Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Arabský horoskop a co o vás prozradí? Zjistěte, k jakému znamení patříte!

/
  • (iStock)
    21. září 2023 ● 06:00

    Arabský horoskop patří k nejstarším horoskopům vůbec. A přestože to tak je, patří taky k nejméně známým. Nemá znamení podle zvířat či bohů, jako například západní horoskop či egyptský. Arabská astrologie zařazuje člověka do kategorií podle zbraní – od nejjednodušších po složité.

    Arabský horoskop je založenn na myšlence příležitostí, které nám život nabízí od narození, a na tom, jaké jsou naše skutečné schopnosti, charakter a také naše výhody. Arabská astrologie rozvíjí a udržuje poznatky helénských a babylonských astrologů, a svoje kořeny nachází už v 6. století, kdy začal islám expandovat na Blízký východ a do Středomoří. Ke které zbrani tedy patříte podle starého arabského horoskopu? Je jich dvanáct, stejně jako v západním horoskopu, a nesou názvy jednotlivých zbraní.

  • 1.

    Kopí (22.12. – 20. 1.)

    Autor: iStock

     

    Je to zbraň, která uzavírá rok a otevírá nový. Díky tomu jsou lidí narození v tomto znamení velmi respektovaní díky jejich vážnosti, schopnostem a úspěchu. Jsou také opatrní, rozumní, trpěliví a velmi pracovití. Jejich úspěchy jsou vždy vykoupeny tvrdou prací. Kopí učí trpělivosti, proto tito lidé vědí, že jedině díky trpělivosti mohou dojít svého cíle. Ovšem uspokojení jim přináší cesta, nikoli cíl.

     

    Náš tip: V jakém znamení jste podle keltského zvířecího horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 2.

    Prak (21.1. – 19.2.)

    Autor: iStock

     

    Podle arabského horoskopu prak naznačuje, že zrozenci v tomto období jsou velcí idealisté. Jsou to lidé humánně založení s velkou kreativní inteligencí. Nikdy nepřestanou svůj život naplňoval konkrétními činy. Mají ducha, který potřebuje neustálou potravu, chtějí obnovovat to, co již existuje a vynalézat. Rádi překvapují ostatní ve svém okolí a nechávají se nadchnout kreativními nápady. Rádi překračují hranice, a navíc rádi vidí věci jako celek, aniž by ztratili svou individualitu.

     

    Náš tip: V jakém znamení jste podle antického horoskopu a co to o vás vypovídá? ZJISTÍTE TO ZDE.

  • 3.

    Sekera (20.2. – 20.3.)

    Autor: iStock

     

    Sekera je všestranná zbraň a i lidé, kteří se narodili v tomto znamení, jsou všestranní. Jste zaměření na lásku a krásu, neustále se snažíte hledat a splnit si svůj sen o dokonalé realitě, kde je vše v harmonii. Přitom každodenní život vás nudí a frustruje. Tito lidé mají vysokou inteligenci, která ne vždy je dostatečně uspokojená. Oplývají také velkou empatií, což jim usnadňuje rodinné kontakty.

     

    Náš tip: Co o vás říká horoskop podle křestního jména? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 4.

    Dýka (21. 3. – 20. 4.)

    Autor: iStock

     

    Dýka má velkou vitalitu a spontánnost. Lidé narození ve znamení dýky mají hrdinské sklony, jsou neohrožení, průkopníci, dobyvatelé a dobrodruzi. Jsou to také osoby s velkou iniciativou a nadšení, kteří jsou schopní činit rychlá rozhodnutí. Nikdy se nenechají zviklat strachem nebo pochybnostmi. Vede je vždy jejich instinkt, a nebojí se riskovat. Jsou plní energie a někdy nevědí, jak zvolnit. Vždy jdou do všeho naplno, i kdyby se měli totálně vyčerpat.

     

    Náš tip: Jaké je vaše znamení podle demonického černého horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

  • 5.

    Palcát (21. 4. – 20.5.)

    Autor: iStock

     

    Ti, kteří se narodili ve znamení palcátu, jsou neuvěřitelně milující a vášnivé osobnosti. Užívají si klidné chvíle, ale když je potřeba, enormně se věnují práci a realizují rozsáhlé projekty – pokud je žene vášeň. Potřebují ale vidět konkrétní úspěchy, protože nic je nestimuluje víc než skutečný úspěch a plody jejich práce. Musí si vše ohmatat a vidět. Jsou to neúnavní a houževnatí pracanti přetékající energií, která se zdá nevyčerpatelná.

     

    Náš tip: V jakém znamení jste podle egyptského horoskopu a co o vás odhalí? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 6.

    Kyj (21.5. – 21.6.)

    Autor: iStock

     

    Tahle pravěká zbraň patřila zřejmě k jednomu z prvních pracovních nástrojů vůbec. Lidé, kteří se narodili v tomto znamení, jsou podobně jako kyj, velmi spontánní, svobodomyslní, tak trochu chameleoni, kteří neztrácejí touhu se bavit a prozkoumávat novou stránku své osobnosti. Jejich potenciál je připraven překvapit, proto jsou vždy v pohotovosti. Mají úžasné analytické schopnosti, a schopnost skvěle se adaptovat na cokoli. Jsou inteligentní a velmi zajímaví, jsou také skvělí vyjednávači. Mají zvláštní dar pro zachycení různých povah a mentalit, díky svému umění komunikovat. Dokážou setaké proto dostat z jakékoli i té nejsložitější situace.

     

    Náš tip: V jakém znamení jste podle aztéckého horoskopu a co to o vás říká? ZJISTÍTE TO ZDE.

  • 7.

    Nůž (22.6. – 23.7.)

    Autor: iStock

     

    Je to znamení, které rádo pečuje a stará se o druhé. Jsou to lidé něžní s bezpodmínečnou mateřskou povahou, která jim umožňuje naslouchat potřebám ostatních. Dokážou dokonce tyhle potřeby uhodnout dopředu. Ti, kteří se narodili v tomto znamení, dokážou odpouštět, odevzdat se a utěšovat. Dokážou zahnat smutek a smutným duším přinášejí úlevu. Vědí, je vybudovat útulné hnízdo, kde se budou cítit dobře. V jejich světě není místo pro tvrdost a bezcitnost.

     

    Náš tip: V jakém znamení jste se narodili podle keltského stromového horoskopu a co to znamená? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 8.

    Meč (24.7. – 23.8.)

    Autor: iStock

     

    Meč se v arabském horoskopu vyznačuje důstojností a šlechtickými vlastnostmi. Tito lidé nepostrádají talent, jejich kreativita je úžasná a cítí neustálou potřebu přispívat nebo vytvářet nějaké nové věci. Zrozenci v tomto období bývají příkladem pro ostatní. Možná jste někdy trochu egocentričtí, jste rádi středem pozornosti a jste si vědomi důležitosti své image. Velmi často pracujete v oblasti umění. Díky svému charismatu přitahujete lidi jako magnet a víte, jak tuhle fascinaci udržet.

     

    Náš tip: Jaké máte vlastnosti podle mayského horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

  • 9.

    Tesák (24.8. – 23.9.)

    Autor: iStock

     

    Pokud jste se narodili v tomto znamení arabského horoskopu, máte vynikající organizační schopnosti, jste praktičtí a vaše znalosti jsou přesné. Díky tomu vám ostatní důvěřují. Působíte jako dokonalé bytosti, které touží po zlepšení a prohlubování svých znalostí. Lidé ve znamení tesáku dosáhnout svých cílů jedině tehdy, když dopředu vše prozkoumají. Jejich touha po dokonalosti a perfekcionismu se někdy stává těžkým břemenem, protože pak mohou udělat zbytečnou chybu.

     

    Náš tip: Jaký je váš osud podle horoskopu a můžete ho změnit? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 10.

    Řetěz (24.9. – 22.10.)

    Autor: iStock

     

    Lidé narození ve znamení řetězu touží po kráse a spravedlností. Mají svoje osobní kouzlo a jsou laskaví. Neradi se hádají a nesnášejí konflikty a nedorozumění. Jejich elegance a touha po harmonii jim umožňuje každého potěšit a otevřít se před nimi. Toto znamení zdůrazňuje umělecké a estetické smysly. To jim umožňuje vytvářet kdekoli a kdykoli příjemnou atmosféru. Mají také talent budovat vztahy. Pokud jde o lásku, jsou moudří a vědí, co je důležité a co ne.

     

    Náš tip: V jakém znamení jste se narodili podle hebrejského horoskopu a co to o vás vypovídá? ZJISTÍTE TO ZDE.

  • 11.

    Handžár (23.10. – 22. 11.)

    Autor: iStock

     

    Lidé narození ve znamení této bodné a sečné historické zbraně mívají schopnost rozvíjet svůj styl. Mají vrozený smysl pro cykly života a smrti a vědí, kdy je čas něco skončit. Jsou to také lidé s velmi vyvinutým smyslem pro přežití a k tomu jim slouží jejich úžasný instinkt a šestý smysl. Velmi je přitahují rizika a nebezpečí.

     

    Náš tip: V jakém znamení jste se narodili podle tibetského horoskopu a co to o vás říká? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 12.

    Luk (23.11. – 21.12.)

    Autor: iStock

     

    Luk vypovídá o lidech narozených v tomto znamení, že jsou velice silné osobnosti. Nic je v životě neodradí, mají vždy snahu cokoli docílit. Někdy jsou ale velcí idealisté. Mají také sociální cítění a rádi prozkoumávají vesmír, svět, jiná náboženství i sport. Mezi jejich hlavní přednosti patří důvěryhodnost, optimismus a nadšení, a také schopnost předávat svou víru a oddanost druhým.

     

    Náš tip: Jací ve skutečnosti jste podle buddhistického horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz