Najděte své jméno

Nejfrekventovanější křestní jména jsou rozděleny do devíti skupin. Každá skupina má své číslo, a to zas charakteristiku, která by měla sedět na nositele jmen v dané skupině.

1.skupina - Vůdce

Adriana, Alan, Bohuslav, Dalibor, Daniela, Edita, Ema, Emil, Kamila, Ljuba, Michaela, Pavlína, Petr, Radovan, Richard, Vanda, Zdenka, Žaneta

Jaká je vaše povaha a kdo se k vám podle zvěrokruhu hodí ZJISTÍTE ZDE.

2. skupina - Dobrota

Bohuslav, Filip, Ilona, Julie, Karolína, Kristián, Kristýna, Květa, Luboš, Nora, Ondřej, Petra, Robert, Roman, Tatiana, Vladimír, Štefan

Jaká je vaše povaha a kdo se k vám podle zvěrokruhu hodí ZJISTÍTE ZDE.

3. skupina -  Schopnosti

Barbora, Bohuslava, Diana, Eva, Helena, Irena, Marie, Martin, Miroslav, Nataša, Patrik, Romana, Slavomír, Stanislav, Tomáš, Viktor, Zdeněk, Zora

Jaká je vaše povaha a kdo se k vám podle zvěrokruhu hodí ZJISTÍTE ZDE.

4. skupina -  Síla

Alois, Anastázie, Anna, Beáta, Boris, Gustav, Leo, Lýdie, Marek, Marián, Martina, Milan, Milena, Miloslav, Miloš, Nikola, Oliver, Soňa, Stanislava, Věra

Jaká je vaše povaha a kdo se k vám podle zvěrokruhu hodí ZJISTÍTE ZDE.

5. Skupina -  Riziko

Adéla, Agáta, Andrea, Arnold, Božena, Dominik, Ernest, Gabriela, Ingrid, Jaroslav, Karel, Kateřina, Lukáš, Miloslava, Olga, Oskar, Patricie, Roland, Rudolf, Veronika, Vlastimil

Jaká je vaše povaha a kdo se k vám podle zvěrokruhu hodí ZJISTÍTE ZDE.

6. skupina - Něha

Antonín, Dominika, Dagmar, Ferdinand, Hana, Jakub, Jarmila, Jaroslava, Josef, Kamil, Lenka, Lubomír, Mariana, Natálie, Oto, Slávka, Tadeáš, Tibor

Jaká je vaše povaha a kdo se k vám podle zvěrokruhu hodí ZJISTÍTE ZDE.

7. skupina - Tajemství

Adam, Adolf, Albert, Alexander, Aleš, Alice, Anežka, Cyril, Dušan, Erik, Iveta, Julius, Ladislav, Laura, Lucie, Miriam, Monika, Nina, Pavel, René, Růžena, Silvia, Šimon, Simona , Sofia, Valentýn, Václav, Vojtech, Zita, Zuzana

Jaká je vaše povaha a kdo se k vám podle zvěrokruhu hodí ZJISTÍTE ZDE.

8. skupina - Peníze

Alexandra, Bohuslav, Dana, David, Ela, Erika, Ivan, Jana, Lea, Ludmila, Marcel, Marcela, Marta, Teodor, Victorie

Jaká je vaše povaha a kdo se k vám podle zvěrokruhu hodí ZJISTÍTE ZDE.

9. skupina - Génius

Adrián, Alena, Alžběta, Andrej, Blanka, Blažena, Branislav, Bruno, Daniel, Darina, Denisa, Eduard, Elena, František, Ivana, Ján, Jolana, Jiří, Julie, Linda, Livie, Magdaléna, Michal, Mikuláš, Milada, Renáta, Tamara, Vlasta, Žofie

Jaká je vaše povaha a kdo se k vám podle zvěrokruhu hodí ZJISTÍTE ZDE.

Vůdce

Tito silní jedinci bývají nejraději sami, nemají rádi velkou společnost a hlučné lidi. Myslí jinak než jejich okolí, a tak se občas ani neumějí zapojit do rozhovoru. Obvykle jsou považování za nudné, což však absolutně není pravda.

Přátelství si tito lidé šetří pro pár vyvolených. Stejně stabilní jsou i v lásce. Manželství je pro ně posvátné a nevěru by nikdy nechtěli zažít.

Vhodné znamení: Kozoroh, Štír, Střelec, Beran

Dobrota

Šíří kolem sebe dobrou náladu a klid, dokáží vyčarovat úsměv na každé tváři. Proto tyto lidi ostatní často vyhledávají a jen málokdo o nich mluví špatně. Často mají funkci vrby nebo dohazovačky. Na druhé straně, tito lidé vědí, co udělali pro druhé, a tak se svým okolím rádi nechávají hýčkat.

Všechno co dělají, chtějí mít rychle z krku a neodkládají se práci na druhý den. Důležitá je pro ně láska a přátelství, proto se nechtějí prací zatěžovat i ve volném čase.

Vhodné znamení: Ryby, Vodnář, Beran, Panna

Schopnosti

Lidé z této skupiny se díky svým schopnostem vždy dopracují na ty nejvyšší posty. Rádi si věci organizují sami podle hesla "já to udělám nejlépe". Rádi si určují vlastní cíle a to je motivuje, ale pokud mají plnit plány někoho jiného, nebývají šťastní.

K úspěchu však potřebují klidný rodinný život. Pokud jim to nefunguje ve vztahu, tak ani na pracovišti.

Vodní znamení: Vodnář, Střelec, Beran, Lev

Síla

Pro nositele jmen z této skupiny je charakteristické jejich dokonalé vystupování a přirozená autorita. Už v dětství se takové děti moc nebaví v kolektivu, ale jsou spíše uzavřené. Rádi jsou v roli pozorovatele, o sobě však máloco. Dají se jen těžko ovlivnit či manipulovat.

Mají vynikající paměť, ale občas se hrají na sklerotiky, pokud se jim to hodí a mohou něco získat.

Vhodné znamení: Panna, Váhy, Beran, Býk

Riziko

Tyto osoby mají obrovský šarm a obvykle oplývají výřečností. Umějí jednat rázně, a zvláště pokud jde o lásku. Pokud milují, jsou otevření a upřímní, ale pokud potřebuje bojovat v práci, dokáží jít přes mrtvoly. Jsou to zkrátka osoby, které se mění podle potřeby a jen málokdo má na ně ucelený názor.

Život s těmito lidmi není jednoduchý, umějí zničehonic vybuchnout, ale netřeba to brát vážně, opět se uklidní.

Vhodné znamení: Panna, Beran, Váhy

Něha

Na první pohled jsou jako zpomalený film, jsou to však šikovní, uvážliví a výkonní lidé. Dokáží si dokonale zorganizovat život a někdy i dva životy naráz! Jednu tvář mají pro veřejnost a druhou jen pro své nejbližší.

Jsou to velcí konspirátoři, kteří odhalí jen to, co musí, ale k druhým jsou až přehnaně indiskrétní. Ostatní je proto podceňují. Pokud jde o city, jsou vášniví a žárliví, ale oni sami nedodržují věrnost.

Vhodné znamení: Ryby, Váhy, Panna

Tajemství

Jde o velmi silná jména a také osobnosti. Nositelé se dostanou vždy na vrchol, a to i v těch nejtěžších situacích. Mají štěstí na lidi, ti jim dokáží poskytnout podporu, aby splnili  své sny.

Dokáží se zorientovat v každé oblasti, proto si mohou vybrat téměř jakékoliv povolání. V lásce je to podobné, ať se jejich partnerem stane kdokoli, budou  při něm vždy stát a nikdy se nevzdávají bez boje.

Vhodné znamení: Beran, Býk, Lev, Střelec

Peníze

Lidé s těmito jmény jsou předurčeni dobře vydělávat a nikdy nemít finanční nouzi. Doslova přitahují situace, ve kterých se dá zbohatnout. Mají šťastnou ruku v hrách, ve kterých se dá vydělat. Osud je má zkrátka rád, nikdy nebudou trpět ani nouzí o přátele. Musí se však naučit rozlišovat mezi skutečnými přáteli a takovými, kteří je chtějí jen využívat.

Negativními stránkami těchto lidí je panovačnost a přímost, která může být občas i na škodu. Mají o sobě vysoké mínění, obvykle je však na místě. Pokud se budou držet nohama na zemi, mají úspěch zaručen, ale protože mají vysoké sebevědomí, nejednou na cestě za bohatstvím narazí.

Vhodné znamení: Panna, Beran, Štír, Vodnář, Střelec, Kozoroh

Génius

Patří sem lidé s nadprůměrným intelektem a s nepředvídatelnými reakcemi. V některých oblastech dokáží překonávat hranice běžného průměru, v jiných zas totálně zaostávají.

Nikdo netuší, co tito lidé udělají v nejbližší chvíli, jsou nevypočitatelní. Na cíl se nedokáží soustředit dlouho, proto mají vytyčených vždy cílů několik. V partnerství se k nim hodí panovačná osoba, která je dokáže ukočírovat a usměrnit.

Vhodné znamení: Býk, Rak, Štír