Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zlomyslná znamení zvěrokruhu: Kdo využije vaše tajemství ve svůj prospěch?

/
  • (iStock)
    3. září 2021 ● 06:00

    Jaký člověk použije ve svůj prospěch něčí tajemství? Mohou to být lidé, kteří se ocitnou v zoufalé situaci a domnívají se, že použití těchto informací je jejich jedinou možnou záchranou. Ovšem mnohem pravděpodobnější je, že jsou to narcističtí manipulátoři bez špetky empatie. Souhlasíte?

    Velmi často to bývají lidé, kteří jsou žárliví na vaše úspěchy, na to, jaký život žijete, či na cokoli, co oni sami nedokážou nebo k čemu nemají dost odvahy. Zlomyslní lidé bývají naštvaní sami na sebe nebo jsou pohlceni sebou samými. Ať už je důvod ke zlomyslnosti jakýkoli, existují znamení, která mají ke zlomyslnosti sklony. Dejte si pozor, než jim prozradíte nějaké svoje velké tajemství. Mohli byste narazit. A pokud někdo použije vaše tajemství jako zbraň, může to mít za následek konec přátelství či lásky.

  • 1.

    Beran (21. března - 19. dubna)

    Beran

    Konkurence je pro Berana vším, proto neustále zkouší různé triky, a to i dost špinavé, zvláště pokud chce zoufale vyhrát. Berani mají tendenci věci rozmazávat a předávat dál, a bohužel i ty, které byste chtěli zachovat v soukromí. Beran nepovažuje prozrazení vašeho tajemství za tak velký problém, dělá to jednoduše pro to, aby měl konkurenční výhodu. Nemůže si pomoct, protože má potřebu neustále dokazovat, o kolik je lepší než všichni ostatní.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Štír (23. října - 21. listopadu)

    Štír

     

    Každý ví o Štírech, že jsou vášniví a také pomstychtiví. Pokud jim někdo ublíží, použijí veškerou munici, kterou mají, aby vám to vrátili – a to i když je tou municí vaše tajemství. Samozřejmě si takové jednání vždy odůvodní. Ublíží jen tehdy, když ublížíte vy jim. To jsou pak zlomyslní neuvěřitelně. Štíři umí svými slovy ublížit a patří k mistrům zlomyslných aktivit či poznámek. 

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 3.

    Býk (20. dubna - 20. května)

    Býk

    Býk obvykle bývá soudný a nechová se zlomyslně, pokud tedy nemusí. Informace, které jim poskytnete, mohou Býci využít jako výukový nástroj, a to tehdy, pokud neschvalují něco, co děláte. Nejlepší způsob, jak vás zastavit, je vyvolat ve vás pocit viny a studu. Býkovi je potřeba neustále připomínat, že není soudcem ani porotcem a že jediný, koho může soudit, je on sám.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 4.

    Lev (23. července - 22. srpna)

    Lev

    Lev je další znamení, které věří, že když použije vaše tajemství proti vám, tak vám tím vlastně pomáhá. Ale pravdou je, že si tím obvykle pomáhá sám. Lev si může svoje zlomyslné chování omlouvat tím, že to, co dělá, je pro vaše vlastní dobro a že v žádném případě nevyužívá situace pro svůj vlastní zisk. To, že tím něco získá, je ale jen neočekávaný vedlejší přínos. Pokud se naskytne příležitost, která Lvům může pomoct, proč by ji nevyužili, i když by to znamenalo třeba jen zlomyslné rozlití vašeho čaje?

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 5.

    Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

    Střelec

    Střelec je známý tím, že si někdy nevidí do úst a často nedomyslí všechny důsledky, než něco udělá nebo řekne. Jakmile mu to dojde, bude se cítit hrozně, ovšem jakmile se naskytne podobná příležitost, udělá to znova a nebude se rozmýšlet. Zlomyslnost si Střelec často ani neuvědomuje. Střelci nejsou zlomyslní záměrně, jen pohlcení sebou samými a svými myšlenkami na další dobrodružství. Střelec nehledá cizí tajemství, aby někoho zničil, jednoduše tak koná, protože si dopředu nic nepromyslí.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz