Pátek 13. září 2024
Svátek slaví Lubor, zítra Radka
Zataženo, déšť 9°C

5 znamení zvěrokruhu, která patří mezi největší spáče a nesnášejí ranní vstávání

/
  • Kdo nesnáší ranní vstávání?
    Kdo nesnáší ranní vstávání? (istock.com)
    27. srpna 2024 ● 06:05

    5 Znamení zvěrokruhu, která patří mezi největší spáče a nesnášejí vstávání. Někteří lidé se probouzejí ještě před svítáním, svěží a plní energie, zatímco jiní si užívají dlouhých hodin spánku, a každé ráno se obtížně vyrovnávají s nutností vstát z postele. Pokud patříte mezi ty, kteří milují spánek a nesnášejí ranní vstávání, možná najdete své znamení mezi těmito pěti spáči zvěrokruhu.

  • 1.

    Býk (21. 4. - 21. 5.)

    Býk
    Býk
    Autor: istock.com
    Býci jsou známí svou láskou k pohodlí a luxusu. Není tedy překvapením, že patří mezi největší spáče zvěrokruhu. Býci milují svou postel a každý okamžik strávený pod peřinou. Spánek je pro ně důležitý nejen kvůli regeneraci, ale také kvůli pocitu bezpečí a klidu, který jim přináší. Ranní vstávání je pro ně často výzvou, protože narušuje jejich touhu po pohodlí a odpočinku.

     

     

    VIDEO: Horoskopy: Sport podle znamení

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskopy: Sport podle znamení • Videohub

  • 2.

    Ryby (20. 2. – 20. 3.)

    Ryby
    Ryby
    Autor: istock.com
    Ryby jsou citlivé a snivé bytosti, které milují úniky do svého vnitřního světa. Spánek je pro ně přirozeným prostředkem, jak se odpojit od reality a ponořit se do říše snů, kde se cítí nejvíce sami sebou. Ráno se probouzejí pomalu, a často se těžko dostávají zpět do každodenního života. Nesnášejí, když jsou nuceny opustit své sny a čelit realitě brzkého vstávání.

     

  • 3.

    Rak (22. 6. – 22. 7.)

    Rak
    Rak
    Autor: istock.com
    Raci jsou velmi emocionální a citliví, a spánek pro ně představuje důležitý prostředek, jak se vyrovnat se svými pocity. Mají tendenci zůstávat dlouho v posteli, protože jim to poskytuje pocit bezpečí a ochrany, který tolik potřebují. Vstávání pro ně může být obtížné, protože znamená vystoupení z jejich útulného prostředí do světa plného výzev a emocí.

     

     

     

    VIDEO: Miminka podle znamení: 

    Video
    Video se připravuje ...
    Miminka podle znamení: Martina Blažena Boháčová • Videoredakce ženských titulů

  • 4.

    Váhy (23. 9. - 23. 10.)

    Váhy
    Váhy
    Autor: istock.com
    Váhy milují harmonii a vyváženost ve všech aspektech svého života, a to zahrnuje i jejich spánkový režim. Pro Váhy je spánek důležitý pro udržení duševní rovnováhy, a proto si rády dopřejí dostatek hodin odpočinku. Vstávání jim může připadat narušením této rovnováhy, což často způsobuje, že se ráno cítí podrážděně a nesoustředěně.

     

     

     

  • 5.

    Střelec (23. 11. - 21. 12.)

    Střelec
    Střelec
    Autor: istock.com
    Střelci jsou známí svou láskou k dobrodružství a volnosti, ale co se týče spánku, rádi si ho dopřejí v hojné míře. Potřebují dostatek energie na všechny své aktivity, a proto si cení kvalitního spánku. Ráno však mohou mít potíže s opuštěním pohodlné postele, protože vstávání je pro ně narušením jejich svobody a přirozeného rytmu.

     

     

     

Autor: Martina Miláčková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz