Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Černý zvěrokruh: Jaký démon charakterizuje vaše znamení a co vás může naučit?

/
  • (iStock)
    28. července 2022 ● 06:00

    Černý zvěrokruh, který je temným protějškem toho klasického, odhaluje negativní a někdy i trochu morbidní rysy každého znamení. Jaký démon k vám patří podle data narození a jak vás ovlivňuje?

    Jak napovídá název, černý či temný zvěrokruh představuje horší, či dokonce zlou stránku vaší povahy. Ovšem i se špatnými povahovými rysy se dá pracovat a proměnit je ku prospěchu. Je důležité vědět, jak čelit tomu zlému, a naučit se prozkoumat temnou stránku naší osobnosti.

     

  • 1.

    Tyrant (Beran, 21.3. – 19.4.)

    Autor: iStock

     

    Nic pro vás není dost dobré. Vždycky chcete víc. Chcete všechno, co život nabízí. Nechcete ale moc investovat, nikdy nejste spokojení a svým způsobem je to i dobrá věc, protože vás to na dlouho motivuje. Mějte na paměti, abyste ve své neúnavné snaze neubližovali ostatním.

     

     

     

     

  • 2.

    Padlý démon (Býk, 20.4. – 20.5.)

    Autor: iStock

     

    V minulosti jste měli dobré i špatné časy. Zdá se ale, že na ty špatné myslíte víc, než je zdrávo. Vaše selhání vás straší každý den. Místo toho, abyste se neustále fixovali na to, kolikrát jste selhali a spadli, zkuste se zaměřit na odhodlání postavit se opět na nohy a jít dál. Neúspěchy jsou tu pro to, aby nám daly životní lekci.

     

     

     

  • 3.

    Bazilišek (Blíženci, 21.5. – 20.6.)

    Autor: iStock

     

    Lidé narození v tomto znamení v sobě nesou jedovatost a taky úskočnost. Dokážete tajit svou skutečnou povahu a jste schopní rozpoutat peklo těm, kteří vás vyprovokují. Avšak téměř nikdy není váš hněv bez příčiny. Dokud to tak bude, lidé vás budou respektovat, i když budete jedovatí.

     

     

     

     

  • 4.

    Had (Rak, 21.6. – 22.7.)

    Autor: iStock

     

    Narodili jste mimo jiné za účelem manipulovat s ostatními. Jste neuvěřitelně okouzlující, což ostatní přitahuje jako magnet. A pak použijete svou mazanost a inteligenci, abyste byli lstiví a přinutili druhé, aby udělali to, co si přejete. Dokážete se jako had rychle a hbitě dostat tam, kam chcete. Ostatní vám instinktivně věří a záleží jen na vás, jak s touhle důvěrou naložíte.

     

     

  • 5.

    Válečná panna (Lev, 23.7. – 22.8.)

    Autor: iStock

     

    Hodně lidí prochází životem, aniž by pozorovali okolní svět. Jsme slepí vůči realitě, ve které žijeme. Ale vy ne. Jste schopní vidět věci, jaké skutečně jsou. Dobré i špatné. Jednou z vašich nejtěžších povinností je pomoci ostatním vidět tuhle pravdu stejně, což se snadno řekne, ale hůře činí.

     

     

     

     

  • 6.

    Vír (Panna, 23.8. – 22.9.)

    Autor: iStock

     

    To nejlepší z vás dělá zároveň to nejnebezpečnější. Jste vášniví a loajální milenci. Ale také máte tendenci být extrémně posedlí. Žárlivost je pro vás přirozená, a jakmile ji ochutnáte, není nic, co by mohl někdo udělat, abyste se cítili jinak. Žárlivost je věc, na které musíte zapracovat.

     

     

     

  • 7.

    Hladový démon (Váhy, 23.9. – 22.10.)

    Autor: iStock

     

    Všichni máme vnitřní démony, ale ty vaše jsou nejhlasitější! Po celou dobu vás drží na nohou a nechtějí se pustit. Není to ale zase taková tragédie, protože vás také nutí, abyste byli lepšími, než jste. Chcete být víc než jen obyčejní. Ať už je norma jakákoli, je to nuda a vy chcete plout přes neprozkoumaná území.

     

     

     

     

  • 8.

    Jedovatý démon (Štír, 23.10. – 21.11.)

    Autor: iStock

     

     

    Nikdy nemáte problém s řízením vašich impulzů. Přesně víte, jak dlouho čekat, a kdy vystartovat. Ti, kteří vyčerpávají hned svou sílu, jsou podle vás blázni. Vy totiž víte, že načasování a plánování může překonat cokoli. Netrvá dlouho a dokážete analyzovat situaci, podle toho pak naplánujete vše další. Jen se nesnažte být pořád tak cyničtí.

     

     

  • 9.

    Bouře (Střelec, 22.11. – 21.12.)

    Autor: iStock

     

    Jste vítr. Bezstarostní a divocí. Stejně jako bouře se nestaráte o tom, co vám vstoupí do cesty, takže se jen snažíte, aby se naplnily vaše touhy. Ze všeho nejvíc potřebujete svobodu. Tahle část vaší osobnosti však často končí zraněním těch, kteří jsou vám blízcí. Naučte se ovládat tyhle svoje impulzy. Jinak ztratíte všechny, které milujete.

     

     

     

  • 10.

    Leviathan (Kozoroh, 22.12. – 19.1.)

    Autor: iStock

     

    Biblická mořská příšera, která symbolizuje chaos a sílu před stvořením světa. Boj s ní je předem ztracený. Stejně tak s vámi. Lidé nikdy nebudou vědět, jak na vás. Vždy budete mít nějaké tajemství, které bude poukazovat na něco temného a zlověstného. Pravdou je, že tohle tajemství není jasné ani vám. Ale udržujete si svoje démony pod kontrolou, a to je důležitější než cokoli jiného.

     

     

  • 11.

    Bestie (Vodnář, 20.1. – 18.2.)

    Autor: iStock

     

    Lidé spoléhají na to, že budete jako skála a že jim dáte sílu. A z velké části s tím nemáte žádný problém. Zvládáte obvykle svoje vlastní zármutky a smutky, a nezáleží na tom, pokud vám přibudou další. Ale všechno může někdy vyčerpat. Dávejte si na to pozor.

     

     

     

     

  • 12.

    Démon meče (Ryby, 19.2. – 21.3.)

    Autor: iStock

     

     

    Pokud bojujete, pak bývá vítězství spíše na vaší straně. Jste lidé, kteří vytrvale pronásledují to, o čem si myslí, že je pravdivé, a to je váš vnitřní démon, který vám může ubírat energii a sílu. To taky může způsobit jizvy ve vaší duši a definovat vaše nepřátele. Je snadné zapomínat na sebe, když se vede válka, ale musíte mít na paměti i své oběti.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz