Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jaké duchovní zvíře odpovídá vašemu znamení? Objevte ho a změňte svůj život!

/
  • (iStock)
    16. května 2022 ● 06:00

    Každé znamení zvěrokruhu má své duchovní zvíře, které je víc než rodinný mazlíček. Je to vaše součást a měli byste se pokusit ho v sobě objevit. Jakmile najdete své duchovní zvíře, můžete zcela radikálně změnit svůj život k lepšímu.

    Duchovní zvířata jsou velmi důležitá pro dosažení harmonie ducha a těla. Duchovní zvířata od vás nejsou oddělená, jejich energie je součástí vás samotných. Jen je v sobě musíte znova nalézt a využít jejich energie ve svůj prospěch. Které zvíře k vám patří podle znamení?

  • 1.

    Beran: Gazela

    gazela
    gazela
    Autor: iStock

     

    Berane, vaším spřízněným duchovním zvířetem je gazela. Povaha Berana krásně zapadá do povahy gazely. Oba jsou asertivní, sebevědomí, odvážní, průkopníci a vždy jdou do všeho po hlavě. I gazela jde tváří v tvář svým strachům a chybám.

     

  • 2.

    Býk: Slon

    slon
    slon
    Autor: iStock

     

    Býkové, vaším duchovním zvířetem je slon. Jako býci jste silní, houževnatí, mužní, odolní a tvrdohlaví, zatímco slon je majestátní, velkolepý, orientovaný na skupinu a má taky dobrou paměť. I Býci si pamatují všechno – a dlouho. Oba jste teritoriální a máte ochranitelské pudy. Když se ocitnete v nepříjemných situacích, vyrazíte, a když někdo získá vaši důvěru, stane se součástí vaší skupiny.

  • 3.

    Blíženci: Liška

    liška
    liška
    Autor: iStock

     

    Blíženci, vaším duchovním zvířetem je liška. Jste zastoupeni dvojčaty, která reprezentují dualitu. Právě dualita je forma vaší interakce, transakce, výměny a komunikace. Jste také známí tím, že jste vtipní a přizpůsobiví. Lstivá liška je vaším spřízněným zvířetem, protože je chytrá, plná energie a zvídavosti. Chvíli vám trvá, než někomu začnete zcela důvěřovat, ale jakmile se tak stane, budete přátelé na celý život.

     

  • 4.

    Rak: Králík

    králík
    králík
    Autor: iStock

     

    Raci, vaším duchovním zvířetem je králík. Konflikty se vám opravdu nelíbí, jste velmi citliví a milující, máte rádi klid a pohodu. Zároveň jste pečující a v případě nebezpečí vyrazíte pomoci. Králík je vaším spřízněným zvířetem, protože králíci jsou někdy nepřátelští, pokud vycítí nebezpečí. V takovém případě vyskočíte jako blecha a schováte se do díry, kde je bezpečí.

  • 5.

    Lev: Páv

    páv
    páv
    Autor: iStock

     

    Lvi, vaším duchovním zvířetem je páv. Jako lvi milujete uznání a obdiv, chcete být středem pozornosti, podobně jako páv. Barevné peří páva vyjadřuje kreativitu, ostražitost, ochranu a probuzení. Páv pomáhá zesílit vaši expresivitu, potřebu lásky a kreativitu.

     

  • 6.

    Panna: Veverka

    veveerka
    veveerka
    Autor: iStock

     

    Panno, tvůj spřízněný duch je veverka, která se vztahuje k tvému hlavnímu povahovému rysu – organizovanosti. Panny jsou plaché, vynalézavé a tiché, což se týká i veverky, které jsou obdařeny vynalézavostí pro přežití. Veverky jsou také dobrým příkladem pečlivosti, pozornosti k detailům a schopnosti dívat se na věci z lepší stránky.

  • 7.

    Váhy: Leopard

    gepard
    gepard
    Autor: iStock

     

    Váhy, vaším duchovním zvířetem je leopard. Vaše znamení je charakterizováno snahou dosáhnout harmonie, ale zároveň také nerozhodností v tom, co máte udělat. Přestože vám někdo řekne, ať uděláte právě to. V tom se velmi podobáte leopardovi, protože ani jemu nikdo „neříká“, co by měl udělat. Oba reprezentujete schopnost vidět věci černé i bílé.

     

  • 8.

    Štír: Had

    had
    had
    Autor: iStock

     

    Štíři, vaším spřízněným duchovním zvířetem je had. Vždy se snažíte dozvědět se co nejvíc informací, ale pak si je necháte pro sebe, abyste je mohli použít k přesvědčování ostatních. Ve spojení s hadem uvnitř vaší osobnosti jste také symbolem poznání.

  • 9.

    Střelec: Opice

    opice
    opice
    Autor: iStock

     

    Střelci, vaše duchovní zvíře je opice. Milujete cestování a dobrodružství. Opice s vámi docela dobře ladí, protože i její mozek je zvědavý na všechno kolem ní. Ráda poznává nové věci, nelíbí se jí nuda, je zvědavá, přátelská, chytrá, zábavná a taky přizpůsobivá. Přesně jako vy.

     

  • 10.

    Kozoroh: Sova

    sova
    sova
    Autor: iStock

     

    Kozorozi, vaším spřízněným duchovním zvířetem je sova. Oba jste skvělí v tom, jak zvládnout jakékoli protivenství. Umíte bojovat a nebojíte se jít tam, kam potřebujete, abyste dosáhli svých cílů. Vaše vysoká inteligence je spojena se sovou, protože i sova je moudrá a vždy najde cestu ven z temnoty. Neplýtváte časem ani věcmi a vždy dokážete vše využít ve svůj prospěch. Jste silní a nebojíte se překážek.

  • 11.

    Vodnář: Úhoř

    úhoř
    úhoř
    Autor: iStock

     

    Vodnáři – vaším duchovním zvířetem je úhoř, což dává smysl, protože Vodnář je velmi úzce svázán s vodou. Rádi shromažďujete znalosti a informace a díváte se do budoucna. Minulost neřešíte a necháte ji odtéct jako vodu. Úhoř představuje vaši schopnost netradičního pohledu na svět.

     

  • 12.

    Ryby: Delfín

    delfín
    delfín
    Autor: iStock

     

    Ryby, vaším duchovním zvířetem je delfín. Máte ve svém znamení dvě ryby plovoucí různými směry, což představuje mystiku. Máte hodně snů a snažíte se tyhle sny skutečně prožít. Někdy jste ale až moc velcí snílci, kteří sny preferují před realitou. Jako delfín, savec v oceánu, musíte být stále schopní dýchat nad hladinou a žít v obou světech. Stejně jako delfíni jste i vy inteligentní, intuitivní, hraví a komunikativní. 

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz