Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Indiánský horoskop: Jaký je váš partner? Odhalte, které zvíře v sobě ukrývá!

/
  • (iStock)
    20. února 2019 ● 06:00

    Indiánský zvěrokruh má stejně jako ten západní dvanáct znamení. I staří indiáni, podobně jako v čínském horoskopu, přisuzovali lidem povahové vlastnosti zvířat. Podle data narození ke každému z nás náleží konkrétní zvíře, a to prý o nás mnohé prozradí. Často i to, co nechceme vědět. Jakou skutečnou tvář má váš partner podle indiánského zvěrokruhu?

    Každý měsíc vládne indiánskému horoskopu jiné zvíře. A každé zvíře má jinou povahu. Ta se dá podle indiánů přisoudit i mužům. Jací jsou vaši partneři a jaká povaha se v nich skrývá?

     

  • 1.

    Sokol (21.3. – 19.4.)

    Autor: iStock

     

    Pokud patří váš partner k tomu znamení, pak zřejmě velmi šikovně řeší každodenní záležitosti. Může být ale nevyzpytatelný a někdy se uzavřít do sebe. Je logický a důsledný. Často působí jako někdo, kdo je ochoten dosáhnout všeho za všech okolností. Je skvělý manažer a dokáže výborně rozdělit práci.

     

  • 2.

    Bobr (20.4. – 20.5.)

    Autor: iStock

     

    Muž narozený ve znamení bobra má výborné analytické schopnosti a taky obchodní talent. Umí to s čísly a je rozený podnikatel. Někdy může přeceňovat svoje schopnosti a tvrdě jít za svým. Je ale věrný a velkorysý partner. Pokud nemá dobrou náladu, nepouštějte se s ním do řeči, raději počkejte. Pak budete šťastní.

     

  • 3.

    Jelen (21.5. – 20.6.)

    Autor: iStock

     

    Jeleni mají skvělý smysl pro humor a taky jsou přirozeně charismatičtí. Lidé narození ve znamení jelena jsou inteligentní a na okolí mají dobrý vliv. Raději vše řeší v dobré náladě a nevyhledávají konflikty. Jakmile se ocitnou na nesprávném místě mezi nesprávnými lidmi, cítí se špatně a mohou se chovat sobecky.

     

     

  • 4.

    Datel (21.6. – 21.7.)

    Autor: iStock

     

    Hledáte chápavého partnera? Pak ho hledejte mezi datly. Ti budou vašimi spřízněnými dušemi. Jediné, co mu budete muset nabídnout, je spoleh. Dávejte si pozor tedy na to, abyste nezneužili jeho důvěru. Datlové jsou citliví lidé, milující romantiku a společnost. Pozor na žárlivost, bývají dost žárliví. Umějí to taky dobře s financemi.

     

  • 5.

    Losos (22.7. – 21.8.)

    Autor: iStock

     

    Muži narození ve znamení lososa jsou společenští a přátelští. Mají spoustu energie a radují se ze života. Mají silnou fantazii a velkou empatii. Umí se výborně vcítit do emocí druhých. Pokud někdo potřebuje pomoc, oni vždy rádi pomůžou. Vědí, jaké jsou jejich povinnosti, a vždy splní to, co slíbili. Jsou tedy velmi vhodní partneři pro život, vždy se na ně můžete spolehnout.

     

     

  • 6.

    Medvěd (22.8. – 21.9.)

    Autor: iStock

     

    Medvědi možná působí jako bručouni, ale pokud je váš partner ve znamení medvěda, můžete být ráda. Je usilovný, klidný, rozvážný a zodpovědný. Kromě toho je skromný a není sobec. Důležité je, abyste ho brala takového, jaký je. Je trpělivý a můžete se od něj učit. Vždy taky dokáže najít řešení na cokoli.

     

  • 7.

    Havran (22.9. – 22.10.)

    Autor: iStock

     

    Pozor, havrany nesmíte nikdy naštvat, jinak budete litovat! Jsou to okouzlující osoby, na které se můžete kdykoli obrátit. Dokážou výtečně naslouchat a pomoct, pokud budou vědět jak. Než udělají závažné rozhodnutí, dlouze o něm přemýšlejí. Jsou to také perfekcionisté, kterým záleží na detailech.

     

     

  • 8.

    Had (23.10. – 22.11.)

    Autor: iStock

     

    Lidé v tomto znamení bývají tak trochu záhadní a mají výjimečné schopnosti. Dokážou vnímat nálady druhých a důvody chování. Bývají z nich výborní psychologové či lékaři. Ne před každým se otevřou a jen blízcí je skutečně poznají. Ve skrytu duše jsou to milí a přátelští lidé, kteří v sobě ukrývají spoustu vášně. Jako partnerka to určitě oceníte.

     

  • 9.

    Sova (23.11. – 21.12.)

    Autor: iStock

     

    Sovy mají mezi ostatními zvířaty důležité postavení. Lidé ve znamení sovy mají rádi změny a dokážou trpělivě pozorovat okolí. Vždy se snaží hledat při řešení elegantní cestu, a pokud to nejde, jdou dál. Někdy můžou tito muži dělat unáhlené rozhodnutí, ale jinak jsou to inteligentní osoby, které vás okouzlí.

     

     

  • 10.

    Husa (22.12. – 19.1.)

    Autor: iStock

     

    Tito lidé potřebují prostředí plné lásky, jinak budou nenávidět sami sebe. Když mají ale podporu druhých, dosáhnou výjimečných úspěchů. Jako partneři se snaží neustále překonat sami sebe a jsou někdy až moc vytrvalí – ve sportu, práci i ve vztahu.

     

  • 11.

    Vydra (20.1. – 18.2.)

    Autor: iStock

     

    Vydry jsou upřímné bytosti, takže není moc snadné je milovat. Vždy vám totiž řeknou to, co si myslí. Ovšem na druhou stranu od nich můžete očekávat věrnost. Muži v tomto znamení jsou inteligentní a mají dobré logické myšlení. Problémy řeší lehce a snadno a motivace je hlavní motor. Nikdy se nevzdávají. Máte-li ráda zábavu, s vydrou se nudit nebudete. Pozor ale na jazyk, nikdy na nic nezapomínají.

     

  • 12.

    Vlk (19.2. – 20.3.)

    Autor: iStock

     

    Vlci jsou přátelští a upřímní. Chcete-li žít s Vlkem, musíte se ho ptát na jeho názory a myšlenky, jinak se můžete dostat do problémů. Muži narození ve znamení vlka bývají rádi sami, ale i když touží po svobodě, jsou společenští. Máte-li vedle sebe vlka, čeká vás náročná práce – na jedné straně mu dopřát dostatek svobody, ale na oplátku dostanete věrnost.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz