a silnou kávu a poslouchat informativní zpravodajský podcast?

     

    Kozoroh je ovládaný Saturnem, přísnou planetou, která miluje disciplínu, takže bude zářit při budování systémů, časových linií a vysokých standardů na svůj výkon. V jejich celoživotním plánovacím maratónu nenajdete nikdy nepořádek ani přeplněné mailové schránky – to by je zpomalilo.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 3.

    Ryby (19. února – 20. března)

    Ryby

    Empatický člověk

    Královny kreativity ve zvěrokruhu jsou sice citlivé duše, ale byli byste překvapeni jejich složenými ponožkami, hrnečky ve skříni a čímkoli na pracovním stole. Tohle vodní znamení je empatické, což znamená, že je velmi citlivé na změny ve svém prostředí. Když se budou jejich sourozenci hádat o hračku (nebo kdokoli o cokoli), Ryby budou cítit napětí v místnosti i uvnitř sebe i několik hodin poté, co boj skončí.

     

    Když je tedy jejich okolí „přeplněné“ a neuspořádané (třeba je v dřezu naskládaná hromada nádobí), intuitivní Ryby se necítí dobře a mají pocit emocionální přeplněnosti. Ryby se jako jedno ze čtyř proměnlivých znamení neustále pohybují a mění. Představte si je jako tekoucí vodu, která se tvaruje tak, aby odpovídala úzkému proudu nebo obrovskému oceánu, ve kterém žijí. Ryby potřebují strukturu, aby se nemohly vylévat ze všech stran. Organizace není pro Ryby prostředkem k vytváření rutin nebo stanovování cílů, ale nezbytná nutnost, aby si vyčistily mysl a vydechly.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz