Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

4 největší narcisté zvěrokruhu. Kdo má obří sebevědomí a touží neustále po obdivu?

/
  • (iStock)
    29. ledna 2024 ● 06:00

    Lidé s narcistickou poruchou mají pocit, že jsou něco víc, že jsou výjimeční a že neexistuje nikdo lepší než oni. Touží po uznání a dokonalosti, ale nemají ani špetku sebereflexe. Nesnášejí kritiku a nejraději mají sami sebe. Navenek ale bývají okouzlující.

    Narcisté jsou egocentričtí, často se přeceňují a ostatní znevažují. Moc empatie nemají, za to jsou mistři v aroganci a vysokých nárocích. Velmi rádi druhé ovládají, proto se tak často objevují ve vedoucích funkcích. Kdo ze zvěrokruhu patří k největším narcistům?

  • 1.

    Lev – Královský narcis

    lev

    Na seznamu největších narcistů nesmí chybět Lev. Odvážný a charismatický Lev vyzařuje na první pohled sebevědomí a královské vystupování. Vládne mu Slunce, takže je jasné, že Lvi se rádi vyhřívají ve světle reflektorů a touží po obdivu. Nemají rádi kritiku, pak bývají arogantní. Často je druzí vnímají jako sebestředné, a to kvůli jejich vrozené touze po pozornosti a uznání.

     

     

     

    VIDEO: Horoskop 2024: Lev

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Lev • Videoredakce ženských titulů

  • 2.

    Beran – Konkurenční ego

    beran

    Berani jsou ohnivé znamení a jsou to lidé nabití soutěživostí. Berani mají neukojitelnou touhu uspět, ale jejich soutěživá povaha může vést k sebestřednému chování. Mají v sobě spoustu vášně a potřeby být nejlepší, což může často zastínit potřeby ostatních.

     

     

     

     

     

    VIDEO: Horoskop 2024: Beran

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Beran • Videoredakce ženských titulů

  • 3.

    Blíženci – Okouzlující egoista

    blíženci

     

    Blížencům vládne Merkur, planeta komunikace. Blíženci jsou společenští motýli, kteří mají okouzlující osobnost, ale jejich duální povaha může vést k tomu, že často myslí jen na sebe. Jejich bystrý důvtip a láska k intelektuální stimulaci mohou způsobit, že žijí naprosto odděleně od pocitů ostatních lidí.

     

     

     

    VIDEO: Horoskop 2024: Blíženci

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Blíženci • Videoredakce ženských titulů

  • 4.

    Kozoroh – Ambiciózní narcis

    kozoroh

     

    V seznamu narcistů nechybí ani Kozorozi. Jsou ambiciózní a žene je touha po úspěchu. Někdy proto upřednostňují své cíle před mezilidskými vztahy. Nezřídka mívají pocit, že jsou lepší než ostatní a často se přeceňují. Jejich disciplinovaná a ambiciózní povaha může hraničit s narcismem, zejména když usilují o osobní úspěchy.

     

     

    VIDEO: Horoskop 2024: Kozoroh

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Kozoroh • Videoredakce ženských titulů

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz