Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Magické talismany: Byliny, které vám splní přání

/
  • Bylinky svažte to plátěného sáčku.
    Bylinky svažte to plátěného sáčku. (archiv)
    7. července 2016 ● 08:00

    Chcete přivolat štěstí, získat peníze, počít dítě, či cítíte, že potřebujete magického ochránce? Vyrobte si talisman, který vám pomůže dosáhnout toho, po čem toužíte. 

  • 1.

    Jak vyrobit magický váček?

    Bylinky pro zdraví
    Bylinky pro zdraví
    Autor: profimedia.cz

    Sebemocnější byliny nám nepomohou, pokud jejich magii nevdechnete život. Sedněte si na nějaké klidné místo, vypněte mobil, přestaňte se ohlížet po poblikávajícím monitoru a myslete buď na cíl, jehož chcete čarováním dosáhnout, nebo prostě jen odpočívejte. Až vás opustí myšlenky na domácí trampoty, pozvedněte ruce, přibližte dlaně k sobě tak, aby mezi nimi byly přibližně dva centimetry, a jemně pohybujte prsty obou rukou proti sobě.

     

    Po chvíli byste měli mít podobný pocit, jako když k sobě přibližujete magnety stejným pólem. Ze začátku vjem není příliš silný, po nějaké době ale cítíte silové pole i mezi dlaněmi vzdálenými od sebe více než třicet centimetrů. Intenzivněji by energii měla vyzařovat vaše dominantní – projektivní ruka, což bývá u praváků pravá a u leváků levá, ale nemusí tomu tak být vždycky. 

     

    Pak položíme byliny do připravené mísy, pokud jsou suché, mneme je mezi prsty, drolíme, nad čerstvými jen přejíždíme dominantní – vyzařující rukou. Cítíte už jejich energii? Zkuste ji nahmatat a přitom, ano, vizualizujeme, to už jsme také probrali, můžete i pronést připravené zaklínadlo, prosbu, nebo si ji jen myslet. Slova vyslovená nahlas teď nejsou důležitá, to podstatné za vás říká vaše mysl a vaše ruce. Energie, kterou rostliny vyzařují, vzrůstá… klidně teď můžete použít i dávné naivní dětské gesto „čáry máry“, ono je totiž docela na místě, a když vaše dlaně krouží nad mísou, cítíte, jak se vaše aura a aura rostlin prolíná.

     

    Rostliny, které jsme právě zaříkávali, nasypeme na lněné plátno a pevně zavážeme nití. Při vázání uzlu si znovu představujeme splněný cíl našeho kouzla.

     

  • 2.

    Složení čarodějných váčků

    ...
    ...
    Autor: archiv

    Váček pro přivolání lásky pro ženy: lístky růže, levandule, řebříček, květ ibišku, list jahodníku, myrta, pokud nejde v první řadě o lásku fyzickou, lze přidat jasmín, sedmikrásku, nebo konvalinku.

    Váček pro přivolání lásky pro muže: rozmarýn, zázvor, routa vonná, hřebíček, pelyněk, majoránka, případně javor, nebo šafrán.

    Váček pro zvýšení plodnosti: mák setý, muchomůrka červená, listy vinné révy, semínka slunečnice, myrta.

    Váček k porodu: jahodník obecný, maliník, jmelí bílé, šafrán setý.

    Váček pro ochranu: bodlák, oměj šalamounek, dubové listí, nebo žaludy, rozmarýn, jmelí, listí ostružiny, šalvěj, případně vlaštovičník.

    Váček pro štěstí: jetel, líska (oříšek), růže, violka vonná, vřes, zázvor.

    Váček pro dobré zdraví: česnek, dub letní, jmelí bílé, sporýš lékařský, vrba bílá. (Váček je vhodný zejména pro období rekonvalescence.)

    Ochrana před magickým útokem, vymýtání: bez černý, česnek, jmelí bílé, pelyněk, routa vonná, řebříček, trnka vonná.

    Váček pro dosažení úspěchu: dub letní, jasan ztepilý, zázvor pravý, skořice.

    Váček pro zvýšení magických sil: pelyněk černobýl, routa vonná, řebříček obecný, tymián obecný, muškátovník pravý.

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz