Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Umělci horoskopu: Těchto šest znamení mezi ně patří

/
  • Jste kreativní?
    Jste kreativní? (iStock)
    6. září 2021 ● 06:00

    Dílo umělce je poetickým vyjádřením jeho pocitů a myšlenek, které jedinečným způsobem předává světu. Žádná emoce není mimo dosah umění. Kreativní lidé jsou často zajímaví a umělecky nadaní. Představíme vám některá z nejumělečtějších znamení zvěrokruhu.

  • 1.

    Střelec

    Střelec
    Střelec je reprezentován symbolem luku a šípu. Lidé narození v tomto znamení  jsou hluboce zapálení pro umění. Jsou umělecky zaměření a jsou ochotni na vše pohlížet jako na umění, proto vytvářejí mnoho uměleckých děl jak po stránce výtvarné, tak hudební. Je úžasné, jak vidí krásu i na těch nejtemnějších místech a umí ji skvěle vidět všude.

  • 2.

    Váhy

    Váhy
    Váhy jsou spíše koníčkáři než vážní umělci. Bez ohledu na to, jak moc jim to nejde, se o to snaží. Váhy jsou kreativní a ambiciózní a chtějí být dobré, přesto se spokojí s průměrností, aby se mohly věnovat svým drobným řemeslným projektům.

  • 3.

    Štír

    Štír
    Lidé narození ve znamení Štíra jsou velmi kreativní a talentovaní, což z nich dělá potěchu pro smysly i pro oči. Temné, tajemné a magické věci je obzvlášť přitahují a jejich umění se často soustředí na podobná témata. Kromě toho, že jsou třpytivé, dokážou vytvářet skutečně smyslné a neobvyklé věci.

  • 4.

    Býk

    Býk
    Ne všechna znamení zvěrokruhu jsou skutečně kompatibilní s akrylem a olejomalbou, ale pro vytrvalou povahu Býků je tato umělecká forma jako stvořená. Budou se cítit hluboce spojeni s praktickým uměleckým procesem, ať už budou malovat horskou krajinu, nebo se pustí do portrétu.

  • 5.

    Beran

    Beran
    Berani milují červenou nebo oranžovou barvu, protože tato barva představuje živel tohoto znamení, kterým je oheň. Jedinci narození pod vlivem Berana bývají energičtí. Své prostoje vyplňují Berani kreslením a malováním. Když Beran kreslí, využívá své intenzivní vášně a intenzity k vyjádření toho, co cítí. Jejich díla tak bývají odvážná a intenzivní.

  • 6.

    Lev

    Lev
    Lvi také vynikají v kreslení. Lvi jsou umělecké osobnosti, které rády tvoří umění. Když se cítí kreativně, budou kreslit a používat různé druhy fixů, pastelů a pastelek. Na kresby jsou pyšní, protože jsou pyšní sami na sebe, bez ohledu na to, jaká je umělecká hodnota jejich díla.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz